• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ikiz bebek görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada bebek görmek, rüyada ikiz bebek görmek, rüyada doğum görmek, rüyada ikiz doğurmak, rüyada çoıcuk doğurmak, rüyada doğum görmek, rüyada doğumhane görmek, rüyada erkek çocuk doğurmak, kız çocuk doğurmak
Rüyada ikiz görmek, miras ve bir yerden gelecek paraya işaretle tabir edilir.

Bir kimsenin rüyasında hanımının veya bir başka kadının ikiz çocuk doğurduğunu görmesi; o kimsenin birtakım yeni ve sıkıntılı işlerle karşılaşarak yorulacağına işaret eder.

Rüyada ikiz kardeş görmek, başarı şansı eşit olan iş ve teşebbüslere yahut din ve dünya işlerini dengeli yürütmeye delalet eder.

Rüyada ikiz çocuğu olduğunu görmek işinizde küçük bir başarı kazanacağınıza yorumlanır.,

Rüyada ikiz görmek kısmettir. Ama ikizler, güzel ve sağlıklı olmalıdır.,

Rüyada ikiz çocuk görmek, ortaklar arasinda uyuma, islerin iyi gitmesine işarettir.

Doğum görmek
Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek, hayra işarettir.

Erkek çocuk doğurduğunu gören, keder ve sıkıntıya uğrar veya bu manada bir haber alır, söz duyar.

Karısının erkek çocuk doğurduğunu görmek, eşi hamile ise kız çocuğu doğuracağına, degilse, keder ve sıkıntıya uğrayıp, sonra bundan kurtulacağına yorumlanır.

Karısının kız doğurduğunu görmek, erkek çocuk doğuracağına işaret eder.

Ebu Sait El-Vaiz'e göre: Bir erkeğin rüyada çocuk doğurduğunu görmesi, kendisine uygun olmayan ağır yük altına gireceğine, sonra bundan kurtulacağına işarettir.

Bir kadının gebe olmaksızın çocuk doğurduğunu görmesi, kocasının zengin olacağını gösterir.

Kirmanî'ye göre: Bir kadının kız çocuğu doğurduğunu görmesi, kocasına bir fayda geleceğine, erkek doğurduğunu görmesi kocasına keder ve sıkıntı geleceğine delalet eder.

Cafer'i Sadik'a göre: bir kadın rüyasında bir erkek çocuğu doğurduğunu ve çocuğun hemen konuştuğunu görse, dünya ve ahiret de selamete erer.

Bir kız doğurduğunu ve çocuğun hemen konuştuğunu görse, Cenabı Hakk (C.C.) ona bir çocuk ihsan eder.

Kız çocugu tabirce üzüntüden kurtulmaya erkek çocuk ise üzüntüye isarettir.

Dogmak rahatliga, kederden kurtulmaya, borcu odemeye ve tevbe etmeye isarettir.

Rüyada doğurduğunu gören kimse, fakir ise zengin olur. Zengin ise, üzülür. Bekarsa çabucak evlenir.

Hasta olan bir kimsenin çocuk doğurduğunu görmesi, onun vefatına işarettir.

Fakir, muhtaç, üzüntü ve kederli kimselerin çocuk doğurduğunu görmesi, üzüntü, sıkıntı ve mihnetten kurtulmaya işarettir. [/SIZE][/FONT]

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüya ile amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemelidir.

Görülen rüyaları esas alarak hayatını ona göre düzenlemeye kalkışmak yanlıştır. Çünkü rüyaların doğruluğunu ölçmek ve tesbit etmek mümkün değildir.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

ozlem sagol

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ikiz bebekler gormek

Selamun Aleykum.Hayirli sabahlar.Ben ruyamda ikiz cocuk dogurdugumu gordum,sanirim kizlardi biri erkekte olabilir tam hatirlayamadim.Onlari gezdiriyordum.Emziricektim ama annem cocugu elimden aldi.ama okadar cok mutluydumki...onlari guzel guzel giyindiyordum.Ben bole bi ruya gordum.Ben cocuk cok istiyorum,acaba kafaya taktigimdan goruyo olabilirmiyim merak ediyorum.Lutfen yorumlayabilirmisiniz.Simdiden tesekkurlerimi sunarim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah
olabilir cok cocuk istediginiz icin bilincaltida olabilir..
Hayirdir insallah..
Hamilelik gecici Gam keder SIKINTI. dogum ise yeni bir baslangic ama her baslangiz zor ve mesakketli olur.. Zahmettin icindeki Rahmette nail olmaya yorumlanir..

Sut ise Allah-in bir RIZKINA nail olmaniz seklinde Yorumlanir..Allahu alem..
Rüyada ikiz çocuk doğurduğunu görmek;biri erkek biri kız
bir Sevinc ile beraber bir uzuntu tartisma yasayacaginiza beyandir..Allahu Alem..
ayrica din ve dünya işlerini dengeli yürütmeye delalet
Rüyada ikiz görmek kısmettir Ama ikizler, güzel ve sağlıklı olmalıdır..
ayrica annenizin bebeginizi elinizden almasi acaip acaba anneniz ile bir SIKINTINIZ mi var?
Saglikli huzurlu gunler Kardesim..

T

Taksimet

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleykum, ben rüyamda ikiz bebek gördüm sarisindi. Ben carsaf giymisim ruyamda ve esimle geziye cikiyoruz trenle eve gelirken iki bebekle giriyoruz eve nasil oldunu hatirlamiyorum fazla ikiside uyuyo sonra ben cocuk odasi dösemisim ikisinide yatagina yatiriyorum acaba anlami ne olabilir? Biz cocuk istiyoruz 1 senedir. Rabbimin bana bir müjdesi mi acaba? Cok tsk ederim.

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ikiz bebekler

Hayırlı akşamlar hocam,
Hüzünlü uyuduğum bazı geceler gördüğüm rüyalarla rabbimin bana sizleri vesile kılarak bazı hakikatlerin mesajını ilettiği inancındayım inşallah-u Teala..İşte öyle bir geceye uyudum yine dün..Rüyamda beni sıkıntı içinde bırakan insanlarla aynı mekandaydım.Kalabalık bir ortamdı galiba okul gibi.Onlarla ilgili detay hatırlayamıyorum ancak ne rüyamda ne de hayatımda böyle bir şeyi yaşamadığım halde rüyamda ikiz bebeklere hamile olduğumu ve o ortamdan hastaneye götürülüp biri oğlan diğeri kız iki evladımın olduğunu gördüm..Tekrar ederim ki rüyamda dahi şaşırıyorum, ben evli değilim üstelik evlenmeden de bu çirkin işe asla bulaşmadım, ee hz.meryem de olmadığıma göre bu çocuklar da nereden geldi, ben hamile olduğumu dahi bilmeden nasıl ikiz bebekler dünyaya getirebilirim Allah'ım ,bu çocukların babası kim, ailem sorarsa ne derim..? gibi sorularla uğraşırken bir yandan çocuklarımın da aniden büyümüş yani 4-5 yaşlarında kadar oldukları ve benimle konuştuklarını hatırlıyorum..Sonrasında uyandım, ama içimde gece peyda olan sıkıntı neden bilmiyorum biraz olsun hafiflemişti..Doğrusunu elbet Rabbim bilir.ancak böyle bir rüyadan bir ders çıkarmalı mıyım değerli yorumunuzu merakla bekliyorum.Selametle Kalın hocam..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlarm Gönül Dostum..
Psikologlar, insanları anlamak ve hayatlarında olumlu yönde değişimler sağlamak için rüyalardan yararlanırlar..
Rüyalarımızı anlamakta güçlük çekmemiz ve bizi etkileyen bu rüyalar için rüya yorumu kitaplarına, sitelerine başvurma ihtiyacı duymamızın esas nedeni ;
onlara günlük dilin, bilinçli zihnin gözü ile bakmamızdır.

Oysa rüyalarımız aynı zamanda;bize Biz den bilinçaltı dili ile konuşurlar.
Rüya görmek kişilere yaşadıkları duygu trafiği ve ruh halleri ile ilgili birtakım ipuçları verir.
Hayatınızın negatif etki altında olduğunuz, huzursuz ve sıkıntılı olduğunuz dönemlerinde bu etkiler bilinçaltınıza da yansır ve
gördüğünüz rüyalar çoğunlukla korkutucu olmasa bile huzursuz edici ve sıkıntı verici, rüyalar olur...

"Rüyamda beni sıkıntı içinde bırakan insanlarla aynı mekandaydım."
sizi sıkıntıya sokan ,daraltan,huzursuz eden insan ve düşünceler uzak durun!

"rüyamda ikiz bebeklere hamile olduğumu "
gereksiz iki sıkıntı Zamansız Dökülen Göz Yaşlarına delalettir..

"hastaneye götürülüp biri oğlan diğeri kız iki evladımın olduğunu gördüm.."
Sembollerle yorumlarsak bu rüya iki mutlu sonuç ,başari, için sıkıntıya katlanmak anlamına gelir.

"çocuklarımın da aniden büyümüş yani 4-5 yaşlarında kadar oldukları ve benimle konuştuklarını hatırlıyorum."
Sıkıntılar dertler gelip geçici ruhta bıraktığı iz kalıcıdır..
dertler, sıkıntılari ,Hak yolunda katlanılan şeyleri Sevgilinin armağanı olarak kabul edin SABIR ve DUA ile onlari karşılayip ,
uğurlayabilirseniz Ruhen ve vicdanen her zaman mutlu ve Huzurlu olursunuz seklinde yorumlanir..
Selametle...

Gidiyorum, ne uğurlayan var, ne de karşılayan. Ne uğurlanmayı bekliyorum, ne de karşılanmak istiyorum.
Az kaldı, sadece kendime gelmek istiyorum...

Allah kulu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada ikiz bebek gormek

Selaminaleykum hayirli gunler, ben bu sabah ikiz bebeklerim oldugunu gordum, ikiside kucagimdaydi biri bi omzumda diyeri obur omzumda. Bana uzgun uzgun bakyorlardi, biri kiz biri erkek. Ben bir senedir evliyim cocugum olmasini cok istiyorum, sizce bu bana allahu tealanin bir isareti mi? yorumlariniz icin simdiden tesekur eder hayirli, mutlu gunler dilerim allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..daha çok gençsiniz önünüzde çok uzun bir hayat var inşallah..
Hayattaki pek çok başka başlangıç gibi anne olmak için de hazır olmak gerekir..unutmayın, bebek yalnızca evliliğin gereği değildir, sevginin, duyarlılığın ,sabrin,ilginin,getirisidir ve doğru zamanda doğru gerekçelerle planlanmalıdır.... hakkınızda hayırlısı..

Rüyada ikiz görmek kısmettir. Ama ikizler, güzel ve sağlıklı olmalıdır.
Rüyada ikiz çocuk görmek, ortaklar arasında uyuma, islerin iyi gitmesine işarettir. Bazı tabirciler de zahmet, üzüntü ve yorgunluğa işaret eder.

Rüyada ikiz bebek biri erkek biri kiz görmek;
Sembollerle yorumlarsak bu rüya iki mutlu sonuç ,başari, için sıkıntıya katlanmak anlamına gelir.
her rahmet zahmet ile gelir “Zahmette rahmet vardır,rahmette zahmet olarak rüyaniz yorumlanir selametle..

acilangul1

zhrr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ikiz bebekler görmek

ikiz çocuk,ikiz bebek,rüyada ikiz bebekler görmek,rüyada ikiz çocuk görmek,rüyada ikiz bebek sevmek,rüyada bebek kucaklamak.

İyi geceler. Ben bekarım ve rüyamda erkek arkadaşımla evlenmeden ikiz bebeklerimizin olduğunu gördüm. Rüyamda bebekleri seviyordum ama ikizlerin birini çok seviyordum fakat diğerini o kadar çok kucaklayıp benimseyemiyordum. Rüyamın yorumunu çok merak ediyorum. Cevap yazarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi geceler, rüyaniz Hayr olsun.
"Ben bekarım ve rüyamda erkek arkadaşımla evlenmeden ikiz bebeklerimizin olduğunu gördüm"
Stresli zamanlarda, önemli kararlar arifesinde bu tip rüyalar görülür..Hayattinda zaten yeterince baskı ve stress var ,
şu An ihtiyaçin olan en az daha fazla stress, karar verme gibi sorumluluk...
Allah insana taşıyamayacağı derdi yükler mi ? yüklemez !!ama biz kendi ,kendimize gereksiz,yükler ,sorumluluk, zorunluluk yükleriz...

Senin bilinçaltı zihnin, akıl, anlak Sana ,anlatmaya ,söylemeye çalışıyor ki;kendi,kendine gereksiz, fazlalık ,zamansız yükler yüklüyorsun...
zaten Zamanı gelince her şey, iplik iplik çözülür; çünkü ,Ortam ,Şartlar ve SEN her gün değişiyorsun. Bazı şeyler zaman içinde ancak çözülür...

"Rüyamda bebekleri seviyordum ama ikizlerin birini çok seviyordum fakat diğerini o kadar çok kucaklayıp benimseyemiyordum. "
erkek arkadaşında bulunan iyi birde kötü ,eksik tarafı o eksik ve kötü ,tarafı değiştirmedikçe , kendini düzeltmedikçe birlikte stress ve sıkıntı yaşayacağınıza işarettir..

Pişmanlık duymak istemiyorsan O,işi yapmadan önce iyice düşün!!Sonra taşın..selametle.

vikkidoe

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ikiz bebek doğurmak

SELAMÜN ALEYKÜM,

Bu sabah, seher vakti gördüğüm rüyanın etkisindeyim. Bol bol dua ettim ardından. Rüyamda ikiz bebeklere hamileyim doğum yapmak üzereyim sancım var ama suyum gelmiyor. Biraz geçtikten sonra suyum gelmeden bebeklerden birini fark etmeden doğurmuşum, cinsiyetinden emin değilim ama sanırım kızdı. Arkama baktığımda biri fark etmeden doğurduğum çocuğumu kucağına alıyor sonra yerde hafif can çekeşerek ölüyor. Diğerini sağlıklı doğuruyorum. Tek hatırladığım bu. Ben 25 yaşında edindiğim kötü alışkanları terk etme niyetinde tövbe hazırlığındayım ve namaza başlayacağım. Başlayacağım diyorum çünkü bazı nedenlerden hemen başlayamam, tövbe niyetinde olduğumdan daha fazla dinimi öğrenmek istediğimden dolayı mı böyle bir rüya gördüm yoksa babamın yeni lösemi olduğunu öğrendim bundan mıdır bilemiyorum... Allah için içim de çok sıkıntı yok sadece ilim sahibi birilerinden yorum bekliyorum, benim çevremde ne yazık ki yok...

Teşekkür ederim...

Dilara.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..rüyalarımız aynı zamanda;bize Biz den bilinçaltı dili ile konuşurlar.
Rüya görmek kişilere yaşadıkları duygu trafiği ve ruh halleri ile ilgili birtakım ipuçları verir.
Hayatınızın negatif etki altında olduğunuz, huzursuz ve sıkıntılı olduğunuz dönemlerinde bu etkiler bilinçaltınıza da yansır ve
gördüğünüz rüyalar çoğunlukla korkutucu olmasa bile huzursuz edici ve sıkıntı verici, rüyalar olur...

"Rüyamda ikiz bebeklere hamileyim doğum yapmak üzereyim sancım var ama suyum gelmiyor. "
Rüyada ikiz bebeklere Hamilelik ; iki sıkıntı,iki üzüntü,Cözülmesi gereken iki sorun,terk edilmesi gerekli iki kötü alışkanlık,iki endişe.....

"ama suyun gelmiyor"
edindiğiniz kötü alışkanları terk etme niyetinde tövbe hazırlığındasım ve namaza başlayacağım Başlayacağım diyorsun istiyorsum ama bir türlü Başlıyamıyorsun....
nefsiniz size bahaneler ile kandırdıkca siz daha cook bekler ve hep aynı sıkıntı, üzüntü,,deprasyon,sorun, evham, vesvese ve endişeleri yaşarsiniz..

Sen kendini güzel, olumlu, hayirli, iyi yönde değiştir ki Rabbim de seni değiştirsin...
Niyet et; güçlü ve samimi bir iradeyle, olmak istediğin şeye...

Yeter ki, boğma kendini kendi ellerinle... kendi nefsinde ve kibrinde, cehalettinde, karanliginda boğulma..

Hayat, bir yol mutlaka açar, kendinde bir yol bulmak isteyene. Mukadderat çerçevesinde, bir yolda yürüyenlerle yürümeyenler arasındaki tek fark, bunu Allah'tan yürekli ve samimice isteyip istememeleriyle ilgilidir sadece. Vermeyecek olsaydı, istememizi istermiydi Allah sence..?

Rüyada ikiz bebek doğurmak;
kişinin psikolojik olarak sıkıntılı bir döneme girdiğini haber verir. Rüyayı gören kişi herhangi bir konuda karar alamaz ve pek çok fırsatı kaçırır...

"biri fark etmeden doğurduğum çocuğumu kucağına alıyor sonra yerde hafif can çekeşerek ölüyor"
Yaşamınızda kimi şeylerin eksikliğini hissettiğinizi veya yolunda gitmediğini İçinizde Ölen Birini yada bir şeyleri gösterir.
Bazı tabirciler de zahmet, üzüntü ve yorgunluğa işaret eder.

azranur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ikiz bebek görmek

Selamün aleyküm. Rüyamda eşimin ailesi ile birlikte yüksek bir evde oturuyoruz. Biri kız biri erkek ikiz bebeğimiz var ve herkes çok mutlu görünüyor. Sonra birden kendimi balkonun önünde buluyorum ve kız bebeğimin balkondan sarktığını görüyorum fakat yetişemiyorum ve çocuk düşüyor. Öldüğünü düşünerek bakamıyorum, çok ağlıyorum ve esimden evdekilerden yardim istiyorum fakat hiç kimse oralı olmuyor. Bir süre sonra kendim bakıyorum ve bebeğin hareket ettiğini ve hatta doğrulup oturduğunu görüyorum. Hemen koşup onu alıyorum , sevip öpüyorum. Son olarak da emzirdiğimi görüyorum. Şimdiden Allah razı olsun. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..
Rüyada ikiz bebekler görmek;
Din ve dünya işlerini dengeli yürütmeye delalet eder.
kısmettir,berekettir, bazı zorluklara hazır olmak,bakış açını genişletmektir..Ama ikizler, güzel ve sağlıklı olmalıdır.

Rüyada ikiz çocuk görmek;
Bazende ortaklar ,aileler arasında uyuma, işlerin iyi gitmesine işarettir. Bazı tabirciler de zahmet, üzüntü ve yorgunluk sonrası tekrar Ümitlerim Yeşermesine alamettir..

Rüyada ikiz bebek biri erkek biri kiz görmek;
her rahmet zahmet ile gelir “Zahmette rahmet vardır,rahmette zahmet olarak rüyaniz yorumlanir ..

Rüyada ikiz bebek emzirmek;
kişinin ileride çocuklarının makam ve mevki sahibi olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına işaret eder.
yeter ki;Siz helâl ve harama dikkat edin..
helâl ve harama karşı dikkatli olmak, insan hayatının maddî ve mânevî istikâmetine tesir eden en mühim sebeplerden biridir. Ve helâl lokmanın tedâriki için de kazancın helâl olması zarûridir.
şu bir hakikattir ki, para kazanılışındaki mânevî temizlik durumuna göre, lâyık olduğu yere gider; sahibinin irâdesini de kendi gittiği yere doğru istikâmetlendirir. Yani hâkimiyet çoğu zaman paradadır; sahibinde değil…

Ne yersek yiyelim ne içersek içelim vücudumuz o besinlerin ,içeceklerin muhtevasında var olan mineralleri bedenimizde ,karakterimizde duygu ve hareketlerimizde,hayatimizda yansımaları etkilerini görürüz !
O yüzden Ne Yediğimize ve NeY-i ve Nereden aldiğimiza Dikkat Edelim.. ..

Peygamber Efendimiz’in niyâzıyla ilticâ ediyoruz:
“Allâh’ım! Bana helâl rızık nasîb ederek haramlardan koru! Lûtfunla beni Sen’den başkasına muhtaç etme!

selametle..

azranur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumlarınız cok teşekkür ederim
Allah sizden razi olsun. Allaha emanet olun gönül sızım...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda ikiz erkek bebek görüyordum

Selamun aleyküm hocam, bu sabah rüyamda ikiz erkek bebeğimin olduğnu görüyordum. Annemlere hamile olduğumu bile söylemeyip kucağımda iki bebekle eşimle beraber gittik ama o ikizlerin bizim olduğunu söylemedik, ablamın dedik. Ablam da geldi onu odaya çekip hatırım için bu yalana ortak olmasını istedim, kabul etti. Yakalaşık bir sene kadar annemlerde kaldık, ikizler büyümüştü. Sonra ablamlar ayaklanıp biz kalkalım dedi ikizleri de alıp gittiler çok ağladım. Bir buçuk yıldır evliyim çocuğumuz olmuyori bu rüyanın yorumu nedir hocam lütfen yardım edin.

İ

İlayda53

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm. Rüyamda annemin ikiz bebekleri olduğunu gördüm. İkiz bebeklerden biri kız biri de erkekti. Bebekler yeni doğmuş bir bebek değildi daha çok 1 ya da 2 yaşlarında gibi görünüyorlardı. Ben de mutlulukla arkadaşlarıma annem ikiz bebek doğurdu gibisinden konuşuyordum.

Eymencim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ikiz bebek doğurmak
Selamünaleykum herkese. Normalde 2 buçuk yaşında bir çocuğum var. Rüyamda bi bakıyorum ikiz bebek dogum yapıyorum, acı falan çekmiyorum sanırım. Karnıma dokununca o sertliği hissediyorum ama öyle çok aşırı büyük değilmiş karnim. Birisini doğuruyorum ardından diğerini. İkiz olmasına şaşırıyorum. Cinsiyetlerini hatırlamıyorum. Sadece baya dolgun güzel sağlıklı ikiz bebeklerdi.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyamda ikiz erkek bebek görüyordum

Selamun aleyküm hocam, bu sabah rüyamda ikiz erkek bebeğimin olduğnu görüyordum. Annemlere hamile olduğumu bile söylemeyip kucağımda iki bebekle eşimle beraber gittik ama o ikizlerin bizim olduğunu söylemedik, ablamın dedik. Ablam da geldi onu odaya çekip hatırım için bu yalana ortak olmasını istedim, kabul etti. Yakalaşık bir sene kadar annemlerde kaldık, ikizler büyümüştü. Sonra ablamlar ayaklanıp biz kalkalım dedi ikizleri de alıp gittiler çok ağladım. Bir buçuk yıldır evliyim çocuğumuz olmuyori bu rüyanın yorumu nedir hocam lütfen yardım edin.
Aleyküm Selâm. Rüyanız bir miras veya biryerden gelecek paraya işarettir.

Selamun aleyküm. Rüyamda annemin ikiz bebekleri olduğunu gördüm. İkiz bebeklerden biri kız biri de erkekti. Bebekler yeni doğmuş bir bebek değildi daha çok 1 ya da 2 yaşlarında gibi görünüyorlardı. Ben de mutlulukla arkadaşlarıma annem ikiz bebek doğurdu gibisinden konuşuyordum.
Aleyküm Selâm ikiz biryerden gelecek para veya mirastır.

Rüyada ikiz bebek doğurmak
Selamünaleykum herkese. Normalde 2 buçuk yaşında bir çocuğum var. Rüyamda bi bakıyorum ikiz bebek dogum yapıyorum, acı falan çekmiyorum sanırım. Karnıma dokununca o sertliği hissediyorum ama öyle çok aşırı büyük değilmiş karnim. Birisini doğuruyorum ardından diğerini. İkiz olmasına şaşırıyorum. Cinsiyetlerini hatırlamıyorum. Sadece baya dolgun güzel sağlıklı ikiz bebeklerdi.
Aleykümselam. Rüyada ikiz, bir miras veya biryerden gelecek paradır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt