• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ısırılmak

A

aslı_can

Kayıtsız
Misafir
Merhaba,

Bu gece çok değişik bir rüya gördüm ve rahatsız bir halde uyandım. Annem kardeşim dayım yengem bana misafirliğe geliyorlar. Hep birlikte oturuyoruz annem 2 dk arayla beni değişik yerlerimden ısırıp duruyor en sonunda dayanamayıp annemi saçlarından tutarak geriye itiyorum ve "artık yeter napıyorsun" diye kızıyorum. O da bana ben ısırcam senin ses çıkarmaman gerekirdi diye bana bağırıp evimi terk ediyor.

Annemle hiç bir kavgam olmamıştır. Çok iyi geçinen iki insanız. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Allaha emanet olun
ismim aslıcan 26 yaşındayım çevre mühendisiyim 3 aylık hamile 2 yıllık evli bir bayanım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim..
Allah hayırlara cevirsin inşallah
Rüyasında önemli veya guvenilir sevilen biri tarafından ısırılan kimse, büyük bir iyilik görür.
Kardesim anneniz size bazi konular ve kisiler hakkinda uyarirsa onu dinleyin.. yoksa ileride pisman olursunuz seklinde yorumlanir..
O yillarin tecrubesi ile size akil vermesine tessekur edip ona karsi saygi, sevgi, hurmette kusur etmeyin..
ins. hamilelik ve dogum sonrasi size en buyuk yardimci ve destegi verecek olanin O oldugunu unutmayin...

Kiskanclik insan Fitrattinda vardir..Size dost gibi görünen sahislara dikkat edin!!sinsice zarar vermek istiyebilirler..
Herzaman ne olursa olsun kalbini ferah tut ve Allaha sığın, kötüler yaptıklarınla kalır
"Allahım yaratttığın tüm varlıkların şerlerinden sana sığınırım!"
Hayirli Gunler..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ısırılmak

selamünaleyküm

eşim rüyasında kızımı görmüş (2,5 yaşında) ikimiz de endişelendik Allah(cc) hayra çevirsin.
kızım babasının yanında duruyormuş hafif toplu bir adam kızımı sever gibi yapıp yüzünü (çene , ağız bölgesi) ısırmış. kızım anın da morarmaya başlamış. zehirlenmiş. eşim korkuyla uyanmış.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Allah(cc) hayra çevirsin...ins.
Rüyada birini ısırdığını görmek;Kiskanclik kin ve düşmanlığa, hileye işaret eder

Rüyada ısırıldığını görmek ; bir ahmak veya düşmanla karşı karşıya kalacağınız ve zararlı çıkacağınız anlamına gelir.
TEMKİN ve tedbir Ya Hu..

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
OKUNUŞU
Kul e'ûzü birabbilfelak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğâsikin izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.

MÂNÂSI
De ki: Yaratilmislarin serrinden, karanlik çöktügü zaman gecenin serrinden, dügümlere üfleyenlerin serrinden ve haset edenin,
içindeki hasedini disariya vurdugu vakit, serrinden; safak aydinliginin Rabbine (Allâh'a) siginirim.

ecrinikra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi Aksamlar, rüyamda ısırıldığımı gördüm ve anlam veremedim. Bana bilgi verirseniz cok sevinirim.
Rüyamda fare gibi birşey tarafından ısırıldım, benimle beraber bir kac kisi daha vardi. Isırıldıktan sonra ucmaya basladik ve hepimizin üstünde beyaz uzun bir elbise vardi ve ucmayan herkes ölüyordu ve biz sükrediyorduk iyiki fareler bizi ısırmış diye. Ucarken biyere oturdum yüksekte ve biri geldi, karnima bicak sapladi ben yürüyerek bir kapinin önüne gittim kapiyi actim ve esimin dayisi oglu orda duruyodu, baska tanidiklarda vardi ama hepsi uzaktan seyrediyorlardi. Dayimizin oglu yardima gelirken beni esime yetistirmesini söyledim ve bayildim.

Belki suan hamile oldugumu söylemekte fayda vardir. Ve esimin dayi oglu baska ülkede yasiyor. Simdiden tesekkür ediyorum Allah Razi olsun . Hayirli günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi Akşamlar Allah(cc) hayra çevirsin...inş
Rüyada ısırıldığını görmek ; bir ahmak veya düşmanla karşı karşıya kalacağınız ve maddi zararlı çıkacağınız anlamına gelebilir ya da içinde bulunduğunuz;
gizli korkular ve endişeleri simgeleyebilir.TEMKİN ve tedbir Ya Hu..

"ısırıldıktan sonra uçmaya başladık. "
Rüyanız, yaşamınızdaki huzur ve mutluluk arayışlarınıza birilerinin engel olduğunu ve bunun sinirlenmenize sebep olduğunu o ortamdan sadece uçmak ordan;
uzaklaşmak isteğinizi simgelemektedir. Gurbetci kardeşim Unutmayin!!!Her şerde bile bir hayır vardır ..

"yüksekte ve biri geldi, karnima bicak sapladi "
hamile iseniz kolay ve rahat bir doğum yapacağına,yorumlanir..

ilk, bebeğini dünyaya getirmeye hazırlanan bir Anne adayınin O hamilelik surecinde Yaşadıkları dogacak olan cocugun butun gelecegini etkiledigini biliyormu idiniz ?
Ben bu bebeğe nasıl bakacağım, ya sakat doğarsa, ay niye bugün kıpırdamadı bir sorun mu var, ya düşük yaparsam, ya doğuramazsam, ya eşim artık beğenmezse,
gibi düşüncelerden oluşan korkularla, huzursuz geçecek bir Hamilelik dönemi çocuğun kişilik gelişimini oluşturuyor..

Bebekte gelişen güven ya da güvensizlik onun iç dünyasına yerleşir ve bu dönemde sahip olduğu duygular gelecekteki karakterine yansır.
‘Bebektir anlamaz!’ demeyin. Bu nedenle, anne adayının psikolojisi ve ruhsal durumunun normal ve normalin üstüne seyir etmesi, hem onun rahat bir hamilelik geçirmesini
hem de doğum sonrası bebeğinin ruhsal durumunu olumlu derecede etkilemektedir..Bebeğiniz Hayırlı olsun..Hayirli günler

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/30076-cile-gurbethane.html

Üst Alt