• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada istasyon görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tren istasyonu görmek,rüyada tren garı görmek, rüyada istasyonda beklemek

Rüyanızda herhangi bir istasyonda yolcu beklediğinizi görmeniz; yeni başladığınız işinizde bazı aksamaların meydana geleceğine, hiçbir zaman istenilen seviyede randıman alamayacağınıza ve bundan dolayı da uğrayacağınız zararın da hatırı sayılır miktarda olacağına yorumlanır.

Rüyada istasyon görmek, istek ve beklentilerin gerçekleşmesi için beklemek gerektiğine yorumlanır.

Işıklı, kalabalık istasyon işler ile ilgili yaşamda yapılacak değişiklikler, yeniliklerdir. Aydınlık istasyon, kişilerin kuruntularından kurtulup, yeni bir devreye gireceğine işaret eder.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Salih rüyalar hem müjdeleyici hem de korkutucu olabilir. Bu tür rüyalar manevi özellik kazanır ehline tabir ettirilmesi gerekir.

Rüya yorumlamak ile rüya tabir etmek aynı şeyler değildir. Tabir etmek tabircinin o an kalbinde hissettiğidir. Yorum ise daha çok nesnelere verilen anlamdır.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyaların bir kısmı anlamlıdır. Bir kısmı ise anlamsızdır.

Rüya tabirleri-yorumları uzmanına sorulmalıdır. Herkesin rüya tabiri (yorumu) yapamayacağını aklımızdan çıkarmamalıyız.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

EfsaneviRuya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Tren istasyonu görmek

Merhabalar ben rüyamda bir tren istasyonundaydım. Babam bana tren raylarından geçerek karşıya geçmemi söyledi. Öncelikle elinde bavulu alarak o karşıya geçti sonradan ben korkuyla geçmeye çalıştım. Tam geçerken trenin geldiğini gördüm ve acele ettim, sonlarda ayağım takıldı. Sonra ayağımı çektiğimde uyanmıştım. Lütfen yorumlarmısınız ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz hayr olsun
Rüyada tren görmek;
Yol,yolculuk, uyum, ahenk, düzen ifade eder.

Rüyada Tren istasyonu görmek;
tren beklenen yer olup aynı zamanda trene burada binilir, inilir.
Rüyanızda görmüş olduğunuz tren istasyonu, yapmış olduğunuz planları bir süre ertelemek zorunda kalacaksınız manası taşır, ortamın uygun olmadığına işaret eder.

Tren istasyonu görmek;

aynı zamanda yoğun yaşam şartları arasında babaniz istesede istemezse de bir süre bekleme yapıp, durum değerlemesi ve biraz dinlendikten sonra
projenize devam etmenizi yarar sağlayacağına yorumlanır.Bazen de iş yada özel yaşamınızda doğru yolu bulma arayışınızı temsil eder.
Her çocuğun,her insanin, gelecekte yapmak istediği meslekle ilgili hayalleri vardır; sizin ise babanızın etkisi olduğuna yorumlanir..

Demir yolu görmeniz genellikle hayırlı sonuç verecek gayretleri temsil ederken hayırlı kazanç arzusuyla çıkacağınız yolculuğun yine hayırlı bir şekilde
tamamlanacağını simgelemektedir.
Tren rayı aynı zamanda reel hayatınızda daha fazla sabır, çevrenize uyum, düzenli olmak gerektiğini simgeler.
Sabrınızın sonunda helal şekilde kazanacağınız paranı artacağına veya işinizde yükseleceğinize yorumlanır.

Tren yolundan geçmek;
Hedeflerinize giden yolu belirlediğinizi, ara vermeden devam etmeniz gerektiği işaret eder. Bu rüya hayra yorumlanır ve rüya sahibinin uzun zamandır
gösterdiğiniz sabır, verdiğini emek karşılığı olarak ve doğru yolda ilerleyerek işinde yada ticaretinde arada bir ayağı takıldı ise de hızlı
bir iyileşme durumu yaşayacağınızı gösterir.selametle

Üst Alt