• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ilahi söylemek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyanızda bir camide veya bir mevlit merasiminde ya da herhangi bir dini toplantıda ilâhi söylediğinizi görmeniz çok yakında bol nimete kavuşacağınıza ve Allah'ın duâ kapısının her zaman size açık olduğuna işaret eder.

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ilahi söylemek

Selamün Aleyküm hocam,
Geçenlerde görüp de etkilendiğim bir rüyamı anlatmak istiyorum.Kendimi caminin içinde gördüm.Bir imam namaz kıldırdı ve dua etmeden kalktı gitti.Ben bir bayan olduğum halde bana ezan okuyup dua et dediler.Ben yapamadım, bir bayanım dedim.Dua ettim mi hatırlamıyorum ama tam cemaat dağılacağı zaman elime mikrofonu alıp, "gel gör beni ilahisini söylemeye başladım" içerde 3-5 kişi bayan cemaat özellikle beni dinliyordu..gerisini hatırlamıyorum.. Yorumlarınızı merakla bekliyorum..Selametle kalın..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada bir camide veya bir mevlit merasiminde ya da herhangi bir dini toplantıda ilâhi söylediğinizi görmeniz çok yakında bol nimete kavuşacağınıza
ve Allah'ın duâ kapısının her zaman size açık olduğuna işaret eder.
nerede ve hangi ilahiyi söylediğinize dikkat ederseniz kendi Rüyanizin hikmettini cozersiniz..

Ben yürürüm yana yana
Aşk boyadı beni kana
Ne akilim ne divane
Gel gör beni aşk neyledi

Mecnun oluben yürürüm
Dostu düşümde görürüm
Uyanır melul olurum
Gel gör beni aşk neyledi

bundan yaklaşık 750 yıl önce de aşkın yine aşk, aşk acısının hala aşk acısı, kalp yaresinin bildiğimiz kalp yarası olduğunu idrak etmemizi sağlayan yunus emre mısrası.
zaman ,mekan, insan değişiyor ama insan doğasının evveli de ahiri de aynı zahiri de...aşk acısı da aynen kaliyor
...

acilangul1

gokhan22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ilahi söylemek

Rüyada ilahi söylediğini görmek nasıl yorumlanır?
Selamın aleyküm, rüyamda müdür yardımcımızın evine gidiyorum eşi ve genç kızları falan evde bir iş yapmaya gidiyorum ama evde usta var ve klozet gideriyle uğraşıyor, pis su akıyor borudan görüyorum. Sonra ben odaya geçiyorum salon gibi, ilahi söylüyorum, can allah canan allah canlar sana kurban allah hayy kalbim zikrullah la ilahe illallah muhammedun resulullah diye. O arada müdür yardımcımız kapıyı açıp içeri geliyor ve önüme kur-an kerim açıyor. Abla rüyam bu yorumlarsan sevinirim. Bu arada müdür yardımcımız da namazında falan yani.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada ilahi söylemek;
Rüyanız aynı sizin de hissettiğiniz gibi, manevi yönü güçlü, insan huzur veren anlamlar taşımaktadır.

ilahi okumak, ilahi söylediğini görmek yoldaşlık, arkadaşlığa işaret etmektedir. Yüksek uhrevi duygular yaşayacağınızı işaret eder.
gerçek yaşamınızda çizginizi bozmaz ve özellikle güçlü manevi yönünüzü muhafaza eder ( zenginleştirirseniz daha da iyi ) hayatınız botunca kötülüklerden korunacağınıza ve her şeyin gönlünüze göre olacağına inanabilirsiniz.

hangi ilahiyi söylediğinize dikkat ederseniz kendi Rüyanızın hikmettini çözebilirsiniz..
Can Allah Canan Allah
Canlar sana kurban Allah
Hay kalbim zikrullah,La ilahe illallah
Muhammedur-Resulullah

Bir kez içen aşıktır Aşkında ol sadıktır
Aşk ona hem layıktır,Mecnun ile Ferhad’a

Ol came olan talip
Can ile ola ragıp
Nefsine ola galip

Dinini düzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) düzeltir." Hz.Ali (r.a)Hatasını düzelten hayatını düzeltir...

Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir.” diyerek Allah’a sığınabilmek...
İşimizi ,kendimizi O’na havale ettik. Vekilimiz yalnız O’dur. Kendisine teveccüh ettiğimizde O, asla bizi kendimizle baş başa bırakmayacak ve bizi yalnızlığa terk etmeyecektir...

Rüyada kur'an-ı kerim görmek ;
ilim ve hikmete, mirasa, emanete, hüküm ve kuvvete, helal rızka; aydınlık ve dosdoğru istikamete, dünya ve ahirete ait bütün meselelerin bağlı bulunduğu kanun ve prensiplere bütün iyiliklerin, güzelliklerin ve mutlulukların işaretidir.
Çok hayırlı bir rüya ,Allah cc. ı tarafından korunduğunuzun ifadesidir.KURAN ŞİFADIR.

Bir kötülük gördüğünüz zaman elle düzeltin. Buna gücü yetmezse dilinizle düzeltmeye çalışsın. Buna da gücü yetmezse kalben buğzedin. Bu ise imanın en zayıf derecesidir.”(Müslim, İman 78; Ebu Davut, Salat, 232)

gokhan22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm gönül sızım umreye gitcem rüyam bunamı bağlanıyo acaba anlam olarak 7 ocakta ordayım allah nasip kısmet ederse.

Üst Alt