• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada itfaiye görmek

Nisanurum

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ın Selami üzerinize olsun.
Ben Rüyamda genc Kiz iken oturduğum evi gördüm ailem yani esim ben ve kızım orda yaşıyorduk
Sonra nasıl oldu bilinmeyen nedenden yangın çıktı çatı katı yandı ama biz nedense itfaiye gelmeden ne bi koku aldık gördük .
Sonra itfaiye bizi çıkarıyor yangın sönüyor
Biz evde oturmaya devam ediyoruz
Sonra gene yanıyor gene itfaiye gelip söndürüyor .
Biz oturmaya devam ediyoruz kızımı kucağımdan hic indirmiyorum
3 ü yangında uyandım ve kendim alevleri gördüm cocuğumu aldım kocamı çağırdım onu beklerken uyandım
Hayır olsun inşallah şimdiden Allah ragzi olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sizin de kardesim Hayirli gunler..
Hayirdir insallah..
Rüyalarımız bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiçbirşey ifade etmezken bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Rüyada yangın görmek:SIKINTIYA dusmeye Kara duman çikiyorsa büyük dert ve hastaliktir...
Rüyada yangin çikip evinin veya bir Mahallede her hangi bir binanin yandigini görmek uzaktan heyecanli bir haber alacaginiza yorumlanir..Allahu Alem..
Yakinlarinizikendinize YAKIN tutun kardesim..
İtfaiye arabaları geldiğini gören Önemli birinden bir iyilik görmeye delaletir Allahu alem..

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder..
başımıza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt