Selamün aleyküm,iyi günler arkadaşlar.Ben bugün gündüz bir rüya gördüm.Rüyamda bir kadın topluluğu, beni imam yapıp cemaat seklinde namaz kılmak istiyorlar. Bende kadınlara bile olsa bir kızdan imam olmaz diyorum, namaza başlıyorum. Onlarda bana uyuyor, bir imam gibi kıldırmıyorum. Kendi kendime kılıyorum ama en öndeyim ve kendimi imam gibi hissediyorum. Sonra bakıyorum kadınların arkasına erkekler durmaya başlıyor. Rüya tabirlerine baktım, kızların erkeklere imam olması vefatıdır yazıyor. Çok üzüldüm, geçenlerde bir arkadaşımla bu meseleyi konuşmuştuk, yani cemaat kadın bile olsa kadınlardan imam olmaz meselesini. Bu konuşmanın bilinçaltıma yansıma durumu da olabilir mi?
----------
birde şunuda ifade etmeliyim ki normal bir imam gibi kıldırmıyorum.kendi kendime kılıyorum.ancak en öndeyim.erkekler sonradan geliyor.hatta ben namazımı bitirince arkaya bakıyorum.bir erkeği secde ederken görüyorum.
----------
birde şunuda ifade etmeliyim ki normal bir imam gibi kıldırmıyorum.kendi kendime kılıyorum.ancak en öndeyim.erkekler sonradan geliyor.hatta ben namazımı bitirince arkaya bakıyorum.bir erkeği secde ederken görüyorum.
----------
----------