• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kafeste Muhabbet kuşu görmek

orion

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, biz evimizde bir yeşil bir muhabbet kuşu besliyoruz. Uyuduktan sonra rüyamda bizdeki kafesin içinde mavi bir kuş daha olduğunu gördüm. Emin olmamakla birlikte rüyamda bir kuş daha olmasını istedikten sonra mavi muhabbet kuşu kafesin içinde belirmiş olabilir. Belli bir süre kuşa baktıktan sonra çevremde birileri veya bir şeyler olduğunu biliyorum ama fark edemiyorum çünkü bir hareket hali var. Odadan çıkıp kısa bir süre sonra geri salona döndükten sonra mavi muhabbet kuşunun kafeste olmadığını ama bizim muhabbet kuşumuz büyüklüğünde ve onun renginde bir kuş olduğunu fark ediyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim...
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır..
ne hikmet ise bekar kardeslerim cogunluk ile Muhabbet kuşu gormeleri ne tevvafuk degil mi?
Muhabette,sevgi ve aşk-a olan ozlemleri mi acaba boyle duygusal bilinc alti ruyalari mi sergiliyor?
rüyanızda yeşil muhabet kuşu;alacağınız güzel haberlere,talip ve kismetlere mavi muhabet kusu ise Murada..delalettir..Allahu Alem...

Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda gecici bir derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi anlayis merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız.
Bir gün bir el açacak bu kapıyı biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inanc,Teslimiyet
ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...

Kendinisi Bir insana zorla sevdiremezsiniz!! Bana güven de diyemezsiniz .
O bunu hissetmiyorsa...o insani oz babaniz da olsa sucliyamazsiniz!
tek bir söz söyleyebilirsin sadece: ...Sen bilirsin!!
ve bu sevgi ve guveni onlara hissedirebilmek icin bunu da anca Sen zaman ile onlara SEN verebilirsin...

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam goknur. Rüyana hayırdır inşallah diyelim. ilk rüyanı yani evlenip elbise giymeni, bazı istek ve beklentilerinin gerçekleşmesi şeklinde yorumluyorum. Kafesteki muhabbet kuşları ise sevgiye ve şefkate olan açlığın, beklentilerin ve bunlara yönelik içinde oluşturduğun sıkıntı ve üzüntülerindir.

Rabbim sevgiye olan isteği fıtratımızda var etmiş, sevilmeden sevmeden yaşamak eksik oluyor. Birde sevgiye olan beklentilerimiz gerçekleşmediğinde veya sevgi konusunda boşluklar yaşadığımızda, içimizde oluşan gam ve keder çok normal olan hislerdir. Hayırlı günler dilerim.

goknur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kafeste muhabbet kuşu görmek

selamünaleyküm...bugun ıkı ruya gördum.ilkinde bırıyle evlenıyorum çok güzel olmuşum uzerimde yesıl yada beyazbır elbıse vardı takılar fılan.ikinci rüyamda kafeste iki muhabbet kuşu gördüm diye hatırlıyorum biri mavi digeri yeşil.sonra mavi kuşun olmadığını gördüm.yeşil kuşun kafesini temizliyordum sanırım sonra onunda uçtuğunu gördüm .cok bulanıktı tam emın olamıyorum ama sanırım sonra gerı geldı kafesıne.yorumlarsanız cok sevınırım hayır olur inşallah

Sakayalı54

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm
Rüyamda karşı karşıya iki tane kafes gördüm , birisinde mavi birisinde yeşil sarıyla karışık kuş vardı . Mavi muhabbet kuşunun olduğu kafese gittiğimde tele takılı öldüğünü farkettim . Sonra diğer kafese baktım yeşil olan sağlıklıydı lakin sakindi . :) yorumlarsanız sevinirim.

FINDIK

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda kafes içinde muhabbet kuşları gördüm

Hayırlı cumalar Allahın selam ve rahmeti üzerinize olsun. Dün gecede rüyamda kafes içinde bir çift muhabbet kuşu gördüm. Kuşların birisi mavi digeri sarı renkliydi sizden ricam rüyamın yorumunu yapabilirimisiniz. çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim ALLAHA EMANET OLUN.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı cumalar Allahın selam ve rahmeti Sizin üzerinize de olsun.Rüyana hayırdır inşallah diyelim
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda gecici bir derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stresse yorumlanir..

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız.

Rüyada muhabbet kuşu görmek ;
genellikle hayıra yorumlanmaktadır.
rüyada sarı muhabbet kuşu stress, hastalik,; mavi muhabbet kuşu görmek dostluğa, beyaz muhabbet kuşu ise saflık ile yorumlanmaktadır.

Rüyada kafes içinde kuş görmek ;
duyguların sınırlandırıldığına işaretidir..sevdiklerinizi kafesin içinde imişler gibi hissetirmeyin..Gönül Kafesinizde muhabet ile ancak onlari tutabilirsiniz!!
insanları bir şeyi ,bir karar vermeleri icin Zorlamayın ..
ve bu sevgi ve guveni onlara hissedirebilmek icin bunu da anca Sen zaman ile onlara SEN verebilirsin...

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda kafes dolusu muhabbet kuşu gördüm

İyi günler efendim. Rüyamda beyaz renkli, yeşil renkli, sarı renkli muhabbet kuşları gördüm ve bunları kaçmamaları için sarı bir kafese koyuyordum. Yakaladığım beyaz muhabbet kuşunu öpüyordum. Sarı kafesin bir demiri kırılmıştı, oraya bir ip bağlamıştım kaçmamaları için. Bir ara bunlar kaçtı ama uçmuyorlardı, sanki yavruydular. Amcamın eşinin yardımıyla da bunları tekrardan yakalayıp kafese koydum. Sanki bir ara civciv oldular gibi ama rüyanın genelinde bunlar muhabbbet kuşuydular. Sanki bir ara bu rüyanın ortalarında bir nehir kenerında olduğumu da görüyordum.

SAYGILARIMLA...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kafes görmek;
veya kafesle ilgili rüyalar iyiye yorumlanmaz. Rüyadaki kafesler,sıkıntıya,insanın içinin daralmasına yorumlanir..

Rüyada Muhabbet Kuşlari Görmek;
Sevgi ,aşk üzüntü ve kedere, akıl ölçülerinin dışına çıkmaya; dünya sıkıntısına, Allah aşkı ve neticede kişiyi gerçek aşka ulaştıran makul ve dozunda sevgi asalete, yaratılış güzelliğine, Sabır ile her türlü hayra, dünya ve ahretin güzel nimetlerine alamettir..

Rüyanizin Psikolojik Yorumu;
Kendini ruhsal bakımdan hüsrana uğramış olduğunu işaret ederken bu rüya kendinizi kafesteki bir kuş gibi kapatılmış hissettiğini göstermektedir.

"sarı bir kafese koyuyordum"
Siz kendinizi,Negatif konuşmaya,hissetmeye devam ederseniz kafes bedendir!!kendi kendinizi deprasyona sokup bedenen, aklen hasta edersiniz..

Allahım !.. bana değiştirebileceklerim için güç.. değiştiremeyeceklerim için sabır.. ikisini ayırt etmek için de akıl ve SABIR ver..
Hz İbrahimin ateşe atılacağı zaman Cebrail as gelerek bir isteğin var mı ? sorusuna Hz ibrahimin ''Allah cc benim halimi biliyor'' dediği menkıbesini hatırlayın
vermezse mabud neylesin Mahmut...
Benim büyük dertlerim sıkıntılarım var demek yerine kendi içimize dönüp benim büyük Allah'ım var deyip elimizdekilere şükretmek lazım..
aklıniz,imaniniz, sağlığınız için şükredin..
Ben neleri yaptım, neleri yapamadım? diye bir nefis muhasebesine yapin!!kendinize gelin kendinize..
Sen kendini değiştirmedikçe,değişmek istemedikce...bu ruh halinden de kurtulamazsiniz!
.selametle..

acilangul1

bmeric78

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kafeste muhabbet kuşu görmek

Rüyada muhabbet kuşu kafesi görmek, rüyada kafeste muhabbet kuşu görmek tabiri.
Merhaba, rüyamda evimde beslediğim mavi muhabbet kuşumu bir kuş satıcısının kafesine bıraktım. Sonra onu almak istedim ama kafeste o kadar çok muhabbet kuşu vardı ki bulamadım. Kafese girdim. Bir sürü ve rengarenk muhabbet kuşları vardı. Hem yavru hemde rengarenk muhabbet kuşlarını elime aldım, sevdim. Hepsi çok güzel kuşlardı.
Bu rüya ne anlama gelmektedir acaba? Hayırlı günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyana hayırdır inşallah diyelim
Rüyada güvercin görmek;
çok sık görülen rüyalardan biridir ve genellikle kadınsı, kadına ait, kadın tarafıyla ilgili bilgiler içerip, haber ağırlıklı anlamlar taşır. Güvercinin rengi, sağlık durumu haberin anlamını açıklar.
Aslında gördüğün kuşlar senin içindeki özgürlük duygularını, hayallerini temsil etmekte ve bu duygularının tehlikede olduğunu düşündüğünü, onları muhafaza edip, onları kaybetmek istemediğini ve kaybetmeyeceğini göstermektedir.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek;duyguların sınırlandırıldığı veya tuzak işaretidir.
Eğer kafesteki kuş mutlu görünüyorsa, bu sizin sevgi eksikliğinizin işaretidir. Kafeste mutlu görünen kuş "sevgi görürsem kafeste dahi yaşamaya razıyım" diyen sizin iç benliğinizin yansımasıdır.

Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda gecici bir derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stresse yorumlanir..

rüyada sarı muhabbet kuşu stress, hastalik,; mavi muhabbet kuşu görmek dostluğa, beyaz muhabbet kuşu ise saflık ile yorumlanmaktadır.

Rüyada kafes içinde kuş görmek ;
duyguların sınırlandırıldığına işaretidir..sevdiklerinizi kafesin içinde imişler gibi hissetirmeyin..Gönül Kafesinizde muhabet ile ancak onlari tutabilirsiniz!!
insanları bir şeyi ,bir karar vermeleri icin Zorlamayın ..

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..Rabbim en iyisini bilir..

islami yorumu,Rüyada Muhabbet Kuşlari Görmek;Sevgi ,aşk üzüntü ve kedere, akıl ölçülerinin dışına çıkmaya; dünya sıkıntısına, Allah aşkı ve neticede kişiyi gerçek aşka ulaştıran makul ve dozunda sevgi asalete, yaratılış güzelliğine, Sabır ile her türlü hayra, dünya ve ahretin güzel nimetlerine alamettir..

Rüyanizin Psikolojik Yorumu;
Kendini ruhsal bakımdan hüsrana uğramış olduğunu işaret ederken bu rüya kendinizi kafesteki bir kuş gibi kapatılmış hissettiğini göstermektedir.

Gördüğünüz rüya gerçek hayatınızda kendini baskı altında ve özgürlüğü kısıtlanmış olarak hissettiğinizi, iç dünyanızda bunun neden ve nasıl olduğunu sorguladığını simgelemektedir.selametle..

güney07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kafeste muhabbet kuşları görmek

Selamünaleyküm, rüyamda elektrik kablosu gibi bir kabloya asılı iki adet muhabbet kuşu kafesi var bir kafeste mavi, bir kafeste yeşilimsi sarımsı bir kuş var. Evde kafesi asılı kuşları görüyorum, dışarı çıkıp kabloları çekip şu kafesleri kurtarayım, orda kalmasın hayvanlar diyorum. Niyetimde kuşları evde beslemek var bir bakıyorum ki tepede sağ tarafta biri sol tarafta kabloyu kesiyor ve iki kafeste aşağı düşüyor. Aileme hemen gidip kuşları kurtaralım diyorum, o anda kuşlar düştükleri yerden kırılan kafesten uçarak çıkıyorlar ve bizim eve giriyorlar. Mavisi bana konuyor, yeşilimsi sarımsı olanda girerken biraz sıkışıyor pencerede sonra giriyor. Bir karar aşamasındayım bu ruya aklımı karıştırdı yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler. Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr Olsun
önemli bir karar erfesinde bu tip rüyalar görülebilir.

Rüyada elektrik kablosu görmek;
açığa vurulmamış sevgilere, gizlenen düşmanlıklara ve kişinin henüz farkına varamadığı ya da değerlendiremediği yeteneklerine işaret eder..

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek;
duyguların sınırlandırıldığı veya tuzak işaretidir.
Eğer kafesteki kuş mutlu görünüyorsa, bu sizin sevgi eksikliğinizin işaretidir. Kafeste mutlu görünen kuş "sevgi görürsem kafeste dahi yaşamaya razıyım" diyen sizin iç benliğinizin yansımasıdır.

Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda geçici bir iç sıkıntı, üzüntü stresse yorumlanir..

hiç bir ilişkiyi kırarak bitirme.. her şeyin bitirmenin bile bir adabı var..selametle...[/COLOR

Muhammet_42

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kafeste kuşlar gormek

Selamünaleyküm Rabbim hayırlara getirsin rüyamda annem eşim ve oğlumla otururken kafeste kuşumun yumurtası olduğunu ve bir kaç tane de yumurtadan çıkmış yavrusu olduğunu görüyorum, hemen farkedip onlarla ilgilenmek için ayağa kalktığımda odanın diğer tarafından başka kafesten çıkan parlak renkli güvercinin ayrı bir kafes de duran muhabbet kuşunu yakalayıp yediğini görüyorum. Hemen yakalayıp diğer kuşlara da bişey yapmasın diyerek elime alıp bişeyle başına ve havasına vuruyorum, o an onun papağan olduğunu anlıyorum, sonra da uyandım yorumlarmısınız şimdiden çok teşekkür ederim.

Üst Alt