• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kapı açmak - Rüyada kapı kapatmak

Xaloo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kapı açmak Rüyada kapı kapatmak Rüyada kapı kapama açma
Selamun Aleyküm. Rüyamda kapımızın çalındığını gördüm kapı açmaya giderken koridorda annemin namaz kıldığını gördüm, koridorun ilersinde kapımız var yaşadığımız evden farklıydı bu koridor, annemin arkasından geçip kapıyı açtım biri gelmişti ama içeri girmedi yüzünü hiç görmedim bile yada hatırlamıyorum, bir şeyler söyledi bende annem namaz kılsın ona deyin yanlış birşey söylersem kızar dedim. Ama elime bir kağıt verdi kağıtta 79 sayısı vardı 1 eklenip 80 olacak dendi. Kapıyı kapattım ve gitti. İnternetten tabirlere baktım 80 sayısını buldum ama 79 yoktu. 70 tabir edilmişti 70 dileğine kavuşmak, 80 ise allah muhafaza zina ile imtihan gibi birşeydi. Benim bir hacetim var rabbimden istediğim olması için devamlı dua edip hacet namazları kılıp, internetten duanın kabul olunması için yapılması gerekenlere bakıp uyguladım. Benim hacetim bir yarışma programına katılıp gelir elde edip, hayırlı işlere yatırıp rızkımı helal çoğalmaktır ve rabbimden başka kimseye muhtaç olmamaktır. Bunu dini alim ve müftüye sordum ordan gelen para helaldir sakıncası yok dedi. Rüyamda kapkaranlık bir ortamda o yarışmanın sandalyesinde oturduğumu gördüm ve para kazandığımı gördüm çok mutluydum rüyamda. Biliyorum çok uzattım hakkınızı helal edin merakım budur beni aydınlatırsanız sevinirim acaba bunlar rüyamın kabulunun habercisi olabilir mi ? Selametle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun biliyorsunuzki;Kişinin bilinçaltında yatan sorunlar farklı yansımalarla rüya boyutunda kendini göstermektedir.
Farklı bir evde kapı açmak;
herkesin rızkı farklıdır! Herkes kendi rızkını yer; hiç kimse başkasının rızkını yiyemez.

Rüyada kapı açmak;
hayatınızı derinden etkileyecek, sizin için çok önemli bir konuda bir adım atmak, karar vermek yada çalışmaya başlamak olarak yorumlanir..
hakkınızda her şeyin hayırlısını dileyin illa sadece olsun demeyin korkarim ki Rabbim istediğinizi verirde O cok istediğiniz ile imtihan edilirsiniz...

Rüyada 79, yetmiş dokuz sayısı görmek ;
hayal ve gerçekler arasındaki dengenizi kaybetmiş olduğunuzu gösterir.
Yaşamınızda yeni bir durum, bir geçiş veya değişim konusunda kararsızlıklar yaşadığınızı ifade eder

Allahım gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı,hakkınızda hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin.
Rabbim neylerse güzel eyler...Nasibinde o varsa zaten bir şekilde dönecek nasibinde yoksada ne yaparsan yap olmaz.
Eminimki rabbim senin için en hayırlı olanı verecektir...
selametle..

hasannn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda anahtarla kapı açmak..

Esselamün aleyküm.

Cenabu allahın şu mübarek kuran ayında merhametini bize bağışlayan yeri göğü yaratan allah cümlemize hayırlı ramazanlar geçirmemizi nice ramazanlar görmemizi temmenisiyle...
Annem polislik sınavı için istihare yaptırdı bir ablamıza. o da rüyasında eve birinin anahtarlala kapıyı açtığını ve kendisinden yemek istediğini oda kendisine yemek ikram ettiğini söyledi. fakat benim içimde umut yok olacağımdan aslında ne yapacağımı bilmiyorum. bu rüyanın hikmeti nedir değerli hocam.

Ilgi ve alakalarınızdan ötürü vede bize vermiş olduğunuz bilgilerden ötürü cenabu allah sizlerden razı olsun...
Allaha emanet olun...

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya...hare-yapmasini-isteme-o-ruya-yorumlanmaz.html

Allah de Ötesini bırak!!!

Üst Alt