• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kara sis görmek

ervet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhabalar
geçen gün rüyam da böyle sürekli farklı kapılar açıyorum her kapı açtığım da hep aynı bayan ile karşılaşıyorum. beyaz tenli kapalı kilolu.. her seferinde 2 dakikada olsa konuşuyoruz.. ama yanılmıyorsam Allah kelamından bahsediyoruz.bir iki üç dört... derken en son bir kapıyı daha açıyorum.. yine ben diyor o bayan ve gülüşüyoruz.. fakat bu sefer aramız da sağ tarafta bir siyah sis bulutu var dikey gibi duruyor havada aslında bayağ uzun.. ama diyorum korkma diyor.. ne okuduğumuzu hatırlamıyorum ama bişeyler okuyoruz üzerine üflüyoruz her okumamızda bu sis az biraz hafifliyor.. bu şekilde devam ederken sürekli uyanıyorum..

yorum için şimdiden teşekkürler
Rabbim yardımcınız olsun 2 dünyada da..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar hosgeldiniz ve Hayirdir insallah..
hayatımızda,her gun cesitli sebep ve vesiler ile Yepyeni kapılar açılıp durur..

Her adımda, her yaşta ve yeni bir yaşantıda açıp adımladığımız kapıların herbiri ise, bizim için bizden öte bir takdirin takdim ettiği güzelliklerle ve farklı iklimlerle doludur..
Hayat değişkendir hep, hiçbir zaman durgun bir göl gibi yahut sağlam bir dağ gibi değil...
hayatımıza girip çıkan ,gecen her insan Allah tarafindan belli bir sebep ve gaye icin hayattimiza gonderilmistir..
kimi insan buna sadece Tesadüf der gecer kimisi de ardindaki mana ve hikmetti idrak eder..

Hayat,Hep ufukta dağılıveren bulutlar gibi ya da rüzgarla savrulan, bir yokuştan akan toprak gibi, toz gibi değişken, farklı ve hep yeni serüvenlere gebe...
Tedirginlikle girdiğimiz kapılar da bizi emniyet içinde El-Emin olanın izniyle emin beldelere çıkarıyor..
Güzel soluklar aldırıyor..Çünkü tüm bu sofraların, tüm bu kapıların ve ardındakilerin Rabbi, çok, ama çok seviyor kullarını..
heleki her Konuda Kaderine ve Kader-in Sahibine teslim olan mutmain kisiyi..

aslinda ruyalar kisinin icinde bulundugu Ruh halli ve sagligini da gostermektedir..

"sağ tarafta bir siyah sis bulutu var "
Rüyanız sinir veya depresif duygularla dolu bir dönem geçirmekte olduğunuzu ve bir arayis ve bazi sevdiginiz kisiler ile aranizin bu gunlerde gergin ve KIRICI oldugunu da isarettir..

rüyada kara Sis bulutu görmek ;
Din ve dünya işlerindeki karışıklığa,,hayal KIRIKLIGI bu kargasaliktan sonra da rahmette ..
bazen insan,yolunu şaşırdığında durup düşünmeli..nefis ve hayatinin muhasebesini yapmaya gerekliligine isarettir..

Rüyada bir yere üflemek gizli tutulan bir olayi ögrenmeye ve icinizde bulunan korku ve caresizlikten Allah a sigindiginiza isarettir

Allah cc.karşıniza hayırlı insanlar çıkarsın..
Rabbim bizleri verdigimiz karardan utandirmasin.
sizinde yolunuz ve bahtiniz acik olsun...
hayirli aksamlar.

ervet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
sağolsın abi/abla hangisi bilemedim

başka bir rüyamı da yorumlamıştın.. aslında rrüyayı yorumlamanın ne kadar önemli olduğunu farkettim.. lafı uzatmayım
Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden kardesim.. Ben bir Anneyim...utngc..
Allah cc.karşıniza hayırlı insanlar çıkarsın..
Rabbim bizleri verdigimiz karardan utandirmasin.
sizinde yolunuz ve bahtiniz acik olsun...
Hayirli aksamlar.

ervet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
amin ablacım inş :)
Rabbim benim için dilediklerinin daha iyisini sana daha da iyilerini çocukların için eylesin..
tekrar teşekkürler :)
hayırlı akşamlar.

Üst Alt