• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kaçtığını Görmek

kal-el

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba
Rüyamda karanlık karışık bir yerde annem ve kardeşimle birlikte birilerinden kaçtığımı görüyorum, kaçış esnasında bir ağacın arkasından birisi bana kocaman taşlar atıyor, her seferinde o taşlardan sıyrılıyorum.
Bu kişi ile iki defa karşılaşıyor sadece ayaklarını görüyorum ve erkek olduğunu biliyorum.
Her seferinde karşısında kitleniyorum kardeşim ve anneme seslenmeye çalışıyorum dilim damağım kuruyor sesimi çıkaramıyorum
Bir müddet sonra nispeten daha güvenlikli bir yere geliyoruz. Çevredeki tüm evler tahtadan yapılmış ve kendi kendime peşimizdekilerin bizi nasıl olsa yakalayacağını ve bu evleri çok rahat yakacağını söylüyorum.
O anda yerden havalanıp o evlerin üzerinde dolaşmaya ve içindeki insanların neler yaptığını takip etmeye başlıyor,
yinede içimdeki o korkuyu muhafaza ediyorum.
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim Selam ve Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
"karanlık karışık bir yerde "
İçinizdeki karanlık karışık olan Ruh haliniz..Karanlık hepimizi tedirgin eder. Hep gözümüz bir ışık arar. Ufacık bir ışık ,bir umut dahi olsa bir rahatlık, güven gelir bize.

Rüyada kaçtığını görmek;
farklı,farklı şekilde yorumlandığını, biliyorsunuz..
(kişiye özgü olan) bulunduğu ruh haline göre değişebilir

Rüyada kaçtığını görmek;
geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı,bilinç altınıza yerleşmiş bir konuyu ,bir sorunu çözmeniz gerektiğini, aksi halde bu gizli endişe veya korkuyu sürekli yaşayacağınızı temsil eder.

(annem ve kardeşimle ) koşarak kaçtığını görmek;
aklını kullanarak bütün sorunların üstesinden gelmek, çözüm bulmak olarak yorumlanır.

Rüyada kaçmak genellikle yanlış ve günahlı yoldan ayrılıp, Allah’ın emirlerine ve Peygamberimizin sünnetlerine yönelmeye, tövbeye, emniyete işaret de edebilir..

Düşmandan kaçmak, Rüyada düşmandan kaçtığını görmek güvende olmaya delalet eder,
ayrica psikolojik olarak yorumu;
kaçmak ,Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.!

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...
kaçabilirsiniz ama kendinizden hic bir yere saklanamazsiniz...

Rüyalarınızda sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke, kıskançlık, korku hatta muhtemelan aşk gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor ,yasiyor olabilirsiniz...(sanki karabasan )

Rüyada taş görmek;
katı kalbli kimselere, cahillere, gafillere ve işsizlere delâlet
eder.
Rüyada taş atmak,atilmak;
hayırlara alamet etmez ve rüyayı gören kişinin yaşayacağı musibetli olaylara rivayet edilir ya da Ona dokunacak, onu incitecek söz işitmeye yorumlanir..

Amaç sorunlardan kaçmak değil, onları kendi gücümüzle çözmeyi öğrenmeliyiz...selametle..

Üst Alt