• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ırmak yada çay görmek

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm

rüyamda babamın evindeyim. sokağa çıktığımda mahallenin yol boyunca ırmak yada çay( emin değilim) olduğunu görüyorum. su o kadar temiz ki suyun altıda ki her şey görünüyor. hatta içinde büyük balık bile görüyorum.(alabalığına benziyordu). kendi kendime insanlar burada nasıl sokağa çıkabilir diye düşünüyorum.
Daha sonra annem,ablam ve babamla beraber markette görüyorum kendimi. beraber alış veriş yapıyorduk. marketten çıktığımızda annem bizi sağlık ocağına götürüp iğne yaptıracakmış. ben elimin üstünde yanığa benzeyen bir su kabarcığı görüyorum. elimle bu su kabarcığını patlatıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Nehir_Akarsu_rmak__Resimleri.jpg

Aleykum selam..kardesim...Hayirli Cumalar..Hayirdir insallah..
her şey nasip kısme;Sevmek, Sevilmek,bereket ve Rizk da nasip ,kismet meselesidir....
Rüyada ırmak yada çay görmek; Kendi halinde ,orta halli iyi yaşamaya işarettir.
Rüyada temiz ırmak görmek ;zenginliğin, mutluluğun ve başarının simgesidir

Temiz su maneviyat bilgi tedavi ve bereket sembolüdür. ...
Nehir ayrica ;Hayat yolunuzda Size yardımı dokunacak çok iyi niyetli insanlarla da tanışacaginiza delalettir..

Nehir insanin maddi manevi ruhsal durumunu da sembolize eder...
Durgun ve aheste aheste akan ırmak huzur ve sükuna dalgalı ve hırçın akan nehir heyecan ve strese delalet eder..
suyun akması gibi doner dolasir kendi yolunu bulur..
hayattinizi akışına BIRAKIN!!!Yoksa korkarim ki;
"içinde büyük balık bile görüyorum."hayat sizi akışına bırakip stress ve deprasyon yatagina götürmesin..

bazen öyle çok yorulursun ki bi süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..

Olaylara ya da hayata hangi pencereden baktığınız çok önemlidir...niye biliyormusunuz cunku hayatta baktiginiz pencereden Hayat da Size ayni pencereden bakar!!
Yani nasıl bakarsak hayata; hayat da bize öyle bakar .

hic kimseyi suclamadan ,kendimizi icin, icin kemirmeden herseyi ve herkesi Allah`a havale ederek hayat yolumuza devam edelim....
ya penceremizi yada etrafimizdaki insanlara bakış açımızı değiştirelim!!
Belli bir noktaya nazarlarımızı çevirdiğimizde içimizin kararması da gönlümüzün ve gözümüzün açılması da bizim elimizde.
Fakat gönlümüzün ve gözümüzün açılması bizim bakış açımıza bağlıdır. Hani derler ya:
: Nereye baktığın değil nereden baktığın önemli...

Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzınizdır...
İnsan fakirdir maddi manevi hiç birşeyi kendi kazanmaz ne eviniz barkınız ne gönlünü kazandım sandığınız arkadaş veya Peygamber sevdaniz sizin kazanımınızdır...
Her biri sanki siz kazanmışsınız gibi gözüken Allah’ın lütuflarıdır.. Allah`a Çok şükür edin..
Cana cefa kıl ya vefa Kahrın da hoş lutfun da hoş Ya derd gönder ya deva Kahrında hoş lutfunda Kahrına da Çok şükür edin..
sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme...
Sevmek istersen gönül çıranı yak..bak o zaman ne güzelikler gösterir...Kevser ırmağını bile ihsan eder sana HAK..

acilangul1

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
size de hayırlı cumalar.
gerçekten de benim ruh halimi anlatmışsınız.yorumlarınız için Allah razı olsun.

Üst Alt