• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada incir toplamak

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum, hayirli gunler. Ruyamda ablamla beraber olgun incirleri olan bir agactan incir kopariyoruz. Daha sonra kendimi erkek kardesimle beraber pazarda kuruyemis (ceviz, cekirdek) satarken goruyorum. Musteriler geliyolar, ellerinde kesekagitlari iclerinde de cerez var. Bana uzatiyolar bende istedikleri cerezi uzerine ilave ediyorum. Sonra baska bir yerde deniz goruyorum. Hamile bir kadin var, yuksekten denize atliyor ve yuzuyor. Sasiriyorum kadina hamile haliyle nasil atliyor diye. Sonra bende atliyorum ve denizin icinde batmadan yuzmeye basliyorum.(gercek hayatta yuzme bilmiyorum)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam aslinda Sizin rüyalarınız açik ve hep net oluyor Yani Sizi Sizin ile konuşuyor ama bu sefer biraz karişik Hayirdir!!
bir konuda kararsiz ve çelişki içindesiniz..hakkınızda hayırlısı ..

Rüyanız hayrolsun
Rüyada incir daima kismet,nasip yeni bir Rizk ve Can dir!!
Rüyada İncir toplamak:Hayatta ve önemli gelişmelere hazırmisiniz..?
Sıkıntılı bir durumdan kurtulmak için harekete geçecek, geçmişe dönük, izler bırakan olayları hayatınızdan çıkartmak için çaba sarf etmenize ..

"ellerinde kesekagitlari iclerinde de cerez var. Bana uzatiyolar bende istedikleri cerezi uzerine ilave ediyorum "
insanin ağzı torba değil ki büzesin..Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir..Başkaların düşüncelerini bence bu kadar önemsemeyin!!dedikodulara takılmayın..
Bence siz insanların ne düşündüğüne fazla önem veren bir insansınız. Ama önemli olan insanların hakkinizda ne düşündüğü değil vicdanınızın ne Alemde ona bakin!!
Hayattaki en önemli şeyimiz akıl sağlığımız.Aklımızı ve sinirlerimizi başkalari icun bozmaya değmez!!
"Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre hareket eder."

Nasreddin Hoca bir gün torunuyla çarşıya gitmek için yola çıkmış. Binmişler eşeğin üstüne, gidiyorlar. Yoldan geçen biri ikisini birden eşeğin üstünde görünce
“Yahu yazık değil mi hayvana, ikiniz birden yüklenmişsiniz üstüne” demiş.

Bunun üzerine Nasreddin Hoca torununu indirmiş eşekten ve kendisi eşeğin üstünde, torunu yanında yola devam etmişler.
2 dakika sonra biri daha görmüş bunları, demiş ki “Adama bak, küçücük çocuğu yürütüyor, kendi eşeğin üstünde keyif çatıyor.”
Bu sefer Hoca inmiş, torununu bindirmiş eşeğe. Devam ederlerken biri daha görmüş ve “Ayıp değil mi, genç adam eşeğin üstünde,
yaşlı başlı adamı yürütüyor, ne günlere kaldık” demiş. Hoca torununu da indirmiş eşekten. İkisi beraber eşeğin yanında giderlerken bir adam daha görmüş ve gülerek demiş ki
“Ya adamlara bak, eşekleri var ama yürüyor enayiler.”
Nasreddin Hoca torununa dönmüş ve şöyle söylemiş : oğlum insanların ağzı torba değil ki büzesin!...
Siz kendi ve Sevdiklerinizin hayattina bakin!!

"Hamile bir kadin var, yuksekten denize atliyor ve yuzuyor. Sasiriyorum kadina hamile haliyle nasil atliyor diye. Sonra bende atliyorum ve denizin icinde batmadan yuzmeye basliyorum."
Unutmayin!!! Herşeyin bir vakti ve zamanı var...O Suya atlamaniz, hayata atilmaniz bir yenilik,gelişme,hamilelik buna hazır olmaniza yorumlanir!!

Dünya hayatına HAZIR olmayan, iki tane 7 yaşinda ogluşum var...
Kendi Oglum 4 yaşından beri devamli Yüzme Dersleri, almakta..iyi bir Yüzücü..
Digeri de 7 yaşında uzun,ince koruyuculugunu yaptigim Suleyman hic yüzme bilmiyen bir cocuk...
Kendi ogluşum onun ile birlikte, cocuk havuzunda oynamak isteyince, olmaz dedim... boğulabilir...
Oglum da sunu sordu..?
Anne havuz ve su ayni... Ben ve Suleyman da ayniyiz..
Nasil oluyor da ayni SU birimizi boğulabilir... digerimizi üstünde taşıyabilir..?

Ona dedim ki havuz, Dünya, su da hayat gibi...
Dünya havuzuna atlamak icin, hayata hazır olmak gerekli...
Hayati ve hayatin Sahibini bilenler,
bu Dünya deryasindan boğulmadan kurtulabilirler ancak...
Siz de kendinizi maddi, manevi hayata hazırlayıp; Hayat Suyuna öyle atlayin..Selamette erenlerden olmaniza da yorumlanir..Allahu alem.
Hayirli gunler...

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yine herzamanki gibi yorumlarinizda haklisiniz. Allah nasip ederse cok yakinda ikici bir evlat sahibi olmak istiyoruz. Tabi benim endiselerim var iyi bir evlat yetistirebilir miyim diye. Sayenizde kendimi gelistirme, olumsuz ozelliklerimi gorebilme firsati buldum. Gecenlerde bir akraba dugunune gittim, amca cocuklari bir masada oturuyordu, bende esim ve kizimla karsi masada oturuyorduk. Amca cocuklari kafa kafaya vermis bize bakarak konusuyorlardi. Yanlarindan gectigimizde selam bile vermedi amca oglu, aramiz cok iyi degildir. Baktim durum pek hos degil, yanlarina gittim ve selam verip konustum. Amacim onlarin yaptiklarina karsilik, onlari dusundurmekti. Eskiden olsa bizim hakkimizda dedikodu yapiyolar diye dusunup uzulurdum. Hatta simdi benim hakkimda soguk diyen beni sevmeyen insanlarla bile arami duzeltmeye basladim. Bu onlarin dusuncesi deyip geciyorum. İyiki varsiniz. Allaha emanet olun.

Üst Alt