Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins. Diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...Allahu alem..
Rüyada kafes görmek, hiç ummadığı anda derde ,SIKINTIYA ,gam ,ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi, anlayis, merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...
KAFESİN içindeki kuş ne ise, bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız. Bir gün bir el açacak bu kapıyı,
biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman, inanc,Teslimiyet ve sevgi, SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...
İçinde uyuyan mutluluğu uyandıramayanlar adına, dışarıdan bir elin gelip de kendilerini ayağa kaldırmasını bekleyen bu sonsuz uykudakiler adına, uyandır ki beni uyandırayım uyuyanları,
bu mutluluğu çok görme Allah'ım.
Sen ki bana tüm yarattıklarını sevme gibi bir nimeti bahşetmişsin!!Bundan daha büyük bir nimet ne olabilir ki, ne isteyebilirim ki Senden?
Gururun fırtınaları, şöhretin sarhoşlukları, makamın baş döndürmesi karşısında arada sırada kefene giren bedenimi, bu hayal karesini açar mısın âlemimde?
Ölmeden önce ölmenin sırrını nefsimde yaşatır mısın? nefsim yanlış şeylerin peşine düşmeden kUL HAKKINA girmeden bana yardım et!!
Beni nefsimin eline bırakma Allah'ım. Allah'ım beni, bizi, hepimizi affet...Beni Salih Hayirli nesiler ile RIZIKLANDIR!! amin...
Selamet ile Hayra kalin..