• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada iki kişi arasında kalmak

ekonomist

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hocam...

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama size bir rüya hakkında danışmam gerekiyor. Hocam belki size tuhaf gelecek ama ben iki bayan arasında kaldım ve bir kara vermek içinde istihare namazı kıldım.. Bayanlardan birinin adı sibel diğerinin adı nida... Hocam sibel benim hakkımda hayırlı mı değil mi anlamak için istihareye yattım ve rüyamda hatırladığım bir kaç tane kırmızı koyun gördüğüm.. Ama sanki nida adında ki bayanı da gördüm diye hatırlıyorum.. Hocam lütfen yardım eder misiniz? Hayırlı günler dilerim...:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Kardesim Hos geldiniz..
Tuhaf gelmedi biraz komik geldi.. sırıtık.:,
kör istedi bir göz Allah verdi iki göz desenize ne de bereketli ekonomist bir genc kardesimizsiniz..
Ruyaniza gecmeden birazcik abla kardes gibi sohbet edelim mi?
Hipnotizm mi bilirsiniz insani bilincalti rahatsiz eden olayi hatirlamasi icin derin uykuya yatirilarak o bilincalti karanlik mekana girip onu rahatsiz eden olayi hatirlamasi ve yuzlesmesi icin yapilir..
Ben bunu bir bolumunu istihare icin yatanlara benzettirim..
Ve bazen insanlar derki ben 7 gecedir istihare yapiyorum sanki ruyami birisi, birsey unuturuyor hic bir sey hatirliyamiyorum.. neden acaba?Hipnotizm de de oyledir..
Bu neden oluyor biliyormusunuz aklinizdaki, celiski, endise, daginiklik, kararsizlik, iki Alem ,iki tercih arasinda kendiniz bile emin olmadiginiz icin.. hic bir seyi hatirliyamiyorsunuz.. olmiyan bir sey kesin katii karar verilmemis bir seyi nasil ruh aynanida yansimasini gorebilirsiniz ki...

Siz iki kişi arasında kalmışsıniz..Biraz sabretmelisiniz , su akacak ve yolunu bulacak ..aassd..
Peki, su nerede duracak diye sorarsaniz Allahin takdir ettigi ve sen hangisini istiyor ve tercih ediyorsan orada...:tamam:.
Sen ilk once kim oldugunu ve ne istediginizi bir bulun da gerisi Allah kerim..
Ruyaniz acik degil.. ama gelin Sizin ile bir anlasma yapalim.. simdilik ikisinden de ayrilin..
hic bir sekilde gorusmeyin.. ve Kendinize de onlara karsi da durust olun...
Ve karar verebilmek icin bir iki hafta yanliz kalin.. ve daha sonra hangisini daha cok ozlediginizi anladiginizda sadece o kisi icin istihare yapin ben de yorumunu yapayim olur mu...

İnsanoğlu, hayatı boyunca çeşitli seçimlerde bulunur.
en önemli seçimlerden birisi de eş seçimi sayılabilir. Çünkü gerek dinin hayata tatbik edilmesinde gerekse mutlu bir hayat kurmada, en önemli etkenlerden birisidir eş seçimi…

yasiniz daha cok genc..dedim ya ikisinden de bir sureligine ayrilin
ve kendinizi buldugunuzda istihare kilarsiniz.. Hayirli Gunler...

şaşkın

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, size rüyamı anlatmak istiyorum umarım yorumlarsınız. Biraz kafama takıldı da rüyamda iki kişi arasında kalıyordum, tercih yapmam gerekiyordu, yanımda bulunan ve arabasına binip gezdiğim tanımadığım ama son derece iyi görünüşlü bir adam, yeni tanışmışız bir yerlere gidiyoruz ama diğer taraftada eski sevgilim. İki kişi arasında kalıyorum, kalbim eski görüştüğüm kişiyi istiyor ama diğer adamda benim için son derece iyi biri, her ortamda onu görüyorum ve karşıma çıkıyor. Sizce anlamı ne olabilir? Bana rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekür ederim.

Üst Alt