• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kaçırıldığını görmek

N

nervila

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kaçırıldığını görmek, çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir. Çevrenizin isteği ve baskısı doğrultusunda isteyerek ya da istemeyerek yönlendirildiğinize işaret eder.

Rüyada kaçırılmak, geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı da simgeler.

Gerçek hayatta huzura kavuşmak için sizi rahatsız eden bu olay ile yüzleşmeniz, onun ağırlığını üzerinizden atmanız gerekmektedir.

Rüyada birinin kaçırılmasına tanık olmak ise, beklenmedik haberleri simgeler. Ayrica Kaçmak, Düşmanlarına galip gelmeye, işinde göz kamaştırıcı basanlar elde etmeye işarettir.

Rüyada birini kaçırıp rehin almak, kıskançlığa veya birine kötülük yapmaya veya kötülüğünü istemeye işarettir.

Aynı zamanda Kovalanma - kacma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.

Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma ,kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....

Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için BurayaTıklayın

Rüyada kaçırılmak, rüyada kaçırıldığını görmekle ilgili soru ve yorumları alttaki bölümlerde görebilirsiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rüyada kaçırılmak

Rüya: Selamun aleyküm. benim adım ayşe çelik. Bir hastanede asistan doktor olarak görev yapmaktayım. Evliyim bir yaşında bir kızım var. 30 yaşındayım.
Birkaç gün önce rüyamda teröristler tarafından benim kızkardeşimin ve ablamın kaçırıldığını gördüm. BiR köye götürülmüşüz oradaki insanlar da teröristler tarafından tutuluyormuş. kızkardeşime bize tecavüz etmelerinden korktuğumu söyledim ama bi zarar verdiklerini görmedim.

Sonraki gün bir sokakta arabamla gidiyorken sokağın bombalandığını etraftaki evlerin birer birer yerle bir oldugunu gördüm. Ya savaş vardı ya da teröristlerdi net bilemiyorum. etrafımdan kurşunlar gidiyordu. Şehit olacağımı hissettim dualar okudum ya da kelimei şehadet getirdim. o sırada vuruldum. Sonra da keşke başımdan vurulsam da acı hissetmeden bayılsam diye aklımdan geçirdim.

Dün akşam da yine rüyamda bir yerdeydik. orta yaşlı bir adam bir kıza tecavüz etmek için odaya girmeye çalıştı. genç kız kapıyı 2 kere kilitledi ancak tam kapatamadan kilitlemiş kapı açık kaldı yani. adam sonra birşey yapmamış. Sonra aynı kız aynı odada sedirde oturuyordu adam kapıyı itti ben kapıyı kilitlemeye çalıştım ancak kapı öncesinde boşa kilitli oldugu için kapatamadım. Genç kız da adam öncesinde içeri girip ona dokunmadığı için adamı kışkırtmaya çalışıyordu. Hadi gel gel ne olacak diyordu. Ben de kıza kızıyodum adamı kışkırtıyor diye. O sırada adam içeri girmeyi başardı ancak sonrasında birşey görmedim. Bri de hayal meyal o kapının üzerinde karalama gibi yazılar anımsıyorum sildi bi kısmını sanki biri. ama net hatırlamıyorum üst üste benzer rüyalar görüyorum. anlayamadım. yorumlarsanız minnettar olurum. selametle.

Yorum: Aleykum selam Hosgeldiniz meslektasim...
Günümüz toplumunun en önemli rahatsızlıklarından biri STRES. Kelime anlamı gerginlik olan bu durum kendini, sürekli vücut ağrıları, baş ağrısı, yorgunluk halsizlik aşırı sinirlilik ,uykuda bile
rahatsiz edici ruyalar, yorgun uyanmalar gibi belirtilerle ortaya çıktigini biliyorsunuz..
Stres, hayatımızın kaçınılmaz bir parçasıdır. Daima bizimle birliktedir.Duruma bağlı olarak yoğunluğu değişebilir...Fakat bizler insaniz robot degil..
bir zaman herseyden uzaklasip birazcik kendimiz ile yanliz kalmaya ihtiyacimiz var!!
Rüya, fizik kanunlarının dışında canlı, hareketli ses ve şekillerin karışımıdır. Bu ses ve şekiller, hafızadan irade dışı ,bilincalti bir şekilde şuura dökülmeye başlar.
Rüya, insanın psikolojik dengesinin devamlılığı açısından da gereklidir.
Rüyaların fiziksel alemle, metafizik alem arasında bir araç gibi bazen sanki bizi bizden alip goturmekte...
Lakin İnsanı ve nefs binasını tanımadan yapılan rüya yorumları ise faydadan çok zarar getirmekte oldugunu gordum...

Rüya, farklı bir bilinç durumudur. Uyuyup rüya görmeye başladığımızda, iç âlemimizden gelen veriler tarafından uyarılırız.
içimizdeki can merkezinden süzüldükten sonra bireysel hale gelir. Gördüğümüz rüya % 100 bize aittir. Tıpkı parmak izimiz gibi…yani her ruya sadece sahsin kendi ic dunyasinda hissedip yasadiklaridir....
rüyamız bize, bizim hakkımızda bir şey söylemeye çalışmaktadır...anliyabilene...
Rüyadaki “ben”, gölge dediğimiz alt kişiliklerimizdir. Yani hic kimsenin bilmedigi bir Ben var ben de Benden icerug dedigimiz...
İçimizde, nefsimizin alt katlarında bir cerahat taşıyoruz, onu çıkartmamız, etkisiz hale getirmemiz lazım ki dengeye kavuşalım. Rabbimiz bize eşyanın ve insanın hakikatini göstermek istiyor.
Velhasıl Rabbimiz, Veli (dost), Hadi (ışık tutan, yol gösteren, hidayet veren), Vedud (gerçek manada seven), Rahman, Rahim, Hafız (koruyan, gözeten) ve daha birçok güzel isminin tecellisiyle bizleri
“gerçek” diye tanımladığımız bu “rüyadan” uyandırmaya çalışıyor.
Bu ön bilgiyi paylastiktan sonra Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim..Rabbim Hayra cikarsin..

Rüyada kaçırıldığını görmek, çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir.
Bir kaçırılma sahnesine tanık olmak ise, beklenmedik haberleri simgeler. Ayrica Kaçmak. Düşmanlarına galip gelmeye, işinde göz kamaştırıcı basanlar elde etmeye işarettir..
ayni zaman da Kovalanma ,kacma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma ,kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Bu tür rüya senaryolarından genellikle size zarar vermek ya da sizi öldürmek isteyen bir çeşit saldırgan tarafından kovalandığınızı görürsünüz. Koşarsınız saklanırsınız ya da sizi kovalayanı atlatmaya çalışırsınız.
Kovalanma ,kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder.

Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Sizi kaçıranin kim olduğunu ne oldugunu bir kendinize sorun...
Bence bir sure o ortamdan uzak kalmaniz gerektigi seklinde de yorumlanir...

Rüyalarınızda size saldıran veya sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke kıskançlık korku gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor yasiyor olabilirsiniz...
her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...

"Şehit olacağımı hissettim dualar okudum ya da kelimei şehadet getirdim"demissiniz..
iste butun bu SIKINTILARDAN anca Allah`a SIginarak Kurtulabileceginize isarettir Allahu Alem...

Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek; sevinç ve sürura, selâmete, hidayete, geniş ve helal rızka, üzüntü
ve kederden kutulmaya delâlet eder.
ayni zaman da Rüyada kelime-i şahadet getirdiğinizi görmek; dindar biriyseniz şehit olarak veya kelime-i şehadet getirerek dünyadan göçeceğinize, günahkâr biriyseniz tövbe edeceğinize, aynı rüyayı bir müşrik görmüşse Müslüman olacağına işarettir.

Bunca varlık var iken gitmez gönül darlığı
Tak etti bu gönül darlığı, dilimin tokmaklarına dayandı.
İnşirâh! Yâ Allah!
Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.”
“Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.”
“Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.”
Ne olur, kuşat fikrimi hikmetinle. Ne olur, donat gönlümü muhabbetinle. Ve gayret...
Bir işi bitirip diğerine koyulmam için bana gayret ihsan et..amin
Selamet ile Hayra Kalin...

M

medya

Kayıtsız
Misafir
Merhaba ben medya ben dün akşam bir rüya gördüm. Akşam vakitleriydi kuzenimin yanından eve gelirken bi baktım çarşı çok kalabalıktı bi yandan şarkı söyleyenler bi yandan polis diğer yandanda o kalabalığın içinde çıkmak istiyorum, telefonumu çıkardım babamı aramak için sonra biri yanaştı yanıma, elimi tuttu beni zorla götürmeye çalışı ne kadar bağırıyorum kimse duymuyor sesimi, sonra bir genç daha geldi o da beni diğer tarafa itekliyor ne kadar bağırıyorum yardım edin bana sanki kimse beni görmüyor duymuyorlardı.

Sonra kaçmaya çalıştım sanatçıların olduğu tarafa elimde bir kağıt vardı içinde 2 tane bilezik resmi vardı ve yazılar vardı.
Sanatçının elindeki mikrofonu aldım polisleri çağırıyodum yardım edin diye ama polislerin umrunda değil 2 polis geldi yanıma biri telefonla konuşuyor diğeri de umursamıyodu beni ama şarkı söyliyen biri vardı o beni fark etti bu kıza yardım edin diye bağırıyor polislere. Bir polis geldi beni kurtardı sonra annemi çağırdılar, annem geldi anne hadi eve gidelim diyordum, babamı aradı babam dedi ben halandayım, ablan evde, gelemem diyordu. Annem de sen git ben burda kalacam biraz diyordu. Sonra kalktım bir baktım gözümden yaşlar geliyor. Ama halen etkisindeyim, cevap yazarsanız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekürler.
Bir de ben 18 yaşında bir genç kızım size mardinden yazıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz genc Kardesim..
Yillar once Mardinin midyat sehrine gelmistim.. cook guzel bir semt idi..
Hayirdir insallah..
Rüyada kaçırıldığını görmek çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir. Çevrenizin isteği ve baskısı doğrultusunda
isteyerek ya da istemeyerek yönlendirildiğinize işaret eder.
Rüyada kaçırılmak geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı da simgeler.
Gerçek hayatta huzura kavuşmak için sizi rahatsız eden bu olay ile yüzleşmeniz onun ağırlığını üzerinizden atmanız gerekmektedir.

Bazen de Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....

Günümüz toplumunun en önemli rahatsızlıklarından biri STRES. Kelime anlamı gerginlik olan bu durum kendini sürekli vücut ağrıları baş ağrısı
yorgunluk halsizlik aşırı sinirlilik uykuda bile
rahatsiz edici ruyalar yorgun uyanmalar gibi belirtilerle ortaya çıktigini biliyorsunuz..
Stres hayatımızın kaçınılmaz bir parçasıdır. Daima bizimle birliktedir.Duruma ,yasina, icinde bulundugu ortama bağlı olarak yoğunluğu değişebilir..
Rüya insanın psikolojik dengesinin devamlılığı açısından da gereklidir.
Rüyaların fiziksel alemle metafizik alem arasında bir araç gibi bazen sanki bizi bizden alip goturmekte...

Rüya farklı bir bilinç durumudur. Uyuyup rüya görmeye başladığımızda iç âlemimizden gelen veriler tarafından uyarılırız.
içimizdeki can merkezinden süzüldükten sonra bireysel hale gelir. Gördüğümüz rüya % 100 bize aittir.
Tıpkı parmak izimiz gibi…yani her ruya sadece sahsin kendi ic dunyasinda hissedip yasadiklaridir....
rüyamız bize bizim hakkımızda bir şey söylemeye çalışmaktadır...anliyabilene...

Kovalanma kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder...
her seyi kafaniza TAKMAYIN!! derim.. her sey zaten olacagina varir..
Rüyalarınızda size saldıran veya sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke kıskançlık korku gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor yasiyor olabilirsiniz...

lumina

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kaçırılma

Allah'ın (C.C) Selamı üzerinize olsun,
rüyamda duş alıyordum fakat üzerimde kıyafetlerim vardı,saçlarımı köpüklüyorum bembeyaz köpük. O esnada kapı çalıyor, ev arkadaşım kapıyı açıyor ve tanımadığımız 2 erkek kapıdakiler. Bir arkadaşımızın ismini vererek içeri giriyorlar.Ben banyodan doğru sesleri duyuyorum. Sonra bir sessizlik oluyor ardından çığlıklar duyuyorum.
Hemen üstümü giyinip camdan bakıyorum,arkadaşımı kaçırıyorlar. Ben de koşarak evden çııyorum bağırıyorum ev arkadaşımın adını fakat sesim çıkmıyor. Zor nefes alıyorum. O sırada mekan değişiyor karanlık oluyor. Ben koşmaya çalışıyorum annemle babam ve dayım beliriyor.
Onlara durumu anlatıyorum, yine koşmaya başlıyorum, onlar da ardımdan geliyorlar, babam tabancamı veriyor (gerçekte yok fakat rüyamda varmış) koşuyorum sonra sesler duyuyorum ve olduğum yere yatıyorum. Otların arasındayım ve başımda beyaz bir havlu var.
Kafamı kaldırıyorum iki tane erkek çocuğu, fakat bizim mahalleden tanıdıkmış, onlara soruyorum burdan geçen 2 erkek ve bir kız gördünüz mü diye bana gittikleri yönü gösteriyorlar. Kalkıp o tarafa doğru koşuyorum karanlıkta sonra peşime bir erkek takılıyor hafif sarışın olduğunu görebiliyorum nasıl oluyorsa tanıyormuşum onu da fakat kim olduğunu bilmiyorum gerçek hayatta.
Ona da durumu anlatıyorum benimle beraber geliyor yalnız gönderemem seni diyor, o sırada başka olaylar da varmış mahallede, terörist tarzı adamların sesini duyuyoruz uzaktan, kalabalıklar, bir klubeye giriyoruz ve gitmelerini bekliyoruz. Çıkıp tekrar koşmaya başlıyoruz, dağ eteği gibi bir yerde akabe geçitlerden geçiyoruz ve ev arkadaşımın haykırışlarını duyuyoruz. Ona doğru koşuyoruz, üzerinde beyaz bir elbise var ve ağlıyor hıçkıra hıçkıra. Sonra onu alıyoruz yolda babamlar o 2 erkeği yakalamışlar, polislerle birlikte. Sonra uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sizinde Allah-in selami rahmetti uzerinize olsun..Hayirdir insallah..
Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak, beklenmedik bir habere işaret eder.
ayrica bulundugunuz mekan, ortam pek guvenilir ve huzur dolu bir ortam olmadigina da isarettir..

Koşmak kacmak saklanmak ,polis,ciglik,korku gibi duygulari yasamak;çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!
Günümüz toplumunun en önemli rahatsızlıklarından biri STRES. Kelime anlamı gerginlik olan bu durum kendini sürekli vücut ağrıları baş ağrısı
yorgunluk halsizlik aşırı sinirlilik uykuda bile
rahatsiz edici ruyalar yorgun uyanmalar gibi belirtilerle ortaya çıktigini biliyorsunuz..
Stres hayatımızın kaçınılmaz bir parçasıdır. Daima bizimle birliktedir.Duruma yasina icinde bulundugu ortama bağlı olarak yoğunluğu değişebilir..
Rüya insanın psikolojik dengesinin devamlılığı açısından da gereklidir.
Rüyaların fiziksel alemle metafizik alem arasında bir araç gibi bazen sanki bizi bizden alip goturmekte...
Bu gunlerde tedbir ve temkini elden birakmayin..
Güvenmediğiniz biriyle dostluk kurmayın ..sadece arkadas olun..
Hayirli gunler..

suvay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyamda yahudiler tarafindan kacirildim

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Selâmün Aleyküm...
Hocam gecenler de bir kiz arkadasim ruyasinda beni ve erkek kardesimi yahudiler tarafindan kacirildigimizi gormus ve yahudilerin kendi ibadet ettikleri yerde rehin olarak tuttugunu biliyormus ve yola koyulmus bizi ordan kurtarmak icin Velhasıl bizi tuttuklari yere geliyor ve biI kaciran kisilerle uzun uzun konusuyor ve yahudileri ikna ediyor bizii serbet biraktiriyor yola koyuluyoruz eve donmek uzere yolda yahudi mezarligindan geciyoruz ve akin akin yahudi mezarligini ve ibadet ettikleri yere insanlar geliyor bitmek tukenmek bilmeksizin bizde hayret ederek biran once uzaklasmaya calisiyormusuz ve bir tarlanin icinden geciyormusuz tarlayada bugday ekmisler yeni yeni filizlenmeye baslamislar tarla yolonu bitirdikten sonra karsimiza bir dere cikiyor derwnin suyuda tertemiz imis ve birden ortasindan kirli su cikivermis ama yine eski berlakligina safligina donmus su ve orayida geciyoruz Rabbim hayra yorsun AMIN yorumlarinizi bekliyorum hocam

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. Hayirdir insallah..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. etrafinizda bir cok hased eden ve hilekar insan olduguna ve bu gunlerde tedbir ve Temkin ile olmaniz gerektigine isarettir...
ayrica sizin de bu gunlerde SIKINTI ,gam ve caresizliginizi de sembolize eder..

rüyada görülen yahudi, dost kılığına bürünmüş bir düşman..hiyanet yapan, borcunu uzatan ve bahanelerle bunu ödemeyen,
hilekar kimseye, delalettir..
Rüyada yahudiler tarafindan kaçırıldığını görmek çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir. ..

ayni zaman da Kovalanma kacma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....

Bu tür rüya senaryolarından genellikle size zarar vermek ya da sizi öldürmek isteyen bir çeşit saldırgan tarafından kovalandığınızı görürsünüz. Koşarsınız saklanırsınız ya da sizi kovalayanı atlatmaya çalışırsınız.
Kovalanma kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder.

"tarlayada bugday ekmisler yeni yeni filizlenmeye baslamislar tarla yolonu bitirdikten sonra karsimiza bir dere cikiyor
derwnin suyuda tertemiz imis ve birden ortasindan kirli su cikivermis ama yine eski berlakligina safligina donmus su ve orayida geciyoruz"
ins. bunca SIKINTI ve daralmadan sonra bir Bereket firsat, nimet kapisinin acilmasina isarettir..

Rüyada dere görmek, geçiminizin derenin devamlı akan suyu gibi devamlı olacağına bazen bulanik bazen berrak
ve duygularınızın da gelişip, daha duyarlı bir insan olacağınıza yorulur

Tak etti bu gönül darlığı dilimin tokmaklarına dayandı.
İnşirâh! Yâ Allah!
“Gerçekten güçlükle beraber bir kolaylık vardır.”
“Öyleyse bir işi bitirince diğerine koyul.”
Ne olur kuşat fikrimi hikmetinle. Ne olur donat gönlümü muhabbetinle. Ve gayret...

aycano

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kaçırılmak ve trafik kazası görmek

Selamun Aleyküm ben Aycan Özbey 31 yasında 1 aylık hamileyim rüyamı anlatayım siz uygun bir yorum yaparsınız.
Rüyamda İzmirde kirada bulunan evimizin catısı akıyor, biz de orda yasıyor oluyoruz ama nasıl kocaman bir bina olmuş gibi son katındayız normalde su almıyacak bir kat 3. katta evimiz ama suan antalyadayız. Eşimi aramaya çalışıyorum ama telim calısmıyor. Arabayla yanına gitmeye kalkıyorum biniyoruz arabaya tam önümüzde bir trafik kazası oluyor geçiyoruz onu. Daha sonra biR viraj geliyor birden kendimi arabayla yasadıgım köyün yol ayrımında buluyorum. Sonra nasıl olduysa uyumuşum, ordada sanırım uyanıp kendime geliyorum. Arabanın dışındayım az geride oğlum yatıyor 2 tane cocugum var bu arada biri kız biri oğlan. Ama kızı hiç görmüyorum bu esnada. Kaza yapmamışım öyle birşey görmedim daha sonra arabayı görüyorum araba calısır halde rampa asagı beni bekliyor. İçine bir giriyorum ama her yer cöp çöpte değil böyle dal kırıntıları falan kaza süsü verilmiş arabanın içine binince aynadan bakınca oğlumu görüyorum yattığı yerde uyuyor oluyor. Yolun ortasında daha sonra teyzem oluyor arabanın içinde beni kaçırdığını söylüyor. Öldürmek için beni kaçırıyor ben bir şekilde kurtulmya çalışıyorum ama elinde kocaman bir bıçak itekleşirken bıçağı alıyorum ama elinde başka birtane daha varmış ben diğer elindekini alırken o karnıma doğru bir hamle yapıyor, bıçak bana değmeden uyandım telim çaldı gözüm açıldı ama cok korktum ya Sizce kötü bir rüyamıdır neye çıkar cok merak ettim yorumunuzu bekliyorum Simdiden allah kolaylık versin cok tesekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam İnşallah. Geldim kardesim
Yorumu yapan bu kardesiniz okyonuslar otesinde yasadigi icin zaman, mekan farkindan dolayi ve Benim de iki tane
6 yasinda biri evladligim birisi de koruyuculugunu yaptigim iki veledim ,tatli afacanlarim var...
Sabah okulla biraktiktan sonra kendimi Rahat hissedikten sonra simdi anca Allah-in izni ile ruyaniza konsantre olabilirim..

Hayirdir insallah..
Hamilelikte özellikle son ve ilk aylarinda korkutucu rüyalar görülür.
Bu aslında tamamen normal bir durumdur. Bu tarz rüyalar çoğunlukla hamile annenin bilinçaltı bazı korkularını, endişelerini ve bazen de anneliğe
ve gebeliğe dair çözemediği kaygılarıyla yüzleşmenin dolaylı bir yoludur...
bazen de Eşinden geregi, ihtiyaci kadar olan Maddi, manevi destegi sevgiyi goremedigi icin bazi arayis, kaybolma ve kacirilma
Rüyalari tamamen normaldir...
Kaçmak ya da kaçirilmak ,bir odaya hapsolmak gibi rüyalar ise çoğunlukla anne adayının bebeğin doğumu sonrası azalan özgürlük endişesi,
evlilikte ortaya çıkabilecek sorunların endişesi ve beden algısına dair olumsuz değişikliklerin sonucudur.

"aynadan bakınca oğlumu görüyorum "
ikinci oğlunuz mu geliyor..Allahu alem...islikcalan

Rüyada bıçak görmek iki sekilde kisinin ruh haline gore farkli yorumlanir...
Rüyada bıçak görmek kuvvet ,güç ve berekette
Rüyada bıçaklanmayi görmek ;
iyiye yorumlanmaz, öfke, saldırganlık KIRGINLIK veya ayırma, ayrılma anlamına gelir.
Hayatınızda kesip kurtulmak istediğiniz bir şey olduğunu gösterir.
Ayrica ihanet korkusu yaşadığınızı, güven sorunu içinde olduğunuzu ifade eder...
ama korkularinizdan emin olacaginiza yorumlanir..
ic ve duygusal ,cinsel, nefis ile ruh çatışmasini da simgeler..
burada Ruh,iman ve vicdan kazanirsa..Sevinc, mutluluk ve surura ereceginize delaletir...

Rüyada bıçak görmek ;kuvvet ,güç ve zenginliğin sürekli,olacağına..yeter ki Dillinize Sahip olun..
Bıçak yarası geçer, geçmeyen dil yarası...
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı.

Rüyada kaçırıldığını görmek, çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir.
ayni zaman da Kovalanma ,kacma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki ,duygusal tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Tak etti bu gönül darlığı, dilimin tokmaklarına dayandı.
İnşirâh! Yâ Allah!
“Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.”
“Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.”
Ne olur, kuşat fikrimi hikmetinle. Ne olur, donat gönlümü muhabbetinle. Ve gayret...

aycano

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah evladınızı size bagıslasın tesekür ederim yorumunuz için inşallah hayırlara vesile olur görüşmek dileğiyle hoscakalın...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah evladınızı size bagıslasın tesekür ederim yorumunuz için inşallah hayırlara vesile olur görüşmek dileğiyle hoscakalın...

cumlemizin kardesim de hangi evladımı ? sırıtık.:,
Ben de evladan bol ne var...sırıtık.:,Cennet kuslarim, Tip-da okuyan Kizim ve Rabbimin özel olarak yarattigi Cennet ehli KIZIM...
kendi evlatlarim ,evladligim,koruyuculugunu yaptigim cocuklarim...cddvb..
saka bir yana Rabbim her birini özel bir sebep ve gaye, hizmet icin yaratmış ve her birinin RIZKI daha doğmadan taksim edilip belirtilmiştir..

Dedigim gibi Siz sadece Niyettiniz de Hayirli ve ihlasli olun!!
Niyet o kadar önemli bir şeydir ki bütün hayatımızı ve bizim sonumuzu etkileyen bir şey varsa o da niyettir diyebiliriz. ...
Niyetti hayr olanin akibetti de hayr olur ..
Allah Yar ve Yardimciniz olsun..

duaa..

fulya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kaçırılmak

Selamun Aleyküm,
Adım FULYA, 22 yasında ögrenciyim.
Bu gece rüyamda, bilmediğim karanlık sokakta bulunan bir evdeydim. Tanımadığım adamlar tarafından kaçırılmıştım, adamlardan birini dövmeye basladım ama, istediğim kuvvette vuramıyordum. Sonra kafasına vazo ile 3 kere vurdum 3. de bayıldı ve ben evden kaçtım balkon gibi bir yerden atladım. Kalan adamlar peşime düştü birkaç yerde onları atlatmayı başardım ve ellerinden kurtuldum.
Önceki gece gördüğüm rüyada da, düğün gibi bir yerdeydim sevdiğim çocukla en yakın arkadası bir masada oturuyorlardı. Sevdiğimin kulagına eğilip seni çok seviyorum ben dedim, sonra oturduğum masaya gelip seninle konuşalım dedi. Önce ben konuşacağım dedim ve onu gördüğüm ilk anda hissettiğim duyguları ve daha sonra bu olay bundan dolayı oldu gibi şeyleri anlatmaya basladım. Hepsini anlatamadan uyandım.
Bu rüyamın özellikle ne anlama geldiğini çok merak ediyorum yorumlarsanız minnettar olur çok teşekkür ederim selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam FULYA kardesim..Hayirdir insallah..
bu tür rüyalar; Kaçırılmak ,Kaçmak, vurmak vs. gibi bunlar sıkıntılı olduğumuz zamanlarda, sinir sistemimizin zayıfladığı dönemlerde,
Yalnızlık çektiğimiz, duygularımızın yoğun olduğu ,sevdiklerimizden Emin olmadigimiz zamanlarımızda görülür
Bu rüyalar,bir şeyleri veya kendimizi değiştirme zamanı geldiginin habercisidir,
Hayatın, imtihan ekseninde, bazı dönüm ,Değişim noktalarınin,zamani, vakti geldigine isaret eder!!!

Sokaklar bir takım meslek ve işlere, hayatın devamı için gerekli olan unsurlara..
Karanlık bir sokakta yürümek üzüntü ve kedere, darliga..
karanlık sokakta bulunan bir evde olmak ;Sıkıntılı ,stressli bir süreçte oldugunuza isarettir..

kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder...

Rüyada birine sevdiginizi söylemek;Gerçek yaşamınızda derin sevgi duyguları yaşamakta olduğunuzu, bir aşk büyüsüne kapıldığınızı veya
kapılacağınıza ve o Muhabbette işaret eder...

Rüyada Kulağa fısıldamak görmek; Rüyanız sizin için önemli bir uyarıda bulunuyor konuşmalarınıza, sözlerinize dikkat ediniz.
Seviyorsaniz açıkça onu sevdiginizi söyleyin !!Aksi halde biri gelir, onu elinizden alır, götürür….cok gec kalirsiniz..

aşk sabrımızın sınavıdır aslında.
ne kadar bekleyebiliriz,ne kadar özleyebiliriz
ne kadar sevip sevilebiliriz karşılık beklemeden,
sormadan, düşünmeden
ne kadar yaşıyabiliriz ne kadar yaşatabiliriz.
kalbimizdecevabı tek cümle
eğer gerçekten aşıksak
ölene kadar....
kolayca vazgeçilmiş ise zaten Sevip,sevilmemiştir...
Hakkinizda HAYIRLISI icin Dua edin...

uzaklar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kaçırılma

Selamün aleyküm ;rüyamda 2 adam tarafından en sevdiğim arkadaşımla birlikte kaçırılıp bir ormana getirildiğimizi gördüm daha doğrusu etrafı ağaçlıklı ama ortası geniş çimenlikli bir yerdi gece vaktiydi geldiğimiz yer karanlıktı ama cadde sarı lambalarla kaplıydı.
Ben imdat diye çığlık attım arkadaşımda nedense boşver (adımı söyledi) bağırma kimse sesimizi duymasın dedi.
Öncesinde de adamlar benim arabama gündüz vakti binmişlerdi lakayit konuşmalar yapıyorlardı ben kızıyordum huzursuzdum. Üzerimde mini etek vardı adamlardan bir tanesi bacaklarıma bakıyordu sonra arkadaşımı aldık arabaya gidiyorduk ikimizde kızıyorduk indirin bizi diye ama bizi kandırıp ormana götürdüler...İğrenç bir rüyaydı imdat diyerek uyandım bu rüyayı sabah bir ara uyanıp yerimi değiştirdikten sonra uyuyakaldığım zaman gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hayirdir insallah..
Rüyada kaçırıldığını görmek, çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğinizi hissediginiz anlamına gelir.
Kovalanma ,kacma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.

Bu tür rüya senaryolarından genellikle size zarar vermek ya da sizi öldürmek isteyen bir çeşit saldırgan tarafından kovalandığınızı görürsünüz.
Koşarsınız saklanırsınız ya da sizi kovalayanı atlatmaya çalışırsınız.
Kovalanma ,kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder.

Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Sizi kaçıranin kim olduğunu ne oldugunu bir kendinize sorun...
bir sure tedbir ve temkinli olmaniz gerektigi seklinde de yorumlanabilir..Güvenmediğimiz ve tanımadığımız kişiler ile iletişimde BULUNMAYIN...

Mesela rüyanızda saklanarak kaçıyorsanız gerçek hayatta da problemlerden saklanmayı onları görmezden gelmeyi tercih ettiğiniz anlamına gelir.
Rüyada kaçırılmak, geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı göstermektedir.
Gerçek hayatta huzura kavuşmak için sizi rahatsız eden olaylar varsa onlar ile yüzleşmeniz, onun ağırlığını üzerinizden atmanız gerekmekte olduguna isaret etmektedir..
Hayirli gunler..

90ece

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyamda ilk olarak kız kardeşimin kaçırıldığını görüyorum, dar bir borudan geçerek onu kaçıranlardan kurtarmaya çalışıyorum. Sonra onu kurtarıyor biri ve bana getiriyor. Kardeşimi kaçıranlar bir kez daha geliyor ama onu elimden alamıyolar. Daha sonra sevgilimi başkalarının yanında görüyorum, beni aldatıyor ve inkar ediyor, bunu yorumlayabilirmisiniz ? msum..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam 90ece rüyada kaçırılmak, sizin veya kızkardeşinizin ya da her ikinizin de bazı baskılar, zorlamalar altında olduğunuza işaret ediyor.

S

sezen

Kayıtsız
Misafir
rüyada kaçırılmak

Merhaba adım sezen 14 yaşındayım, öğrenciyim. Ben dün rüyamda bir arkadaşımın beni kaçırdığını gördüm. O önde ben arkada koşuyoruz ama ben onla gitmek istemiyordum. O beni zorla kaçırıyordu. Sonra ben birden elini bıraktım, o da ne oldu niye gelmiyorsun dedi. Bende eve gitmem lazım senle gelirsem babam kızar dedim. Eve döndüm ben hala o kadar şaşkındım ki evde ruh gibi geziyordum kimseyle konuşmuyordum.

lale94

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kacirilmak

Hayirli gunler ben lale. Bugun sabah ezanindan sonra ruyamda kacirildigimi goruyorum. Anneanemle dedem hacca gidiyorlar, onlari gonderdikten sonra disari ciktigimda beni kaciriyorlar. Benimle beraber iki kisi daha var onlarin gercekte kim olduklarini bilmiyorum ama tanidiklarimmis. Ruyamda biz onlarin elinden bir yere kaciyoruz ama bizi buluyorlar o sirada ailem gelip beni kurtariyor ama digerlerini kurtardigini goremiyorum. Beni kurtarmaya gelenler arasinda hacca giden dedemde var. hy..

Üst Alt