• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kan görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada damardan kan akması zengin için mal noksanlığına, yoksul için eline mal geçmesine,

Dişlerden kan çıkması akraba yüzünden üzüntü ve kedere düşmeye,

Burundan az kan akması üzüntü ve kederden kurtulmaya, çok kan akması mal noksanlığına,

Vücuttaki bir yaradan çıkan, elbise ve bedeni lekeleyen kan haram kazanca; zarar, hasar ve kedere; elbise ve bedeni lekelemeyen kan, haram ve şüpheli şeylerden korunmaya işarettir.

Kılıç, mızrak vb. darbesiyle vücudun iltihaplı kısmından çıkan kan sıhhat ve afiyete, yolcu ise salimen eve dönmeye,

Kan içmek haram mala, kan birikmiş bir yere düşmek şüpheli kazanç sağlamaya, Kanın cilt ve deriden acı hissetmeden akması sıhhat ve esenliğe tabir edilir.

Hayız kanı genç kız için kocaya, hamile kadın için düşük yapmaya, hayızdan kesilen kadın için hastalığa,

Arkadan kan çıkması günahı terk etmeye, bu kan çevreyi ve elbiseyi lekeler ise haram kazancın elden çıkmasına,

Yara olmadığı halde vücuttan kan çıkması memur için rüşvet almaya, halktan biri için zarara uğrmaya işaret eder.

Herhangi bir kasıt olmadan, kan aldırmaksızın ve yara olmaksızın vücudundan kan aktığını gören kimse zengin ise kanın aktığı kadar malı elinden çıkar, eğer fakir ise o miktarca eline mal geçer.

Bir kimse rüyada kan çukuruna düştüğünü görse, heyecana ve ızdıraba yorumlanır.

Rüyada görülen burun kanı çok akıcı ve ince olursa, burnu akan kimseye isabet edecek haram mala, eğer kan katı olursa düşük yapılan erkek çocuğa işarettir.

Rüyada burnunun kanadığını ve burnunun kanının kendisine fayda vereceğini düşünüyorsa, o kimseye hayır isabet eder.

Eğer burnundan bir veya iki damla kan aksa, o kan menfaattir.

Eğer kanın çıkmasından sonra kendisinin kuvveti gitse, o kimse fakir olur. Kanın çıkmasından sonra kendisine kuvvet gelse o kimse zengin olur.

Burnundan akan kanı elbisesine bulaşsa o kimseye kötü mal ve günah isabet eder.

Eğer burnunun kanı hiçbir şeye bulaşmasa günahtan kurtulur.

Burnunun kanadığını gören kimse günahtan çıkar.

Bir kısım tabirciler ise, burun kanı, umulmadık bir yerden gelecek üzüntü ve sıkıntıdır, dediler.

Rüyasinda akan insan kanı görmeki günahlarindan kurtulduğuna. ve çirkin işlerden uzak olacağına işarettir.

Kan, sahibinin hayatına, kuvvet ve malına ve onu teminatı altında bulunan yardımcıya, veya elbise v.s. gibi şeylerden onu örten giysilere, veya iyilik ve kötülükten kazandığı şeylere işarettir.

Bazen, haddinden fazla çıkan kan, rüya sahibinin yardımcısı bulunan ana baba yahut çocuk ya da ortak tarafından gelen menfaatin kesilmesine işarettir.

Bir kimse rüyada kendi kanını içse, o kimseye üzüntü, keder ve meşakkat isabet eder.

Adet kanı, bekar kız için kocaya, gebe kadın için düşük yapmaya, hayızdan kesilmiş kadın için de hastalığa işarettir.

Arkasından kan çıktığını gören kimse günahtan çıkar.

Bazen de bu rüya, arkada olan hastalığa işarettir.

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kan görmek

Merhaba. Nasılsınız? Sizi de yoruyormyum,bilmiyorum amma bu gece yine garip bi rüya gördüm. Bizin sınıfla sevdiyimîn sınıfı aynı tarafdadır. Tenefüslerde kapıyı açık bırakır,o geçince onu görürdüm. Bi de bizim okulda biri var. Sanki,bana bakıyo galan. Yan sınıfdan o da.
Rüyamda bakanlık dersleri kontrol ediyordu şu yan sınıfta. Müdür falan hepsi oradaydı. Bizim sınıf başkanımız gelib benden yaş mendil istedi. Ben de "nerden geliyorsun?" diye sordum. (S.başkanı aynı zamanda en yakın arkadaşımdır). Sevdiyimin sınıflarına girince o sınfın içinde "10B" sınfı diye bi sınıf vardı. Öğretmenin beni çoğu zaman oraya gönderir,bende onu görürdüm. S.başjkanımıza bunu sorduğum zaman zann etdim ki,"10B"sınfından geliyor.O da "11B"den geliyorum(yan sınıf),bakanlık var orada. Pervanenin(s.arkadaşım) burnu kanadı,mendil lazım. Sonra ben de şimdi "10B"-ye mi hideceksin? Diye sordum. O da hayır,"11B" diye cevap verdi. Ben de bi kuru,bi yaş mendil götürül onunla gitdim. Pervanenin elbisesinin üzerlni düşmüşdü kan. Kanı temizlerken kan daha da yakıldı,sonradan gitdi bben de kuru mendille kurulamak istedim. Sınıfdan çıktıkdan sonra hani demişdin ya ,hep bana bakan çocuk,düşündüm ki,Pervanenin üzerini temizlerken o bana baktı şimdi. Neyse. Sonra S.rehberimiz sunıfımızı değiştirdi. Bizi okulun diğer ucunda ki,sınıflardan birine götürdü.Tenefğsde yine kapıyı açık bıraktım ki,belki,yine onu görürüm. (Benim oturduğum sıra diğer sınıfta kapının yanındaydı. Yani,kapı açık olunca yerinden koridoru rahatca göre biliyordum. )amma baktım ki,benşm sıramdan kapı görünmüyor. Sonra sınıfımız değiştirdiğimiz aklıma geldi. Sonra üzülerek, ben onu nasıl göreceğim diye düşündüm. Sonra en yakın arkadışım elimden tutupp kotidoea çıkmak istedi. Ben de dur,"Valide müellime(S.rehberimiz. Öğretmen bşzim dilde müellimedir. Kızlara tenefüsde dışarı çıkmaya izin vermez) bakıyor" dedim. S.rehberimiz atnı zamanda İng.öğretmenimizdir.Öğretmen bize İngilizce bi kaç şey yazdırıyorsu. İngilizce sözler değildi ama ,garip sözlerdi. Ben de ilk sözü duyamadum 2-ci den başlayarak tazdım. Öğretmenim bakdı defterime. Ben de"doğru yazdım feğil mi?" Diye sordum. O da "evet,evet,doğru" dedi. Sonra bi baktım marematik defterime yazmışım,hem de ev ödevi ılan sayfaya. Defter yeniydi,onun için ilk sayfaydı. Ve sadece bi tane problem yazmışdım. Matematik 2-ci ders ,tenefüsde çabucak yazarım diye düşündün ve matemik öğretmenimi aklımdan geçirdim.
Bi de söyledim ya,kapıyı açdığımda sıram kapıya taraf değildi. O zaman onu en son gördüğüm zaman geldi aklıma. Yine sırmamfan durup bakıyordum ona,o da bana:). O zaman onu 5 günden sonra ilk defa gördüğüm içşn sevindiğimden ağlamıştım.Rüyamda işte o zaman bunu geçiriyordum aklımdan.
Lütfen yorumlar mısınız?Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba genc kardesim.. ne guzel her gun Baku den misafirimiz oluyorsunuz..
okullu sevdiginizi ve ins. bir gun cok da basarili bir insan olacaginiza inaniyorum.. yeterki kafanizi derslerde ve konsantrenizi bozmayin. dagitmayin..
Dost gibi gorunen fakar kalbinde hased olan kisilerin oyununa gelmeyin..

İçinde bulunduğunuz karisik ortamdan, gerginliklerden uzak kalin..
zaman, sabır,olaylarin gidisatti size zaten kaderinizin KAPISINA goturecektir.. selamet ile hayra kalin.. Bakuye selam ve sevgiler...

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok sağolun. Türkiyeye de sevgi ve selamlar

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kan vermek görmek

Selamun aleyküm hocam,

Dün akşam rüyamda, 5 yaşındaki kız yiğenimle bilmediğim bir yerdeydim. Doktorlar vardı, böyle benim sağ işaret parmağımdan ve sağ kolumdan azıcık kan alıyordu. Yiğenimden de aldı. Çok korktum, o daha küçük diye. Ama baktım, yiğenim hiç ağlamıyordu, acımamıştı. Sonra çıktık ordan, bilmediğim kocaman bir otobüsün içine bindim. Ne olabilir hocam? Selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada kan verdiğini görmek ;İçinde bulunduğunuz olumsuz ortamından, gerginliklerde uzaklaşmak için daha fazla sabır, daha çok çaba sarf etmeniz gerektiğini ifade eder.
ayrica Kan vermek Can vermektir.. birileri için Can kadar önemli olmaniza yorumlanir..

Rüyada otobüse bindiğini görmek; uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınızı göreceğinize işarettir.
Hayat yoluna kimin ile çıkacağınıza, dikkat edin...
selam ve sevgiler...

Kewa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kan görmek

Merhaba.ben ruyamda eski sevgilimin elinin icini yaralayib,orada kan gordum.buna cok uzuldum,agladim,kederlendim ruyamda.sevdiyim insanla uzun muddet konusmuyorum.kendiside beni sevmiyor.karsiliksiz sevgi yani.lutfen ruyami anlamini yazin.tesekkur.)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba genc kardesim.. ne guzel Baku den misafirimiz oldunuz..
Hayirdir insallah..
Kapalı avuç içi geçim sıkıntısına ve cimriliğe, açık avuç içi rahat yaşamaya ve cömertliğe,

"eski sevgilimin elinin icini yaralayib,orada kan gordum"

Ey RABB'im..! YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..
Kardesim Formumuzda guzel ve faydali yazilar vardir okuyun icinizi, olgunlastirip nizama sokmaniza yardimci olur...

İçinde bulunduğunuz karisik ortamdan, gerginliklerden uzak kalin..
zaman, sabır,olaylarin gidisatti size zaten kaderinizin KAPISINA goturecektir.. selamet ile hayra kalin..
Bakuye selam ve sevgiler...

Kewa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tesekur ederim onerilerinize gore)ALLAH RAZI Olsun!)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kewa kardesim merhaba aslinda ruyaniz cok acik idi de ben sizi kirmaktan cekindigim icin acikca yazamadim..
O insan icin ağlamaya, üzülmeye değmez ..sadece kendini yiprattir..acıtırsin..Allah yardımcınız olsun..

Her Leylanin ,gönlünde bir mecnun yatar, hassas bir gönül taşıyan her genç hayatının belli dönemlerinde böyle bir duyguyu yaşar.
Fakat duygular aldatıcıdır, insanın başını döndürür, sıkıntılara sokar.
Çünkü "Gençlik damarı akıldan çok duyguları dinler. Duygular ve heves ise kördür, ileriyi görmez. Bir gram hazır lezzeti ileride tadacağı bir kilo lezzete tercih eder,
Gönlünüzü kaptırdığınız kişiden, karşılık göremediğiniz için geleceğinizi riske atar!!çıkmaza düşersiniz..
İnsan sever, sevmeli, fakat bu sevgide "karşılık görmeme elemi" olunca, acı içinde kıvrandırır...
Hayali kuruntulardan kurtulun...
Gelin, gücünüzü, enerjinizi, zekânızı, aklınızı mutlu ve umutlu bir gelecek için kullanın. karşılık bile görmediğiniz vefa yoksunu birisine takılarak beyin acısı,
kalb sızısı çekmeyin!!değmez.....iste ruyanizin yorumu..bunlardir..

Eyy RABB'im..!kewa kardesime YAR/a Olacak Birini Değil..
YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğine ..amin...

Kewa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Coook tesekkir ederim...bunu bilmeyim iyi oldu....ALLAH razi olsun!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar..
Kan rüyayı bozar mı?Kan görmek kötü haber midir?
Parmağımın kanadığını gördüm,tabir kitaplarında
yakınınızın öleceğine ,kan kaybedeceğinize işarettir yazıyo doğru mu?
kardeşim, rüyada kan görmek kötü bir şey değildir. Kaldı ki her rüyaya göre de değişir.
Kan bedenimizin hayat ve güç kaynağıdır. Kendi hayat gücünüzü ve enerjinizi temsil eder.
Kan görmek rüyayı bozmaz.Tam tersine kan ve kırmızı renk size artık canlanın der. Hayatı yaşamıyorsanız yaşamaya başlama ,ilerleme, hayattinizi devam etme zamanı gelmiş der.
Rüyanın senaryosuna göre de size bunu nasıl yapacağınızı haber verir.

asudd

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kan görmek rüyada kan aktığını görmek rüyada kanlı su görmek

Selamun aleyküm hocam,
Rüyamda tuvaletimizin çeşmesinden kan aktığını, fakat kanlı suyun konuştuğunu gördüm. Öğüt verir gibiydi kanlı su fakat hatırlamıyorum. Bira ürktüm. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Gönül çeşmesinden mi kan akıyordu...?
Rüyada çeşme görmek iyiye yorumlanır, hayırlı gelişmeleri işaret eder.
Güzel çeşme görmek ve bu çeşmeyi açarak su alan kimse düşlediği hayırlı,kısmete sahip olur.

Çeşmeden kan akması iyi değildir; kötü bir olayın habercisidir.
iki şekilde yorumlanır; biri;Gönül Yarası..
diğeri ise;kazandığı haram para ile size gösteriş yapan bir kimseye yada kendini olduğundan daha varlıklı gösterip sizi bu yolla aldatmaya çalışan bir kimseye delalettir.
bu günlerde;temkin ve Tedbiri elden bırakmayın..
Haram yol ve kazançla bir yere varılmaz.. Haram harama gider!!giderken de Sizi de sağlığınizi da götürür!!

"kanlı suyun konuştuğunu gördüm. Öğüt verir gibiydi "
Siz siz olun, vicdanınızın sesini dinleyin. Çünkü o ses, size içinizden seslenen Allah’ın sesidir.
Selametle..

Üst Alt