Rüyada kabede olduğunu görmek

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kabede Allah yazısı görmek, rüyada kabede olduğunu görmek, rüyada kabede ilahi söyleyen birini görmek rüya tabiri.
Selamün aleyküm, hocam benim bir arkadaşım rüyasında kabede olduğunu o sırada da elinde zeka küpü bir tarafında Allah yazısı, bir tarafında da 1920 yazdığını görüyor. Bunları yan yana getirmeye çalışıyor bi türlü yapamıyormuş. Yaşlı bir adam geliyor arapça ilahi söyleyerek onun yapamadığını görünce çok şiddetli bir şekilde o ilahisini söylemeye devam ediyor tam o sırada da adamın sesinin şiddetiyle Allah yazısıyla 1920 yan yana geliyomuş. Bunun kuranda yeri varmı diye sordu bana 1920 ayet kuranda hangi surede diye belki bir işarettir diye. Ben de size danışmak istedim netten araştırdım ama sağlıklı bişey bulamadım. Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyasi hayr olsun
Rüyada Kabe'de olduğunu görmek ;
Kabe'de olduğunu görmek en hayırlı rüyalardan biridir. Kabe görmek kişinin tüm sıkıntılarından kurtulup, mutlu, huzurlu yeni bir hayata
başlayacağının müjdesidir.
Beladan sakınmaya, hayırlı işlere, evliliğe, emniyet ve güvene, hacca gitmeye, Kuran ve sünnete, kendisine uyularak hidayet bulunan salih ebeveyne, delalet eder.

"Yaşlı bir adam geliyor arapça ilahi söyleyerek onun yapamadığını görünce çok şiddetli bir şekilde o ilahisini söylemeye devam ediyor tam o sırada da adamın sesinin şiddetiyle Allah yazısıyla 1920 yan yana geliyomuş"

İçinde bulunduğunuz sıkıntılar yada içinizdeki karanlıktan kurtulmak için tövbe ve istiğfar etmeniz gerektiğini!! anlatır.
Bir şeyler değişmeli.. Belki her şey değişmeli hayatında. ... Değişen bir şey yoksa, her şey aynı stress ve gerginlikte ayni olduğun yerde ve durumda, doğrular bulunmadığı sürece ömrünü beyhude geçirirsin..

1920 ayet nedir bilmiyorum bildiğim ordaki sıfır bir değer değildir..
1-92 olarak yada 192 yada 19-2 olarak bir tarih algilanmalidir...
19 sure Meryem Suresi,olabilir Rabbim en iyisini bilendir biz bilemeyiz..selametle..

<embed src="//www.youtube.com/v/OqKKibcWjLA?hl=tr_TR&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="200" width="300">

Üst Alt