• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ikram etmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
EssalamünAleykümveRahmetullahüveberekatühü,

Rüyamda bir süpermarkete giriyorum. İndirimli bir sürü ürün varmış. Hatırladığım çok sayıda koca yemek masası çok güzel amabalajlı bir şekilde duruyordu. Koca masayı nasıl böyle ambalajamışlar diye şaşırıyordum. İnidimli olduğu için fiyatlar çok fazla ürün kalmamıştı.

Sonra evime misafirler gelmiş, önce hepsine boş tabakları çatal bıçakları dağıtıyordum, ardından tabaklara yemek koyuyordum. Keşke yardım edecek biri olsa tek başıma zor oluyor diyede içimden geçirdiğimi hatırlıyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...

Rüyada yemek yemek, yemek yapmak, yemek pişirmek, yemek yediğini görmek konularında ana tema ne yenildiği değil;
yemeğin kimlerle, nasıl, nerede, ne zaman, neden yenildiği yada ikram edilip ikram ettiginizdir..

Hayirdir insallah..
Rüyanız, gerçek yaşamınızda yeni sorumluluklar, yeni roller üstleneceğinize ve bunun sizi mutlu edeceğine delalettir.
veren el alan elden hayirlidir...
potansiyelinizin artik farkina varmaniz icin bir uyari seklindedir..
Hayirli gunler...

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yemek ikram ettiğim kişilerden biri şu anda ders aldığım bir üniversite hocası. Diğerleri sohbet meclisinden arkadaşlarımdı galiba. Bir sohbet sonrası yapılan ikram olabilir. Tabaklar insanların ellerinde duruyordu,açık renkti, belki beyaz. Hatta son bir kaç kişiye çatal kaşık yetmiyordu, plastik çatal kaşık vermiştim.

Ne potansiyeli olacakki ve neden "artık", "farkına varmanız" bunları derken hususi bir şeylerimi kastettiniz acaba ? Anlayamadımda. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kardesim aslinda ruyaniz cok acik ama siz halen kendinize olan guvensizlik yuzunden anliyamiyor veya anlamak istemiyorsunuz...

"Yemek ikram ettiğim kişilerden biri şu anda ders aldığım bir üniversite hocası. Diğerleri sohbet meclisinden arkadaşlarımdı galiba "

Siz onlara bir sey ikram edebilecek seviye ve konumdasiniz ki ikram ediyorsunuz...
Her insan, belli derinlik ve genişlikte zihnî, hissî ve fizikî potansiyellere sahip olarak doğar.
Bu potansiyeller, hem insanın geninde, fitrattinda , hem de manevî lâtifeler ve cevherler olarak ruhunda mevcuttur.

Her birimiz belli bir potansiyelle doğar ve çeşitli yetenekler taşırız.
Hiçbir alanda kabiliyeti olmayan bir insandan söz edilemez. Yaratıcı hiç kimseyi es geçmemiş hepimizi farklı özelliklerle donatmıştır.
Ancak “yeteneksiz”, “beceriksiz” ya da “başarısız” görünen insanlar vardır ki onlar da çeşitli sebeplerden içlerindeki cevheri ortaya koyamamışlardır.

Her birimiz büyük sanatçı, bilim adamı, sporcu, yazar vs. olmak durumunda değiliz, kastettiğimiz inkişaf bu değil.
Bizde ne varsa onun ortaya çıkmasıdır. İçimizdeki şey bir elma çekirdeğiyse iyi bir elma ağacı olmaya çalışmalıyız.
Gül veya çınar olmaya değil. Bizi depresyona sokan, hep treni kaçırmış gibi hissetmemizi sağlayan işe yaramazlık ve yetersizlik duyguları
ancak kendimizi tamamladığımız zaman dinecektir.

"Bir düşünce ekerseniz, bir davranış biçersiniz; bir davranış ekerseniz, bir alışkanlık biçersiniz; bir alışkanlık ekerseniz, bir karakter biçersiniz;
bir karakter ekerseniz, bir kader biçersiniz." Unutmayalım

Üst Alt