• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ip görmek

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum
ben rüyamda devasa bir açık şemsiye gibi bir şeyi bir yerden başka bir yere naklediyorduk. bunuda gökyuzunden yapıyoruz(uçakların uçuş yükseliğinden). biz karayoluyla ve bir arabayla bu şemsiyeye bağlı olan bir kalın iple tutuyoruz. aynı zamanda gökyüzünde şemsiyeyle beraber bir arkadaşımızda var. sonra şemsiyeyi istediğimiz yere başarıyle indiriyoruz.
rüyamı yorumlarsanız sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayırlı Günler kardesim Hos geldiniz..
Hayirdir insallah.
Şemsiye
Hayırlı yardımcıya, canın yongası olan mal ve dünyalığa, geçici menfaate delalet eder.
Rüyada kapalı bir şemsiye güzel bir iş, açık şemsiye büyük güven duymak demektir.
Kapalı şemsiye iyi bir iş, açılmış şemsiye büyük güvendir.

Rüyada ip ahd ve anlaşmadır...İp görmek izzet ve mevkidir.
İpler hiledir. İp sihire de yorumlanır. İp bazen dindir. Bundan dolayı bir ipe tutunduğunu gören Allah'ın ipi olan hak dine yapışmış kimsedir.
İp büktüğünü gören kimse yolculuğa çıkar.

Sevdiklerinize karsi verdiginiz soz ve emanetleri yerine getirmek ile El -Emin guvenilir bir insan oldugunuza delalettir..
şüphe ve vesveselerden UZAK durun...Kilavuzunuz Karga degil Hak olsun kardesim...
Karga seni copluge Hak Dostu ise selamette erdirir..
Hayirli Gunler..

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı geceler olsun ablacığım yine seni rahtsız ediyorum hakkını helalet öncelikle
ablacığım ben rüyamda boş bir alandayım yerler yağmur yağmış ve ıslanmış hep çamur sonra erkek kardesimi gördüm arkadasıyla yanımdan geçti ve uzaklastı bende arkasından bağırıp ondan birsey istiyorum duyması içinde arkasından gidiyorum sonra ayaklarımın camur olacagını düşünerek geri dönüyorum sonra elimde bir ip fark ediyorum ipin diyer uçu çok uzak bir yere bağlanmıs sonra ben ipi kendime doğru cekiyorum bir yandanda kosuyorum bitiş noktasına varmak için ama abla sanki ayaklarım hareket etmiyor kosmuyorumda ucuyorum gibi sonra ayaklarımın altında iki tane pedal fark ettim bisiklet pedali gibi onları cevirmeye basladım hızlı bir sekilde bir an önce ipin bağlı bulunduğu bitiş noktasına ulaşmak için bu sekilde ipi kendime doğru cekmeye devam ederken uyandım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı geceler est.kardesim helal olsun
Hayirdir insallah
Rüyada ip ahd ve anlaşmadır...İp görmek izzet ve mevkidir.
İpler hiledir. İp sihire de yorumlanır. İp bazen dindir. Bundan dolayı bir ipe tutunduğunu gören Allah'ın ipi olan hak dine yapışmış kimsedir.
İp büktüğünü gören kimse yolculuğa çıkar.
Sevdiklerinize karsi verdiginiz soz ve emanetleri yerine getirmek ile El -Emin guvenilir bir insan oldugunuza delalettir..
rüyada ipe tutunan kimse,icinde bulundugu Girdap tan anca Allah’ın ipine sarılirsa kurtulabilir seklinde yorumlanir...
Hayirli geceler

Kayıyorum, tökezliyorum, camura düşüyorum
Yolumu kaybediyorum dünya çıkmazdında
Eyy Rabbim...
Ellerimi Senden başka uzatacak kimsem yok, kime uzatsam açıkta kalıyor bir parçam,
kime dönsem yüzümü yönler kayboluyor
İki adım sonrası yar, üç adım sonrası mechul
Sana getirecek sokaklar çıkmaza dönüyor

Rabbim, çaresizliğimi bileli çok olmadı
Çok olmadı eşiğine kapanıp gözyaşı dökmeyi isteyeli
Olmuyor Allah'ım hep Bir şeyLer hep eksik kalıyor Sana gelirken,
Sana gelmekten başka yolum olmadığını bilerek gelirken
Bir şeyler eksik Güzergâhım engebeli
Düşsem tutan olmayacak biliyorum..
Yorgun başımı dayasam bir dağa, üzerimden yol geçecek
Kimse görmeyecek beni Rabbim
Kimse kimsenin derdi değil,
Benim Rabbim Sensin
Atarsan beni tutacak yok, bırakırsan yine düşerim!
......

Üst Alt