• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada isim yazılı alyans görmek

• Konuyu başlatan paşaa
  • Başlangıç tarihi
P

paşaa

Kayıtsız
Misafir
Merhaba
28 yaşında bekar bir bayanım.rüyamda bugün birinin(erkek) bana iki alyans verdiğini görüyordum.alyanslardan birinde kendi ismi yazılıydı ama o kişi benim okul döneminden tanıdığım ancak evli bir bey.parmağıma takıyordum ve sürekli düşünüyordum bunu bana neden verdi diye.sonra diğer alyansta da bir bayan ismi yazılıydı ki benim ismim değil.ona bakıyordum acaba onu mu taksam ya da takmalıyım diye derken uyandım.bu arada alyanslar ya altın ya gümüş olu bunlar ilginç bir şekilde metal üstü siyah kaplamalıydı içindeki isimler de iç tarafında değil üstünde sarı renkli yazılıydı ve her ismin yanında bir kilit işareti vardı.yüzük boyunca böyle devam ediyordu yani isim kilit isim kilit.rüyamı yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Selamun Aleykum..
Hosgeldiniz Kardesim...O alyanslardaki bay ve Bayan ismini yazmadiginiz icin..o ismin yanindaki kilit ve kilitli olani bir turlu cozemedim..
"sarı renkli yazılıydı ve her ismin yanında bir kilit işareti vardı."
demissiniz...
Bakin kardesim Hayatınızda birtakım karmaşıklıklar..kararsizliklar...hastaliklar..buhran ve SIKINTILAR..
gecirdiginize delalettir Allahu Alem.. O yuzuklerdeki bay ve bayanin ismini yazmadiginiz icin tam olarak yorumliyamiyacagim.. Selamet ile Hayra kalin..
Bu da Gecer YAAA HU...

GÖNÜL GEL SENİNLE MUHABBET EDELİM ...
ARAYA KİMSEYİ ALMAYALIM SEVGİLİM ...

P

paşaa

Kayıtsız
Misafir
Erkek arkadaşın ismi ramazan ki yüzüğün birinde de o yazıyordu.diğerinde de nergiz.iki yüzükte de aynı şey.mesela ramazan ve yanında kilit resmi ...diğerinde de aynı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Geceler kardesim simdi mesajinizi gordum..
Ruyanizi simdi insallah yorumlamaya calisacagim..
Hayattinizdaki çelişkiler,Kuşku ve kararsızlıklar Sizin maddi ve manevi ve medeni hallinizi kitlemis ve gelişmesini engeliyor seklinde Yorumlanir Allahu alem..
Kuşku, kararsızlık, özgüvensizlik, korku ve üzüntü; işte bunlar, insan başını eğen,olumsuz..negatif enerjidir...

Ey âlemlerin Rabbi olan Allah'ım! Fettah İsminle yakarıyorum Sana; Bize ,Bana merhamet iyilik ve hayır kapılarını aç! ... Kalbimizi ve gözümüzü aç Allah'ım!

P

paşaa

Kayıtsız
Misafir
Allah razı olsun öncelikle.Ancak kaç gündür kafamdan atamıyorum bu rüyayı.Yaptığınız yorum ışığında bir öneriniz var mı?Ayrıca medeni halinizi kilitlemiş demişsiniz bu bizim halk arasında kısmetim kapalı dediğimiz olay mı?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah razı olsun öncelikle.Ancak kaç gündür kafamdan atamıyorum bu rüyayı.Yaptığınız yorum ışığında bir öneriniz var mı?Ayrıca medeni halinizi kilitlemiş demişsiniz bu bizim halk arasında kısmetim kapalı dediğimiz olay mı?

Hayattinizdaki çelişkiler,Kuşku ve kararsızlıklar Sizin maddi ve manevi ve medeni hallinizi kitlemis ve gelişmesini engeliyor seklinde Yorumlanir Allahu alem..
Kuşku, kararsızlık, özgüvensizlik, korku ve üzüntü; işte bunlar, insan başını eğen,olumsuz..negatif enerjidir...
AYNEN HER DURUMUNUZU ETKILIYOR KARDESIM.. BIRAZ DAHA OLUMLU OLUN VE INSANLARA GUVENIN ..INSANLAR ILE IYI GECINMENIZI VE ALLAH CC. DAN HER SEYIN HAYIRLISINI DILEYIN....
kgüll..,

Üst Alt