• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada kalp gormek

Badegul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam aleykum hocalar, kardeslerim ve arkadaslarim;

Ben 26 yasinda Almanya'da yasayan gurbetci, bekar bir bayanim. Gonlumden cokca gecirdigim, gercekten yuva kurmak istedigim bir bey var.
Dun gece bir ruya gordum, icinde de kalp gordum, kalp gorunce de aklima gonul meselem geldi. Soyle gordum:

Ruyamda ben kalp nakli olacakmisim. Annem de yanimdaydi ve ben bir hastanenin cati katindaydim.
Doktorlar ve hemsireler de vardi, bana nakil edilmek uzere 2 kalp vardi ama ben birini coktan secmistim ve digeri sandikta duruyordu.
Kalplerden biri daha kuru, digeri daha canli duruyordu, hangisi hatirlamiyorum.
Etrafta ayrica nakilde kullanilmak uzere kan torbalari da vardi, parlak kirmizi renkteydiler.
Kandan normalde tiksinirim ama bundan hic tiksinmedim, hatta kan torbalarindan birini actim bile, o kadar guzel ve canli bir kirmiziydi ki......
Ruyanin sonunda kalbi alip bana taktilar.
Okuyan herkesten Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada kalp görmek; Gönül,cesaret, akıl, el açıklığı ve adalete yorumlanır.
Rüyada kalp nakli olduğunu görmek; Yaşadığınız ilişkide veya özel hayatınızda büyük bir değişime işarettir.
ortada iki kalp iki talip iki secenek var...
Hakkınızda hayırlısı için,hayırlı bir insanı gönlüme
sevdir diye dua edin..
Kur'ân, "Belki de sizin hoşlanmadığınız şey, hakkınızda hayırlı olur; hoşlandığınız şey ise sizin için bir şer olur. Allah bilir, siz bilmezsiniz."
Bakara, 2:216

Kalbine karsilik bir kalp bulmak; manevi frekanslari bütünüyle tutan, gönül iletisimini tam kurabilen bir insani bulmak demektir.
Evliligin mutluluga dönüsmesi için, kalplerin uyusmasi, anlasmasi, kaynasmasi gerekir.

Kalpsiz mutluluk olmaz. Kalp kalbe karsi olmali…
Kalp kalbte kaybolmali… Kalpler bir olmali,diri olmali…
Evet, mesele kalip degil, kalp meselesidir.
Selametle...

Üst Alt