• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kabei şerifi görmek

nuru alanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm rüyamda kabe i şerife gitmişiz kızımla birlikte kapısından içeri girecekken biri dediki bak hz ali geliyo baktım o yöne genç saçı hacılar traş olur ya öyle yeni traşlanmış üzerinde şalvar dewetüyü rengi biri ardındada cemaat kabeye geldiler hep ebubekiri hz lerini görmek isterdim ama ali nasip oldu inş.aaa dedim ne kadar genç onlar girdi kabeye bizde kızımla ardından girdik 1 tur tawaf ettik sonra kızıma dedim ki annecim koşmamız gerek koşmamız gerek daha 6 tur koşmalıyız tawaf böyle yapılıyomuş böyle dewam etti sonra twaf ederken önümüze alçak beyaz bir duwar çıktı öyle uyandım hayır olsun inş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum Selam verahmeturullahi ve bereketüh
Hayirdir insallah;
ruyanizda kiziniz da var !Hayirdir onun ile ilgili bir derdiniz, bir dusunceniz maneviyatti egittimi hakkinda bazi korku ve endiselerinize de sembolize eder...
Kabe'yı usulüne uygun olarak tavaf etmek sıkıntıdan kurtulmaya tövbe etmeye maddi manevi ferahlik ve huzura delaletir..

Rüyada Ali (r.a.) Görmek ;Sabriniz ile düsmanlara galip gelmeye ilim sahibi olmaya, cesarete, kuvvete ve kurtuluşa delildir.
Hayirli geceler...

nuru alanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ya hayyy allah razı olsun senden güzel insan kızımla ilgili ewetvvar biras dini eğitim vermeye geç kaldık şimdilerde büyümeye başladı artık öğrensin uygulasın istiyorum inşaallah rabbim hepimize hiadeyet verir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden kardesim..
evet benim de evladligim var 7 yasina ins. bu Agustos Ayin da basacak.. 4 yasindan beri her pazar burada camiye gider..ve 5 yasinda islami ozel okulla koydum
su an 6 yasinda ve butun namaz surelerini ezbere tecvid ile okuyabilir..
ve Arapcayi sokmek uzere.. cunku ozel Kur`an dersleride ayrica haftada iki kez almakta..
Oglusum Yabanci uyruklu yani Hiristiyan bir Aileden gelmekte..
Simdi neden bu kadar erken islami egittime basladigimi sorarsaniz cunku cocuklar en cok 4 ile 10 yas arasi her seyi sunger gibi cekiyorlar..
ne duyarlarsa papagan gibi ezberliyorlar..

Dört yaş..çocuğun en çok araştırmacı olduğu dönemlerden birisidir.
Her şeyi öğrenmek ister. Bu yaşta çocuğa seveceği, hoşuna giden hikâyelerden bol bol okuyun ya da anlatın.
Dinî temaları, hikâye ve masal diliyle işleyin. Bunun için dinî hikâyeler ve seçilmiş masallardan yararlanabilirsiniz.
Elinizde mevcut değilse bile siz kendiniz kurgulayarak çocuğa vermek istediğiniz mesajı bir hikâye içinde verebilirsiniz.
mesela benim oglum Yusuf as. kissasini cok sever bu Kissadan SABRI ve kiskancligin kotulugunu ve Allah a teslimiyetti ogrendi.. kendi adi da Yusuf tur..:tamam:.

ve bu cocuklar bizim degil..bize bir sureligine imtihan icin verilmis Allah-in birer emanettidir..
Bizler cocuklarimiza kucuk yastan Allah-i Kur`an-i peygamber sevgisini asiliyamazsak buyuduklerinde baska ve daha genis bir cevreleri oldugu icin
tam olarak konsantre olamazlar!!hem Yarin Hakka gocdugumuzde arkamizda SAliha bize bizim icin Dua eden..
bir Hayrat KAPISINI kim birakmak istemez ki?
Çocukların dinî eğitiminde her yaşın ayrı bir önemi vardır.
Sağlıklı bir din eğitimi verebilmek için her anne-babanın yakın ve uzak plan olmak üzere belirli hedefleri olmalıdır.
Bu çerçevede okul öncesi dönem sevdirme ve benimsetme, yedi yas ve sonrasında ergenlik dönemine kadar süreç ise ibadetlere alıştırma süreci olarak değerlendirilmelidir.

kardesim bunlari yapmazsaniz gelecekte Evlad degil Canavar yetistirdiginizi anlarsiniz...
Hayirli gunler...

Üst Alt