• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada işyeri görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm gönül sızım, nasılsın?
Dün gece rüyamda 4 katlı bir iş merkezinde 2. ve 4. katı bizim ofismiş, ama ben 4. kattaki ofise hiç çıkmamışım. Daha sonra, işle ilgili iki kişi geliyor. 4. kata çıkartıyorum, ilk kez ben de o gün çıkmışım ve o kar güzel ki yerler komple halı kaplama. Halı yeşil renk ve misafirlerimiz gidince dedim ki "boşa niye iki kata kira ödüyorum, burası harika" 2. kattan eşyalarımı 4. kata taşıyordum, manzara deniz manzarası güzel bir yerdi. Telaşla taşıyordum. Bu kadar banyo bile halı kaplamaydı. Hayırdır inşaallah ablacığım. Son zamanlarda işlerim kötü ne yapsam olmuyor, ne olur dualarına beni de katar mısın?
acilangul1acilangul1acilangul1 Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam gönül Dostum Hamd olsun iyiyim Ya Sen nasılsın?
Hayirdir insallah..
Rüyada işyeri görmek çok sık görülen rüyalardan biridir.
Aslında fabrika, atölye,ofis, büro, yazıhane, hastane, postane gibi insanların çalıştığı, hizmet verdiği tüm mekanlar birer iş yeridir ve her birinin rüya açıklaması farklıdır.

ofis işyeri görmek; gerçek yaşamda üzerinde çalıştığınız bir proje veya bir olay yada görev hakkında bazı kaygılar taşıdığınızı gösterir.

"4. kata çıkartıyorum, ilk kez ben de o gün çıkmışım "
Maddi manevi yükselmeye delalettir..
Rüyada halı görmek dünya nimetlerine yorumlanır.
Rüyada görülen Yeşil halı;alnı secdeye koyarak elde edilecek ;bereket, huzur,uzun ömre, rızkın genişlemesine, çevredeki itibarın artmasına,
kâr ve kazancın çoğalmasına, refaha ve mutluluğa ermeye yorumlanır..Rabbim her seyin en iyisini bilendir...
Hayırlı günler.

acilangul1

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yüreğine sağlık ablacığım bu yorumunla bana düzeltmem gereken çok önemli bir şeyi öğrettin allanım yarabbim senden razı olsun bu siteyi düşünüp yapan mümin kardeşimden razı olsun sizin gibi değerli can dostlarımızla bizleri buluşturduğu için

Üst Alt