• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ineğin ata dönüşmesi

glzn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,ablamın rüyasını yazmak istiyorum
ablamgilin arabasına binmişiz ben ablamın eşinin yanına binmişim,ablam bagaja yiğenim arka koltuğa oturmuş,sonra yiğenimin yanına kocaman bir inek sığdırmışız sonra o inek ata dönüşmüş ve kafasını sürekli bana uzatıyormuş,yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim,hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah,,
ablaniz bu gunlerde Aile ici bazi SIKINTILAR yasiyor sanki...
Rüyada inek görmek ;Bolluk ve berekete işarettir. rüya sahibinin çevresi tarafından itibar görmesine mal elde etmeye şan ve şöhrete delalettir..
ayrica gecici bazi SIKINTILARA sabr edebilirseniz murada ereceginize yorumlanir Allahu alem..

ÖNEMLİ OLAN OLUŞAN OLAYLAR VE HADİSELER DEĞİL !. OLAYLARA KARŞI BİZİM GÖSTERDİĞİMİZ TEPKİMİZ VE YAKLAŞIM ŞEKLİMİZDİR..
olaylara yaklasim seklimiz ile biz ilk once kendi dunya ahiret ve sevdiklerimizi kendi nefsimizden koruyabiliriz anca...

Olumlu düşünmek hem vücut sağlığının hem de mutluluğun temelidir.Nefret ve kin duygusu yerine sevgi ve bağışlama duygusunu geliştirebilseydik
zaten dunya gulluk gulistanlik huzur icinde olurduk...
Hayat da rüya gibidir. Yorumumuza göre gerçekleşir. Bu yüzden uyanıkken gördüklerimizi de hep olumluya ve hayra yormamız gerekir...
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt