• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hz RAsullallah

bj1290

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm

ben rüyamda siyah bir kalemle kağıda Hz RAsullallah ordularıyla... yazdım ama kalem silik yazıyordu kalemi silkeleyerek yazdım..sonuna sadece nokta nokta koydum ve dedim ki eski dua defterimi gül e vereyim..

bu rüyamın yorumunu rica edecektim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah...
İnsan kendi davranış ve tutumuyla kendi şahsiyetini meydana getirdiği için, tüm davranış ve tutumlarının ilk muhatabı başkası değil kendisidir....

“Eğer iyilik ederseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz; kötülük ederseniz yine kendinize kötülük etmiş olursunuz.” (İsra: 7)

Yani insanın iyilik ve kötülüğünden karşı taraftan daha çok insanın kendisi etkilenir.
Bu etki geçici değil, insanın gelecekteki tüm davranış, tutum ve eğilimlerine yön veren kalıcı bir etkidir.

Bu yüzden insanın küçük hataları daha büyük hatalara zemin hazırlar; iyi davranışları da yücelişi için, ona yeni ufuklar açar.
Bu açıdan işlerimizi değerlendirecek olursak insanın kendi tutum ve davranışları hakkındaki yorum ve değerlendirmesi de değişir;
İmam Muhammed Bakır (a.s) buyuryor ki,
“Her kulun kalbinde mutlaka bir beyaz nokta vardır. Günah işlediğinde onda siyah bir nokta oluşur; eğer tövbe ederse o sıyahlık kaybolup gider;
ama günaha devam ederse, o zaman o siyahlık artar ve beyazı tamamen kaplar.

Varlıkların en şereflisi sensin unutma.
UNUTMAMAK için yapacağın her şeyi yaz.
ALİM UNUTUR KALEM UNUTMAZ derler. Kalem kağıt kitap
üçlüsü senin hayatının vazgeçilmez aksesuarı olsun onları
yanından hiç ayırma....
İnsan ilişkilerinde dikkatli ol .İnsanlarla iyi iletişim kur;dilini iyi kullan o seni MUTLULUĞA goturur...
DİKKAT hayatının düzen tekeri olsun.Düzenli olher şeyin bir yeri olsun yerinde bulunsun...
YERİNDE DÜŞÜNMEYİ YERİNDE KONUŞMAYI YERİNDE KARAR VERMEYİ BİL...

Elinde kalem gören kimse, işe yarayacak birşey öğrenir. Kalemle yazı yazan, sevinç verici haber alır...ama biraz silikti halen zamani gelmemis demektir..
seklinde ruyaniz yorumlanir..

Üst Alt