• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hüseyin isimli çocuk görmek

gülaslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm İyi çalışmalar;

Öncelikle site için Allah sizden razı olsun. biliyoruz ki girişeceğimiz işlerimizde istihareye yatmak hayırlıdır tabi rüyaları yorumlamakta önemli bu noktada yardımınıza ihtiyacım var.

doğalgaz işinde çalışıyorum fakat maddi manevi hiç huzurlu olamadım çalıştığım yerde. Yeni iş için görüşmelerim seçeneklerim var fakat kafam karışık ne yapıcam bilemiyorum. Yine doğalgaz işi için görüştüğüm bir firma için istihareye yattım rüyamda çok yakın 2 kız arkadaşımla ortak tanıdığımız benim duygusal anlamda görüştüğüm bir erkeğin evinde misafiriz. Ev bana yabancı annesi var birde Hüseyin diye bir çocuk var onunla ilgileniyorum konuşuyorum gerçekte böle birini tanımıyorum çocuk biraz saf gibi yani normal çocuktan biraz daha geride gibi. otururken sohbet arası ben asansör işine giricem diyorum arkadaşlara... sonra kendi kendime asansörde sıkışıp kalsam kötü hissederim diye hayal ediyorum sonra kabirde sıkışmakla bağdaştırıyorum ama çok kısa süre için. hayal etmeyi bırakıp mutfağa gidiyorum annesini arkasını dönmüş bembeyaz aşağılara kadar sarkan başörtüsüyle görüyorum.yüzünü görmedim kadının, daha zayıf ve elleri uzun ince ama kendisi daha kiloludur fizik olarak gerçeğine benzemiyor.

Cevabınız için teşekkürler şimdiden böle anlam veremediğim bir rüyam daha var onuda paylaşmak isterim daha sonra Hayırlı günler. baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim.. Hayirdir insallah..
"doğalgaz işinde çalışıyorum fakat maddi manevi hiç huzurlu olamadım çalıştığım yerde." insan huzur bulamadigi bir yerde muhakak ki bunun bir sebebi vardir..
Huzursuzluk icinde de isinizin tam HAKKINI veremezsiniz...

"Yine doğalgaz işi için görüştüğüm bir firma için istihareye yattım rüyamda çok yakın 2 kız arkadaşımla ortak tanıdığımız benim duygusal anlamda görüştüğüm bir erkeğin evinde misafiriz."
Bu ise muracaat edip girseniz bile orada da fazla kalacak degilsiniz...
boyle SIK, SIK is degistirmek yerine su an icinde bulundugunuz isinizde kalip size uygun bir is, ortam bulana kadar kalsaniz bu arada da biraz tecrube ve olgunluk kazanirdiniz...

Hasan Hüseyin Cafer Talib Abdullah ve Fatıma isimlerini gormek:RIZIK ve berekettir...
lakin sizin gordugunuz Hüseyin biraz saf gibi yani normal çocuktan biraz daha geride gibi yani siz bu konuda biraz daha geridesiniz..
biraz zaman, tecrube ve kendinize yer yapmaniz gerekli...
evet bir seyler degismeli.. ama bu is yerinden önce siz
kendinizi değiştirmelisiniz..

"sonra kendi kendime asansörde sıkışıp kalsam kötü hissederim diye hayal ediyorum sonra kabirde sıkışmakla bağdaştırıyorum "
kardesim Siz sanki hic bir yerde Huzur bulamiyorsunuz..ic Huzur dis ortam ve isleri ,evi,mekani, ortami degistirmek ile bulunmaz Huzur insanin kendi icindedir...
Huzur, fıtrata uygun yaşamakla bulunur..
İnsan için huzur su ve hava gibidir. Huzuru ve mutluluğu bireylerin ve toplumun elde etmesi ise erdemli yaşama yolundan geçer.
İnsan bedeni hava ve su olmadan nasıl yaşayamazsa insan maneviyyatı da erdemli davranışlar olmaksızın yaşayamaz.
İslam’a göre erdem yani üstün ve güzel ahlâk sahibi olmak, Yüceler Yücesi Allah için yaşamak ve yaşatmakla mümkündür.

Başkaları ne düşünecek diye kendinizi hırpalamaktan vazgeçmelisiniz. Tüm zamanınızı kim olduğunuzu kanıtlamaya çalışarak harcamak ise büyük hata olur.
Endişe hastalığından kurtulmak , her gününüzü daha huzurlu kılacaktır. Kendinizi değiştirme sürecine sevgi ,saygi hosgoruyude kendinize rehber edinin...
zamani geldiginde zaten bir KAPI diger KAPIYI acacaktir..
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..
Mevlana

Hayirli Gunler..

gülaslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm;
Öncelikle Allah razı olsun siz olmasanız ben sorularıma bu kadar net cevap bulamazdım.
Şimdi bazı şeyleri daha çok anlıyorum. ben bu iş yerimde islama uygunsuz bazı durumlar için huzursuzum aslında. Ve ben Doğalgaz konusunda teknik açıdan tecrübeliyim, ticari kısmı için kendime güvenemiyorum tecrübe açısından.. ama genel olarak kendimi mühendis olarak geliştirmem gerektiğini düşünürüm hep geleceğimden endişe ederim zaman zaman Allahım affetsin. Ve evet Allahıma karşı eksiklerim beni vicdanen huzursuz ediyor. Hatırladığım bir ayrıntı Hüseyine nasihat ediyorum bak böle şöyle yap diye o ben oluyorum aslında ve sevdiğim erkek geliyor benden sonra oda ilgileniyor Hüseyinle belki aynı meslekte olduğumuz için onunda yadımını almalıyım.
İyi güzel hayırlı günleriniz olsun İnşallah.Annemin istiharelerini de paylaşmak isterim sonra yardımınız için.

Üst Alt