• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hz. Fatıma (R.A) validemizi görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hz. Fatıma (R.A) validemizi görmek, her yönüyle hayra işaret eder.

Rüyayı gören insanın durum ve yaşantısı İslama uygun ise rüya olduğu gibi çıkar.

Evlenme niyetinde olan bir erkek rüyasında Hz. Fatıma validemizi görse,İsiami hayatı yaşayacak olan ahlak sahibi bir hanımla izdivaç edeceğine; rüyayı gören hanım ise, o da Hz. Ali (R.A.) Efendimizin yolunda yürümeyi kendisine şiar edinmiş bir erkekle evleneceğine işaret eder.

Bu iki tabirin dışında bu rüyayı görenlerin, hayırlı evladları olacağına Islamı nesilden nesile devam ettireceklerine işaret eder.

elif g

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hz.fatıma olduğunu görmek

Selamün aleyküm, ben rüyamda hz.fatımâ'ymışım ve iki kişi bana : " senin eşin hz.ali" dediler daha sonra bana bi adamı gösterdiler : "bu da senin deden Abdullah " dediler. daha sonra hz.abdulah bana bakıp "gel bakalım" dedi. Sonrasını hatırlamıyorum. Başka bir rüyamda ise ben yine fatımaydım ve bu sefer hz.ali ile birlikte kış günü bir yere gidiyordum. Neden sürekli hz.fatıma olarak görüyorum kendimi bunu merak ediyorum.. Yorumlarsanız çok sevinirim çünkü aklımdan çıkmıyor rüyalarım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam, Sen Hz. Fatıma misin'ki Hz. Ali yi İstiyorsun ? Sen Hz. Fatıma olursan ,olabiliren Hz. Ali ra. bulur seni ahh bir de Hz. Fatıma olamazsan bulursun bir Abdullah {Allah'in Kullu } sonra da Çile Bülbülüm Çile ...Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh...bu rüyalarını yıllar sonra anlayacaksın Elif.....

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Söylede şimdi anlasın yıllar sonra anlayacak olması sanada onada bir şey katmaz,Eğer sen söylersen belki çeki düzen verecek kendine artık hakikatin sopasını vur kendine gönül sızım;yoksa sana verilen ilimle yol göstermediğin için adaletin kılıcının önüne düşme...Zaman kıymetli diyorsun önür sermayesi diyorsun ama insanlarınkinin belki ziyan olmasına sebep oluyorsun sakın ola kendini temize çıkarma belki 1 senedir forumda rüya yorumlamıyorsun belki niceleri burdan yararlanabilecekken sen yoksun yol göstermiyorsın diye durmadılar umarım sorumluluğunun farkındasındır,zaman diyip geçemezsin çünkü hadis der ki Kulkun atun karib yani her gelecek yakındır,ölümde yakın her şey ama her şey yakın yol yakınken dön hepimizin sana ihtiyacı var.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Her şeyin Bir "Zaman "-ı Varmış...ancak o zaman anlayacak ,anlıyabilecek yazdıklarımı...Zamansız yenen aş, ya karın ağrıtır ya da baş
Kaderin içinde kazası da, rızası da ,sebep ve Zaman-ı da var!

KADERİNİZ ve YOLUNUZ AÇIK OLSUN, HAYAT ACELE ETMEYE GELMEZ her şeyi kendisi yaşayarak öğrenmesi lazım...

'"belki 1 senedir forumda rüya yorumlamıyorsun"
hani bu cep telefonları,whats up ,internet vs çıktı ya hep uzaktakileri kendimize yakın tutmaya çalışırken ,yanımızda ,yakınımızda olanları kaybediyoruz da bunun farkına vardım..

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Kaderin kazasıı.......!!
Hoş geldin ablam tekrardan....
Daimi olasın bizi sensiz koymayasın!
Ben kendi adıma, sen gidince aklımda ve kalbimde çelişen durumlarımı yazıyorum, bana bir cevap, bir sözüyle beni sarsan olsun istiyorum!
Bunu da en iyi sen yaparsın!

HERŞEYDEN ZİYADE BENİM SENİNLE ( G-Ö-N-Ü-L B-A-Ğ-I-M )VAR!!!
HOŞ GELDİN CANCAZIM.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
You cannot teach a man anything; you can only help him find it within himself....

Bir insana bir şey öğretemezsiniz; Sadece cevabı ; onun kendi içinde keşfetmesine ,bulmasına yardımcı olabilirsiniz...

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Her şeyin Bir "Zaman "-ı Varmış...ancak o zaman anlayacak ,anlıyabilecek yazdıklarımı...Zamansız yenen aş, ya karın ağrıtır ya da baş
Kaderin içinde kazası da, rızası da ,sebep ve Zaman-ı da var!

KADERİNİZ ve YOLUNUZ AÇIK OLSUN, HAYAT ACELE ETMEYE GELMEZ her şeyi kendisi yaşayarak öğrenmesi lazım...

'"belki 1 senedir forumda rüya yorumlamıyorsun"
hani bu cep telefonları,whats up ,internet vs çıktı ya hep uzaktakileri kendimize yakın tutmaya çalışırken ,yanımızda ,yakınımızda olanları kaybediyoruz da bunun farkına vardım..

Belki yakınındakiler bunu bahane ediyordur,belki gerçekten gitmek istiyorlardır hiç düşündün mü bunu ? Gerçekten seven biriyse ve bana gerçek anlamda yakınsa ancak ve ancak çok çok ciddi bir şey olacak ki kaybedeyim.Bir diğer açıdan bakarsak vakit ayıramıyorum gibisinden bunun zaten hiç bir izahı yok.Sen hakikatleri anlatmaya ve insanları irşad edip ıslah etmeye çalışacağına yapmıyorsan bizde yapamıyorsak allah bizi affetsin.Yaşayarak diyorsun ya o senin dediğini yaşadığını nereden bilecek ki düzelecek.Kendimden örnek vereyim eğer sen bana söylemeseydin ben bir çok şeyin niye olduğunu bilmeden bir çukura yuvarlanacaktım ve başım ciddi manada belada.Söyle ki belki ileride anlamlandırabilme ihtimali olsun diğer türlü şansı az çünkü.

Üst Alt