• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada iyilik yapmak dua almak

Ayyse

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, lütfen rüyamı yorumlarmisiniz? Rüyada iyilik yapmak dua almak;
Kiz yegenimin hiç yiyecek birşeyi kalmamış evinde, iki oğlu var küçük ikisi de aclarmis. Ben alışverişe gidiyorum ve onlar için bir sürü, poşet poşet alışveriş yapiyorum. Evlerine getirdiğimde cocuklar çok seviniyor, mutlu oluyorlar. Yegenim, dualar ediyor benim için surekli. Sonra evleri soğuk, dedim ki faturanı da ödeyim sıcak olsun evin. Sonra cocuklar yine seviniyor ve yeğenim yine dualar ederken uyandim. Şimdiden tesekkurler.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Merhabalar, rüyada iyilik yapmak dua almak tabiri;
Hayrolsun İnşaallah.
Rüyanız çok güzel.
Gerçekten akraba ya da çevrenizde sizin yardımınıza ihtiyacı olan birileri olabilir. Sizin bunları koruyup gözetmeniz durumu söz konusu olabilir.

Rüyada iylik etmek iyiye yorumlanır. İnsanlara birşeyler vermek yardımcı olmak hep güzele yorumlanmıştır.

Bazanda ahiretteki yakınlarınızın sizden onların hayrına ihtiyaç sahiplerine yardım etmenizi bekliyor olabilir. Hatta ölmüş akrabalarınızın evlatlarına yakınlarına sahip çıkmanız isteniyor olabilir.

Sizlerin Allah için daha cömert olmanız ve hayır hasenat yapmanız isteniyor anlamına gelebilir.

Bazanda manevi destek bekleyen insanlara sahip çıkmanız gerekiyor olabilir.

Bazanda yaptığınız iyliklerin size tekrar büyük bir kısmet olarak geri dönmesi anlamına gelebilir.

Rüyada insanlara iylik etmek çok güzel anlamlara gelir.
İtibarlı biri olduğunuza, halk katında da Hak katında da salih bir insan olduğunuz anlamında yorumlanmıştır. Sevaplı bir hayat tarzınızın olduğu şeklinde yorumlanır.

Üst Alt