• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kaçtığını görmek

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Bu konu rüyada bir yerden kaçtığını görmek, rüyada kaçtığını görmek, rüyada anneyle birlikte kaçtığını görmek yorum istekleriniz ve rüyanın açıklamasını içermektedir. Hayırlı günler gönül sızım kardeşim yaptığınız bütün yorumlarınız için size sonsuz teşekkürler... dün gördüğüm bir rüya biraz saçma sapan anlam veremedim ama yorumlarsanız sevinirim hayır diyelim hayır olsun inşallah...

Rüyamda annemle birlikte bir yerden kaçıyorduk, annem elimden tutmuştu arabamız da vardı ama annem gel gel arabayla olmaz koşmamız lazım diyor arabaya binecek vakit yok koş diyor koşuyoruz. Derken şakır şakır yağmura yakalanıyoruz balıkçı kulübesi gibi ıssız bir yere varınca yağmur duruncaya kadar bekleyelim şurada. Derken kapının önünde 2 tane kocaman daha önce hiç görmediğim bir şekilde şapkalar varmış onları alıyoruz bakıyoruz ne kadar ilginç derken içeriden yaşlı ilginç bir adam çıkıyor, içeri buyurun misafirim olun çayımı için falan diyor ilk başta çekiniyoruz, çünkü adamı tanımıyoruz falan ama giriyoruz o esnada yanımdaki kişi annem değil de başka bir tanıdık oluyormuş ama ben de hiç yadırgamıyorum annem nerde falan demiyorum sanki en başından beri yanımda o varmış gibi oluyor. Adam size bir şeyler ikram edeyim diyor bir şeyler getiriyor, derken bir arabadan birkaç bayan iniyor içeri giriyor kilim soruyorlar, adam da şurada açın bakın diyor tam o sırada kilimin yanında içi dolu turşu kavanozuymuş ama içinde değişik bir kaç böcek varmış şaşırıyoruz, adam da bozuluyor onu bulduğumuzu görünce, ondan size ikram edemem ben onu özel yetiştiriyorum gibi bir şeyler söylüyor, biz de ikram etsen de yemeyiz zaten diyoruz böyle ilginç bir rüyaydı.

Daha sonra sabah namazı için uyanmıştım tekrar uyuduktan sonra da bu kez bir okul sınıf ortamında tanımadığım bir adamdan kaçıyormuş saklanıyormuşum öğrenciler varmış onları da korumaya çalışıyormuşum, öyle işte... gönül sızım kardeşim hayırdır inşallah yorumlarsanız çok sevinirim.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Rüyada kaçtığını görmek islami rüya tabiri

Hayırlı günler gönül Dostum..
rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin...
Rüyada kaçtığını görmek,bir cok farkli sekilde yorumlanir..
bu yorumlar kisiden kisiye icinde bulundugu ruh hali ve bilinc altina gore degisebilir...
Rüyada kaçtığını görmek;geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı gösterir.

Rüyada kaçtığını görmek, bilinç altınıza yerleşmiş bir konuyu çözmeniz gerektiğini, aksi halde bu gizli endişe veya korkuyu sürekli yaşayacağınızı temsil eder.

Koşarak anneniz ile koşarak kaçtığını görmek; aklını kullanarak bütün sorunların üstesinden gelmek, çözüm bulmak olarak yorumlanır.

Rüyada kaçmak genellikle yanlış ve günahlı yoldan ayrılıp, Allah’ın emirlerine ve Peygamberimizin sünnetlerine yönelmeye, tövbeye, emniyete işaret edebilir..
Düşmandan kaçmak, Rüyada düşmandan kaçtığını görmek güvende olmaya delalet eder,
ayrica psikolojik olarak yorumu;
kaçmak ,Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Koşmak ,kacmak, saklanmak çevremizdeki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...
kaçabilirsiniz ama kendinizden hic bir yere saklanamazsiniz...

Rüyalarınızda sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke, kıskançlık, korku hatta muhtemelan aşk gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor ,yasiyor olabilirsiniz...

sorunlarla karşılaştığımızda, onları çözmek yerine,aksine sorunlardan kaçmayi seciyoruz..
Amaç sorunlardan kaçmak değil, onları kendi gücümüzle çözmeyi öğrenmeliyiz...
Hayatta her ilişki ve sorun üzerinde çalışmak ve çözulmesi gerekli olan sorunlar yasiyacagiz..
Hayirli gunler...
 

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Allah razı olsun gönül sızım kardeşim ağzınıza sağlık yorumlarınız için... peki turşu kavanozu ve içerisindeki böcek bir anlam ifade ediyor mu acaba bana çok ilginç gelmişti de
 
Üst Alt