• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada İrin Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm. Hayırlı akşamlar. Size bu sefer kendimin değil ama annemin bir rüyasını anlatmak istiyorum. Kendisi yorumlamanızı çok istiyor. Şimdi rüyasında sağ kolunda 3 tane aynı hizada ve aralıklı büyük çıkıntılı sivilce görüyor. 3 tane. Ama ne sivilce gibi ne de çıban gibi. Ten renginde. 3'ünün arasından 1 tanesini sıkıyor ve içinden irin çıkıyor. Sonra anneannem gelmiş, "Seni hastaneye götürelim." demiş. Annemde hastaneye gitmek istememiş ve babamı aramış. Ve babama "Ali ben hastayım, annem beni hastaneye götürüyor, sende oraya gelirsin." demiş. Burada uyanmış. Yorumlarsanız gerçekten çok memnun oluruz. Esselamu aleyküm. Hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve aleykum selam Hayırlı akşamlar..annenizin ellerinden öperim .
Hayirdir insallah..
Kalbini ferah tutsun..garibim..
Gördüğü rüyayı kendisi hayra yorarsa inşaallah hayırlı olur.
Anneniz iyi düşünürse,iyi olur.Kötü düşünürse kötü olur...o Makamda bir insan..
Allah'ın emirleri,iman,kuran ve dua üzerine yaşayıp ,Allah'ın ipine sıkı sıkı sarılın.
Siz onu bırakmazsanız o sizi hiç gaflette bırakmaz...
Niyet hayır,akibet hayır ins.

"rüyasında sağ kolunda 3 tane aynı hizada ve aralıklı büyük çıkıntılı sivilce görüyor."

Veren el alan elden hayırlıdır!

sağ kol ve elindeki Yaradan sarı su ve irin çıkması sevinç ve rahatlığa, Artarak çoğalan ve zekatı ihmal edilen mala..
Veren el alan elden hayırlıdır...

Sol koldaki eldeki irin..fakirlige,bazen töhmet altında olmaya yahut şüpheli kazanca delalet eder.

Vücuttan irinin aktığını gören kişinin bütün sıkıntılarından sıyrılacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder.

İrin sarı ise hastalıktır. İrinden kan akarsa iyi olarak yorumlanmaz.
Hayırlı geceler.

Üst Alt