• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada iftar gormek

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Essealmunaleykum gonul sizim.
Bugun ruyamda bi iftar sofrasinin basinda dua ediyorum.sofra baya cesitli.ve dualarimda her zamanki ettigim dualarim.ama iftar olmadan uyandim.simdiden tesekkurler.bi keresinde de bi devlet buyugunun e$i ruyamda bana tesbih hediye etti.bunu da bu arada yorarsaniz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Hayirdir insallah..
rüyada İftar görmek
Ramazan orucunu açmak için iftar etmek yahut iftar vermek rahmet ve mağfirete, rızık ve berekete, Ramazan ı Şerif ayı dışında iftar etmek korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevince vesiye olacak haber ve gelişmelere delalet eder.
Çok önemlidir. Kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağına ve bolluk, berekete kavuşacağına işaret eder.
Hayirli Gunler..

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bi de sonuna ekledigim ruyam vardi. Onu fark etmediniz heralde. Bi devlet buyugunun esi bana tesbih hediye etti. Simdiden tesekkurler. Es selamunaleykum gonul sizim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler dikkat etmemişim ya Huu Afedersiniz oysa Hayat ve gerçekler ayrıntı da ve Sabır da gizlidir..
bu küçük ayrıntılar kısa vadede dokunmasa da uzun vadede Ve insan aldandı..deriz.
her şeyin bir zamanı var!deme ki o zaman bunu görmedi isem vardir bir hikmetti,zamani geldi ve siz sordunuz ve ben yüreğinizdeki sorunun cevabını yazdım..

RÜYADA TESBİH HEDİYE ALMAK;
tesbih sabrı ifade ediyor. Beklemeli ve inançlı olmalısınız.\Sabır, Cennet hazinelerinden bir hazinesi ve En güzel hediyesidir..
Kaderi Zorlama yoksa daha sonra faturasını daha ağır ödersin..Bazen işi gidişatına bırakmak ve sadece Sabretmek lazımmm..
sabrınızı boşa taşırmayın Allah sabrınızı daim,azminizi baki,eylesin amin.
Herkes bekler, her şey bekler,Ama mesele; Kimi beklediğiniz kadar, nasıl beklediğinizde de saklıdır. |

Ya Nasip ,Ya kısmet
"Kadere iman yükümüzü hafifletir..."
Muhyiddin-i Arabî (k.s)

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı günler dikkat etmemişim ya Huu Afedersiniz oysa Hayat ve gerçekler ayrıntı da ve Sabır da gizlidir..
bu küçük ayrıntılar kısa vadede dokunmasa da uzun vadede Ve insan aldandı..deriz.
her şeyin bir zamanı var!deme ki o zaman bunu görmedi isem vardir bir hikmetti,zamani geldi ve siz sordunuz ve ben yüreğinizdeki sorunun cevabını yazdım..

RÜYADA TESBİH HEDİYE ALMAK;
tesbih sabrı ifade ediyor. Beklemeli ve inançlı olmalısınız.\Sabır, Cennet hazinelerinden bir hazinesi ve En güzel hediyesidir..
Kaderi Zorlama yoksa daha sonra faturasını daha ağır ödersin..Bazen işi gidişatına bırakmak ve sadece Sabretmek lazımmm..
sabrınızı boşa taşırmayın Allah sabrınızı daim,azminizi baki,eylesin amin.
Herkes bekler, her şey bekler,Ama mesele; Kimi beklediğiniz kadar, nasıl beklediğinizde de saklıdır. |

Ya Nasip ,Ya kısmet
"Kadere iman yükümüzü hafifletir..."
Muhyiddin-i Arabî (k.s)

Evet. Ne guzel soylediniz. Kisacik bi metnin sonunun dikkatinizden kacmasinda ve benin aradan bu kadar uzun zaman gectigi halde hatirlayip bunu gundeme getirmemde de var bi hikmet. Hatta nickimi ve hangi ruyayi sordugumu unutup 61 sayfayi hatmettim. Neyseki degdi. Gercekten ideallerim imkansiz gorunuyo ama basarmak zorundayim. Bunu biliyorum. O yuzden sabirla ve zikirle yardim dilemeye devam edicem Rabbimden. Allah razi olsun. O kadar cok ruya goren biriyimki sık sık basinIi agriticam belliki. Hakkinizi helal edin simdiden. :.dost.

Üst Alt