• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada İsrafil (a.s.)'ı görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyanızda İsrafil (a.s.)'m sur'a üflediğini ve bunu da ancak sizin duyduğunuzu görmeniz; vefat edeceğinize, o bölge halkının sur'u işittiklerini zannetse, o bölgede ölümün çoğalacağına, bazı tabircilere göre zulümden sonra o bölgede adaletin hâkim olacağına ve zâlimlerin helak olacaklarına yorumlanır.

Rüyada İsrafil (a.s.)'ı görmek; askeri silâhlandırmaya ve hazırlamaya, yorucu bir yolculuğa, korkuya ve telâşa kapılmaya işaretle tabir olunmaktadır.

G

Gül.Çiçek

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Kıyamet ve İsrafil Meleğini Görmek

Selamünaleyküm.
Anlatacağım rüya 2 yıl önce tesettüre girmemi vesile oldu.Rüyamda tanımadığım insanlarla ile otururken birden bir ses duyuldu ve herkes Sur'a üflendiğini anladı.Ben rüyamda yapmadığım ibadet ve günahların pişmanlığını duydum.

Daha sonra bahçede iki cüce ile insanlar savaşıyordu.Bende savaşa katıldım tam iki cüce tarafından öldürelecekken arkamda İsrafil Meleğini Erkek kılığında belirdiğini farkettim.Önüme geçip beni kurtardı.
Benimde içinde olduğum topluluğun kulağına ikinci Sur'un üflendiği geldi.Çok şükür bu rüya benim için tesettüre girmeme vesile oldu.
Sizden bu rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum.Şimdiden Allah razı olsun.

Üst Alt