• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada iğne görmek

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,nasılsınız?Baküden selamlar.
Rüyamı paylaşmak istiyorum. Rüyamda en yakın 2 arkadaşımla okuldan çıkıyorduk. Sevdiyimde çıkıyordu. Önce yanımızdaydı,sonra gördüm ki,gitmiş. Kızlara "onu göre biliyormusunuz,nerede?" diye sormak istiyorum,ama sohbet ettikleri için bi türlü soramıyorum. Okulun bahçesinden çıkınca karşıda oturduğunu gördüm. Ama yüzü biz tarafa değildi,aksi tarafaydı. Ona bakarak yoluma devam etdim. Sonra bayıldım,amma çabucak ayıldım,fakat kendimi yine bayılmış gibi gösterdim. Kızlar hemen anıma geldi. Ben onlara bilerek yapdım,ele vermeyin dedim. Onlar güldü. Sonra yolun ortasına mı bayıldım dedim,onlarda eevt dediler. Ben de ozaman beni kenara çekin dedim. Onlar beni yavaş-yavaş yolun kenarına çekdiler. Kimse bayılmadığımı bilmesin diye saçlarımı yüzüne dökdüm. Sevdiyim bayıldığımı görüb,yanıma geldi. Böyle,tıbbi yardım ediyordu. Bir az sanki,endişelenmiş gibiydi. Sol elimden tutup sonra ,kolumun bileyine taraf iğne yaptı. Sonra elime bi garip ovmak mı desem,nasılsa böyle bi şey yaptı. Sonra kızlara,şimdi ayılır diyip gitti. Ben de gidenden sonra ayağa kalktım. Kendi-kendime ben iğneden bir azda olsun korkarım,ama o yapınca hiç bi şey hiss etmedim,acıtmadı diye düşündüm. Arkadaşımın birine sevinerek "Gördünmü,bayılınca hemen yanıma geldi"dedim,o da gülerek(sevinerek) evet dedi.
Lütfen,zahmet olmazsa, yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hos geldiniz Bakü guzelli kardesim..
Sizede Selam ve muhabetler diliyorum..
Hayirdir insallah
Rüyada bayılmak veya bayıldığını görmek hastalık ve Üzücü bir haber alacaksınız demektir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz manasını taşır.
lakin siz numara yaptiginiza gore Sevdiklerinizin ilgi ve sevgisizliginden arada bir bunalip dikkat cekmeye calismaniza da yorumlanir..

rüyada İğne vurulmak görmek '
Kol yahut kalçadan iğne vurulduğunu görmek hastalıktan kurtulmaya, üzüntü ve kederin geçmesine,ayni zaman da
İğne vurulmak ;gecici olarak yanlış anlaşılmalardan doğan Kırgınlıkların küskünlüklerin hüküm sürecegine de isarettir..

bir şeyler söylemekle söylememek arasında kalmak ikili ilişkilerin en büyük açmazı.
iki kişi oturuyoruz. havadan sudan konuşuluyor,yerli yersiz kahkahalar… ama masanın ortasında itinayla görmezden gelinen bir fil var.
eski mevzular, yanlış anlaşılmalar, üzüntüler, kırgınlıklar, küskünlükler… filden de büyük asıl kısım o an içinde bir yerleri kemiriyor..
bir başlarsam susamayacağımı hissediyorum, o durum öyle çünkü. kırgınlıkla kızgınlığın birbirine karıştığı, ortaya çıktı mı tepkisel olarak
önlenemeyen bir duygu var. hep olmuyor, oldu mu kolay geçmiyor.
O yuzden en iyisi kızgınlık ile kırgınlıgin birbirinden ayrilip sükünete erene kadar sabretmek...

Her şeyin uygun bir zamanı vardır. Bu zamanı bilmek, kollamak gerekmektedir. Terazi var, tartı var; her şeyin bir vakti var.ki,
o vakitten önce göbeğinizi çatlatsanız da, bayılsanizda olmuyor..be Fidan...
Hayirli gunler

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sizede hayırlı günler, çoook teşekkür ederim. Bu arada nikim Floral,gerçek adım Fidan:)) Sizinde adınıxı öyrenmek isterim mümkünse.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Memnun oldum Fidan benim adim ...acilangul1

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Valla, çok güzel bi adınız var,samimi söylüyorum.

Üst Alt