• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kafeste kuş görmek

E

esin

Kayıtsız
Misafir
Selamın Aleyküm,
Ben 31 yaşında evli bir bayanım rüyamda kafes içinde 3 tane muhabbet kuşu gördüm üçüde kafes içindeydi , ikisi sevgi içindeydi daha sonra biri tüylerini döktü yavru küş haline geldi daha sonra o kuş küçücük bebek halindeydi erkek bebek , bende ona bakabilir büyütebilirim diye elime alıyordum .
yorumlarsanız çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins. Diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...Allahu alem..
Rüyada kafes görmek, hiç ummadığı anda derde ,SIKINTIYA ,gam ,ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi, anlayis, merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise, bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız. Bir gün bir el açacak bu kapıyı,
biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman, inanc,Teslimiyet ve sevgi, SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...

İçinde uyuyan mutluluğu uyandıramayanlar adına, dışarıdan bir elin gelip de kendilerini ayağa kaldırmasını bekleyen bu sonsuz uykudakiler adına, uyandır ki beni uyandırayım uyuyanları,
bu mutluluğu çok görme Allah'ım.
Sen ki bana tüm yarattıklarını sevme gibi bir nimeti bahşetmişsin!!Bundan daha büyük bir nimet ne olabilir ki, ne isteyebilirim ki Senden?
Gururun fırtınaları, şöhretin sarhoşlukları, makamın baş döndürmesi karşısında arada sırada kefene giren bedenimi, bu hayal karesini açar mısın âlemimde?
Ölmeden önce ölmenin sırrını nefsimde yaşatır mısın? nefsim yanlış şeylerin peşine düşmeden kUL HAKKINA girmeden bana yardım et!!
Beni nefsimin eline bırakma Allah'ım. Allah'ım beni, bizi, hepimizi affet...Beni Salih Hayirli nesiler ile RIZIKLANDIR!! amin...
Selamet ile Hayra kalin..

ceko91

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada kus balik karinca gormek

Merhaba ,
Ruyamda odamda kitapligimin uzerinde bir kus kafesi oldugunu gordum. İcerisinde 3 tane muhabbet kusu vardi. Ancak rengini su anda tam olarak hatirlayamiyorum. Ama ucude ayni renkti sanirim yesildi. Ben kuslara ekmek verirken kafesin demirlerinin cok ayrik oldugunu goruyorum. Kuslardan biri ordan cikmaya calistikca ben icine koyuyorum. Sonra demir kafesleri kuslarin cikamayagi sekilde ayarliyorum. Sonra bir anda kefesin icinde japon baliklari goruyorum. Kuslar kayboluyor. Baliklar kafesten dusmeye basliyor. Ben tek tek onlari tutup tekrar kafese koyuyorum. Cikamayaklari sekilde kafesi kapattiktan sonra mutfaga gidiyorum. Odamin cami acik kaldigi icin cereyandan kafesin yere dustugunu ve icinden karincalar dokuldugunu gordum. Haliyi toplayip hemen balkonda silkelemeye basliyorum.
Ruyam bukadar simdiden tesekkur ederim hoscakalin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ceko91 kardesim Rüyana hayırdır inşallah diyelim.

"Ruyamda odamda kitapligimin uzerinde "
okulunuz ve önceliklerinizi belirleyin..
Tahsil ve kariyeriniz mi yoksa Gönül işleriniz mi?
Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda gecici bir derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi anlayis merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

Kafesteki muhabbet kuşları sevgiye ve şefkate olan açlığın, beklentilerin ve bunlara yönelik içinde oluşturduğun sıkıntı ve üzüntüler seklinde yorumlanir..
karşınızdaki kişilere herhangi bie değer biçmeden önce onlari TANIYIN..yoksa ileride uzulen yine Siz olursunuz..
çok duygusal bir insan olduğunuz için çok yıpranırsiniz..

Hiç dağlarda, tepelerde bir yankı noktasına rastladıniz mı?
Bağırsaniz vadiler de Size geri bağırır ya da şarkı söyle ve vadi de şarkı söyler.
Her kalp bir vadidir. Eğer içine sevgi akıtırsan, seni yanıtlar. Sevginin ilk kuralli, sevgi istemek değil, sadece vermektir.
ama Sevgimizi kime vermek ?buna dikkat etmek gerekir...
Bir veren ol...veren El alan elden Hayirlidir..
İnsanlar ise tam tersini yapıyor. Onlar verirken bile, sadece sevginin geri dönmesi düşüncesiyle veriyorlar...
Bir pazarlık gibi ve bu pazarlık bittince kafesdeki muhabbet kuşu japon baliklari oluyor kismet, nasip derken yabancılaşiyorlar...
ve karinca bereket iken hepsini balkondan hayattan disari atiliyor..ve iki tarafinda kaybetmesine yorumlanir...

Kendinisi Bir insana zorla sevdiremezsiniz!! Bana güven de diyemezsiniz .
O bunu hissetmiyorsa...o insani oz babaniz da olsa sucliyamazsiniz!
tek bir söz söyleyebilirsin sadece: ...Sen bilirsin!!
ve bu sevgi ve guveni onlara hissedirebilmek icin bunu da anca Sen zaman ile onlara SEN verebilirsin...
Sevgiyle sahiplenmeyi karıştırmayın

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kafeste kuş görmek

selamünaleyküm
rüyamda annemlerin evindeyim.banyoda erkek yeğenimi yıkıyorum. suyu açıyorum ama fıskiyenin olmadığını görünce pet şişeye su doldurup çocuğu yıkamaya çalışıyorum.
sonra ablamlara gidiyorum evinde ,kafeste renkli muhabbet kuşları görüyorum.çoktu kuşlar, kafesi doldurmuşlardı.(ablam anasınıfı öğretmeni) bunlar ne diye sorduğumda "okuldaki çocukların bıraksaydım okulda kim bakacaktı" diyor.
hayırlı cumalar... : )

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır..
Her şeyin uygun bir zamanı vardır. Bu zamanı bilmek, kollamak gerekmektedir.
Terazi var, tartı var; her şeyin bir vakti ve insanin hazır olma vardir..sabrederek beklemek lazım..
İnsan ancak Allah'ı anarak sabredebilir. Allah'ı anmayı unutursa sabretmesi çok zor olur,hem kendini hem de sevdiklerini acitabilir..

Rüyada kafes içinde kuşları görmek;pek hayra yorulmaz!! tuzak işareti,hiç ummadığı anda gecici bir derde;
gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız.
Bir gün bir el açacak bu kapıyı biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inanc,Teslimiyet
ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..hayırlı cumalar.

adsz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum. Ruyamda evimin içinde 1 kafesin için 6-7 tane kuş olduğunu gördüm. 3-4 tanesı daha onceden beslemış oldugum papağanlarımdan dı 1 tanesı beyaz bir güvercın dıgerlerını hatırlamıyorum .
Hepsı 1 kafesın ıcerısınde duruyorlardı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada kafes içinde kuşları görmek;pek hayra yorulmaz!! tuzak işareti,hiç ummadığı anda gecici bir derde;
gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız.
Bir gün bir el açacak bu kapıyı biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inanc,Teslimiyet
ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...

papağanı kafeste yada serbest görmek; bir yalancı ile karşılaşıp zarar görmeye işarettir.
sadece Dil Kasları değil beyninizi,idrak ve anlayışınızi da geliştirin ...
selametle..

mertt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada altindan kus kafesi görmek

Selamun Aleykum
ben 22 yasinda bekar erkekim

Rüyamda kiz istemeye gittik baba annem le beraber Allah rahmet eylesin. Bana,abime ablama birer tane altindan yapilmis kus kafesi hediye edildi icinde kus yokdu ve dedi ki 50 dakikada amerika ya ucar dedi.

yorumlarsaniz sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
"Bülbülü altın kafese koymuşlar, ah vatanım demiş ""
Rüyada altın kafes görmek :Gurbet ve uzak diyarlara yolculuk olarak yorumlanir..
veya kafesle ilgili rüyalar iyiye yorumlanmaz. Rüyadaki kafesler, hiç ummadığı anda derde düşmek demektir. Rüyada boş kafes görmek, yaklaşan bir sıkıntıyı belirtir.

Rüyada kafes içinde kuşları görmek;pek hayra yorulmaz!! tuzak işareti,hiç ummadığı anda gecici bir derde;gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yaşiyor demektir...
KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız...Selametle..

hasancan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm bende rüyamda kendi muhabbet kuşumu görmüştüm , yanımda sevinirmiş gibi uçuyordu sesi çok güzeldi bende mutluydum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleyküm bende rüyamda kendi muhabbet kuşumu görmüştüm , yanımda sevinirmiş gibi uçuyordu sesi çok güzeldi bende mutluydum

Ve Aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
Mülkün sahibi sadece Allah c.c dir!! Hayır ve şer kapıları onundur. O tek mürşittir. Bütün ilimler onda zuhur eder ve ona dökülür.
O dilerse kainattaki yaradılan dileye bilir. şimdi hayatın içinde her zerre onun arşında bir nurdur. Ve yaradılıştaki kendi asliyetine göre hakikatını anlatır.
Biz hataları örten bir peygamberin ümmetiyiz.

Nerde muhabbet orda muhammed.
şimdi islam bülbüllerini tek tek gönül bahçelerini gezerek mutlu, mutlu gezerek uçuyor ve islamin sesini duyurabilenlere ne Mutlu..

nesocan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum;rüyamda evin içindeyim kimin evi kendi evim mi hatırlamıyorum.
Bir kafes var içinde de 2 tane büyük bir kuş ama ne kuşu bilemiyorum, güvercinde olabilir. ikisi de beyaz ama siyah lekeli renkleri de var,gagası kırmızı gibi farkı renkti.
Kafesin kapısı açıktı bir tanesi çıktı içinden etrafımda döndü, başımın üstüne dokundu tekrar kafesine girdi. Ben biraz korkarım kuşlardan rüyamda da biraz irkildim ama korkmadım. Rüyamdan çok etkilendim, daha önce böyle bir kuş görmedim çok güzeldi kuşların ikisi de aynıydı. Kafeste yaşayacak bir kuş değillerdi büyüktüler. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyanız hayr Olsun,Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cıkarsın!
Rüyada kafes içinde kuşları görmek;
pek hayra yorulmaz!! tuzak işareti,hiç ummadığı anda geçici bir derde;gam iç sıkıntıya düşmek ve biraz da stress...
Sizin gerçek yaşamınızda önemli bir dönüşüm geçirmekte, karar verme konumunda olduğunuzu, kuşlar gibi özgürlük duygularının ağır bastığı düşünce döneminden kadınsı yönlerin ağır bastığı bir döneme simgelemekte..

Bir konuda karar verirken sadece duygularınız,kalbiniz ile değil akıl ,kalp iman ,mantık ve vicdan ile birlikte karar verin..İletişim kurun !!İnanın bunları yapmazsanız ,üzülen ,tek kalan siz olursunuz !!!Benden söylemesi

Gerçek yaşamında iç dünyanda fırtınalar kopuyor,kendini kafesde gibi hissediyor büyük hayallerin var ancak bu hayallerin karşısında önemli sorunlar, zorluklar, kısıtlamalar olduğunu düşünüyorsun ve dengeyi nasıl kuracağını bilmiyorsun...
makul ve mantıklı olup ve dilline sahip olabilirseniz tüm özlemlerine zaman ile kavuşacabilirsin Allahu alem..
her rahmet zahmeti ve fedakarlığı ile gelir selametle..

U

ucrubb

Kayıtsız
Misafir
selamun aleykum

Bende rüyamda birden bi kusumun olduğunu hatirliyorum ve o hizla diğer odaya gidip kuşa yem vermek üzre kafese bakiyorum, kus renkli bi kuştu ama acliktan ölmek üzere, ben yemveriyorum, birden canlaniyor kendine geliyor. Ruyanin sonunu tam hatirlayamasamda kusun yok olduğu geliyor aklima. Allah razi olsun, guzelyorumlariniz için, selam ve dua ile.

fgunes

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kafes dolusu kuş görmek

Selamünaleyküm.
Daha evvel rüyamda babamı hareketsiz yatarken görmüştüm ve dilim tutulmuş konuşamıyordum ağlayarak uyandım kısa süre sonra babam felç geçirdi o yüzden rüyalarımdan korkar oldum.
Allah hayra çıkarsın İNŞAALLAH bu gecede evimizde bir kafes dolusu kuş gördüm tıklım tıklım küçük ve rengarenk kuşlar. Kafesi açıp bir kaç tane çıkardık içinden, ölmüş gibilerdi sonra kalbinin attığını farkettim ve bir anda canlandılar bir tanesini saldık evin içinde uçuştu sonra kafesi odanın üst kısmına astık öyle uyandım teşekkür ederim.

Üst Alt