• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hz.Muhammed(s.a.s)ın adını anmak

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar. Nasılsınız? Ben rüyamda yine sevdiyimi gördüm. Rüyayı hatırlamıyorum. Amma bi de rüyamda "Hz.Muhammed(s.a.s) diyor ki..." devamında ne dediysem hatırlamıyorum. Lütfen,yorumlarmısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba genc kardesim Baku den hos geldiniz.. gecikmeden dolayi da kusura bakmayin.. dun biraz SIKINTILI bir ruh halim vardi..
ben oyle olunca sadece ibadetlerime saklanir ve cokca Lahavle vela kuvvette illah billah okurum..
moralim bozuk oldugunda cevremdekilere de yansimasin diye de kendi halimde kalirim..
neyse Bugun Hamd olsun iyiyim..

Hz.Muhammed s.a.v isminin anlamı; Tekrar tekrar övülmüş, Güzel huylu kimse demektir.
Rüyada Muhammed s.a.v ismini duymak,görmek, Çok hayırlara gelen bir rüyadır...ic huzurlugu ve guzel ahlakiniza da yorumlanir..

keske ruyanin devamini hatirlasa idiniz ne buyurdu ise Size ozel bir mesaji olduguna isarettir..
mesela ben evladligimi alacagim Sabahi Sevgili peygamber efendimiz sav. yetimlerin himayesi hakkindaki Hadisini buyurdugunu duymustum..
Hayirli geceler islamiforumlar.net ailesinden Bakuye selam ve sevgiler...

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkürler. Size de sevgi ve selamlar.

mrym1887

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada peygamberimizin adını anmak

oncelıkle selamun aleyküm;sabah gordugum rüyayı yorumlarsanız çok sevinirim.rüyamda biri peygamber efendimizin adını andı ve anarken şunu söyledi.peygamber efendimiz gelecek.10 tane camiye yada 10 camiden birine gelecek öyle birşey söyledi.neye yorumlamak gerekir ne yapılmalıdır? en kısa sürede donus yapmanızı bekliyorum....hmmnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
yoksa siz bazi camileri bazi niyetler icin ziyarette gitmeye mi niyet etmiş idiniz..?
Rüyada Peygamber efendimiz s.a.v ismini duymak;
Hz.Muhammed s.a.v isminin anlamı Yüce Peygamberimizin ismi, Tekrar tekrar övülmüş, Güzel huylu kimse demektir.
Rüyada Muhammed s.a.v ismini duymak ;Çok hayırlara gelen bir rüyadır.
gamdan sonra feraha, bir sıkıntının
akabindeki huzura hidayet ve himaye ile yorumlanir.. Selametle..

en kısa sürede dönüş yapabildimiyim..?
sırıtık.:, HIZLI dönüş yaparken biraz başım döndü..
Gelir gibi yapıp köşeden 'U' dönüşü yapıyor mutluluk. Bir türlü mutlu olamadık bizde, ama hala umutluyuz...
Güneş bir gün Sizin icin de doğacaktır ..belki yarın belki yarından da yakın.

adiyaman

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hz. Muhammed (Sav) in İsmini Söylemek

Selamün Aleyküm,

Dün Rüyamda Arkadaşım diye bildiğim ama uyandıktan sonra kim olduğunu hatırlayamadığım bir zat ile Sohbet ederken bana Rüyasında Hz. Muhammed (Sav)i gördüğünü söyledi, bende ona cevap olarak hadi canım onu görmek herkese nasip olmaz dedim. Madem gördün bende uyuyacam şimdi bakalım onu görebilecekmiyim dedikten sonra rüyada tam uykuya dalacakken, rüyadan uyandım.

Allah CC izniyle rüyamı yorumlayabilirmisiniz

Adım Ali 28 yaşındayım Diyarbakırdan yazıyorum Bekarım Bilgisayar bakım onarım ve satış işindeyim kendi iş yerim Rüyayı Sabah 5.30 gibi uykuya daldıktan sonra gördüm Ruhsal Olarak hem geçim sıkıntısı içerisinde hemde evlenmek üzere olduğum bir bayandan ayrıldığım için çok zor günler geçiriyorum.

Allah CC (siz)lerden Razı Olsun Allah'a Emanet Olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Hz.Muhammed s.a.v isminin anlamı; Tekrar tekrar övülmüş, Güzel huylu kimse demektir.
Rüyada Muhammed s.a.v ismini duymak,görmek; Çok hayırlara gelen bir rüyadır...

"hadi canım onu görmek herkese nasip olmaz dedim madem gördün bende uyuyacam şimdi bakalım onu görebilecekmiyim dedikten sonra rüyada tam uykuya dalacakken, rüyadan uyandım,"
Allah'u Teala'nın hikmeti ,kerametti,kudretti ve bazi Dini konularda tam olarak,teslim ,tevekül olamayişiniza yorumlanir...

"Kim Allah'a tevekkül ederse, Allah ona kâfidir” buyuruyor. (Talâk, 3).
Allah’a dayanıp güvenen, tevekkül eden, sabreden bir insan her olayda bir hayır görür, hikmet görür ve Allah’ın kendisine gösterdiği görüntüden razı olur.
Bu yüzden de bu kişi olumsuz düşüncelere kapılmaz, beyni sürekli üst üste yığılan olumsuz düşüncelerle yorulmaz.

Uzmanlara göre beynin en büyük düşmanlarından biri olumsuz düşüncelerdir. Gelecek endişesi, yersiz kuşkular, öfke gibi olumsuz düşünceler beynin işlevlerini yavaşlatıp azaltmaktadır.

Fiziksel ve ruhsal rahatlama ise beynin kapasitesini artırarak hafızayı kuvvetlendirmektedir.
Beyni olumsuz düşüncelerden arındırıp rahatlamak için tek çözüm ise, Allah’a tevekkül etmektir.selametle..

İMANINIZI KORUYUN KUVVETLENDİRİN.ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

dılek1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada peygamber efendımızın adını duymak

Merhaba sahurdan sonra yattım ve kalabalık bı ortam, tanıdık tanımadık birçok kısı vardı. peygamber efendımızın adını tekrarlarken duydum ve o heyecanla uyandım. suan içimde tarifi belırsız huzur, sevinç var yorumlarsanız sevınırİm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Muhammed s.a.v ismini duymak,görmek;
Çok hayırlara gelen bir rüyadır ,gamdan sonra feraha, bir sıkıntının akabindeki huzura hidayet ve himaye ile yorumlanir.. Selametle..

"Ey iman edenler, sabır ve namazla yardım isteyin. ... Sabır göstererek ve namazı vesile kılarak Allah'tan yardım dileyin
BAKARA suresi, 153. ayeti

duaa..

dılek1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
memnunıyet

cok teşekkürler peygamber efendımızın geçtiği yerde ser olabilirdi mı zaten RABBIM hayırlara çıkarsın inşALLAH

resattt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada peygamber efendimizin ismini söylemek

Selamün aleyküm hocam, ben rüyamda Hz. Yusuf resmini gördüm ve yine salonda evdekilere bu çocukların ismi neden hz Yusuf, hz ömer, hz İbrahim bırakmadınız diye sordum. Yine uykuda iken sabah ezanı okundu. Birden peygamber efendimizlerin ismini söyledim tek tek, acaba anlamları nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Alekümselam rüyaniz Hayr olsun
"Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar.. "

Rüyada Peygamber Efendimizin sav. ismini söylemek;
Allah yolunu izleyip, onun emirlerine uyduğun ve Peygamber efendimizin sav. sünnetlerini yerine getirdiğin sürece korunacağını, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret edebilir.

"Allah(c.c.) dinini düzelten kişinin dünyasını da düzeltir!.. Hz. Ali r.a.
Dininizi yaşamaya bakın...Yarın Cuma bol bol salavat getirin Dua edin Cuma Namazina gidin!!Cumamız mübarek olsun.

duaa..

mumın1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

3 Gun Once Ruyamda Kucuk Bır Kız Cocugu Idı Sanırım Bır Aracın Altında Ezılıcek Gıbıydı Ve Bende O Aracda Idım, Yuregım Yandı Ruyamda Aractan Atladım, Gordumkı Actı Bırşeyler Verdım, Kucagıma Aldım Oylece Aracı Bıraktım. Bır Yokuşa Dogru Insanlar Arasında kucagımda Gotuyordum Onu, Sevıyordum. Derken Kucagımda Gotururken Bana Bırden Soru Sordu ( Hz Muhammed Vefat Ettı Demı Dedı ) Evet Dedım. Ozledın mı Onu Dedım. Sonra Ben ( allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed ) Dıyerek Agladım. Insanlar Gormesın Dıye Goz Yaslarımı Tuttum Orda Bıttı Ruyam.

Bu Ruya Hakkında Nedersınız Mumin Kardeslerım Merak Ettım. Lutfen Söylermısınız Kımseye Demedım Ama Baktımkı Herkes Sormus Icımde Kaldı Lutfen bır Cevap Alabılırmıyım. Allah Razı Olsun Herkesten Ve Bu Ruyayı Yorumluyacak Kardesıme Cumanız Mubarek Olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Alekümselam ve rahmetullahi ve berekatühü,rüyaniz Hayr olsun
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

Rüyada Peygamber Efendimizin sav. ismini duymak,söylemek;
Çok hayırlara gelen bir rüyadır.gamdan sonra feraha, bir sıkıntının
akabindeki huzura hidayet ve himaye ile yorumlanir

Rüyada salavat getirmek;
Bir kimsenin rüyasında salavat getirdiğini görmesi; acele yapmak istediği bir şeyi şiddetle istemesine rağmen, işin yapılabilmesi için sabra ihtiyaç olduğuna işaret eder.

Rüyada Nebiyy-i Zîşan (s.a.s) efendimiz üzerine salat ve selam getirdiğini görmek;
Allah indinde makbuliyete, çok ecir ve hayra ve akıbetin güzelliğine, şefaat-ı Nebiye işaret eder.
salavat getirdiğini görmek, en hayırlı dualardan biri olup, gerçek hayatta sevgi ve güvenin olduğu günlerin müjdesidir.

"Allah celle celalühu, kulunu imanı nispetinde dener.
Bela imtihan için gelir. Kalbi kuvvetlendirir. Vicdani kanaati arttırır. İmanıhakikate erdirir.
Hak yolda sabrı çoğaltır. Nefsi kötü arzuları zayıflatır.
Her belageldikte, mümin de sabır ve Hakk’ın hikmetli işlerine karşı teslim ve rıza olur.
İman yükseldikçe deneme nispeti o derece artar. Büyür ve çoğalır.
(Abdül Kadir Geylani Ks.)

Tomurcuklar açıyorken,
Başaklar bağlanmışken,
Titredim efendim,
Seni andım dün gece.
Bu bahçeler O’nundu,
Cumanız Mubarek Olsun

acilangul1

mumın1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Cok sagol kardesım, Allah razı olsun. Arasıtırmıstım buraya yazmadan oncede ama soru ısaretlerı kalmıstı kafamda, ozelıkle kalbımde. Sende vesıle oldun Allah yardımcınız olsun her daım Ahırette ve dunyada.

Volkan07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Peygamber efendimizi anmak

Selamın Aleyküm,
rüyamda kaldırımda yürürken kaldırmın ortasında çiçekler açmış oluyordu ve birden aklıma şu söz geldi, nerede bir gül çiçek görsen aklına peygamber efendimiz gelsin ve onu an. Peygamber efendimizi anmaya başladım ve ağlamaya başladım sonra gökyüzünden bir insan indi, bana Allaha en yakın olanınız secdede en yakın olanınızdır dedi ve gitti. Hocam rüyamı yorumlarsanız sevinirim Allahın selamı rahmeti ve bereketi sizin ve tüm mümınlerin üzerine olsun.

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...umu-isteyenler-lutfen-okuyun-2.html#post89892

yasinknc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada peygamber efendimizin ismini zikretmek

Selamun aleykum
Rüyamda bir arkadaşım ile konusuyorum. Arkadasim gerçekte Müslüman degil. Allaha inanıyor peygamber efendimize inanmıyor. Bu tarz biri. Ruyamda yine inanmadığını hissettiren bi konusma yapıyor benimle. Ne dediğini hatırlamıyorum. Son olarak İstanbul un yeni sahibi yeni gelecek padişahtır diyor. Bende padişahta gelse sultanda gelsede baska birseyde gelse bu alemin sultanı Hz. Muhammed aleyhisselatu vesselam diyorum. Sonra birsey demiyor, ezan okuyor. Hadi kalk namaza gidelim diyorum, gelmiyor. Sonra ben camiye doğru gidiyorum.Ve burdan sonra uyandım.
Allah hepimizden razı olsun.Hayirli gunler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun,Bu arkadaşınızdan uzak durun..

"Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed."

Rüyada Peygamber Efendimizin sav. ismini duymak,söylemek,zikretmek;
Çok hayırlara gelen bir rüyadır.gamdan sonra feraha, bir sıkıntının akabindeki huzura hidayet ve himaye ile Peygamber Efendimizin Şefaatına ,doğruluk ve dürüstlük ile yorumlanır. Bazen de büyük bir makama ulaşmak demektir.

Rüyada Ezan Sesi Duymak;
islama imana hidayette kurtuluşa rahmette bir çağrı bir dâvet ,saygı, samimiyet ve tevazu anlamına gelir.
Allah'tan cc.yardım aradığınızı gösterir.

"Hadi kalk namaza gidelim diyorum"
sizin hayırlı yönde bir değişime girdiğinizi işaret etmektedir.
Ey nefsim ya yola gel birlikte namaza gidelim ,ya da yoldan çekil ben Hakk'â gideyim..

Rasulullah(s.a.v) şöyle buyurumuştur.“Recep ayı Allah’ın ayıdır.Şaban ayı benim ayımdır.Ramazan ayı da ümmetimin ayıdır.”
selametle..

KubraDuha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada Efendimizin ismini duymak

Selaminaleykum. Rüyada peygamber efendimiz (s.a.v)in ismini duymak neye işarettir? Acaba ruyami yorumlama imkaniniz varmi ?
Ruyamda Efendimiz (s.a.v) den bahsediliyordu tam net animsayamiyorum ruyami. Ben bir isim söylüyorum oradan biri diyorki (yanlisim varsa Rabbim affetsin) Onun adi yanina Ebu Bekrin (r.anh) ismi gelir ve sanki ben semaya bakiyodum, baktigim yer karanlikti semada kutucuklar vardi, ne zaman Ebu Bekrin ismi gecti o kutucuklarin ici doldu. Ve isin tuhaf kismi ruyayi görurken uyku ve uyaniklik arasindaymisim gibi hissettim. Simdiden Allah razi olsun.

Berfinn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Peygamber efendimizin(s.a.v) ismini andım

Selamün aleyküm
Ben rüyamda Efendimiz'in(s.a.v)ismini söylüyordum neden söylediğimi hatrlamiyorum. Sonra bir kaç tanımadığım kişiyle kaçıyoruz bir eve giriyoruz. Efendimiz(s.a.v) gelince ben kapıyı kapatıyorum. Çok kötü oldum bu rüyayı gördükten sonra lütfen yorumlar mısınız neye işaret bu.

Üst Alt