• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hortumdan kaçmak

prenses1992

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben 21 yaşında 1 yıllık evli bir bayanım,annemle babam ben küçükken ayrılmışlar babamı 1 yıldır hiç görmedim özel nedenlerden dolayı. Dün gece rüyamda babamın yanındaydım birden evin penceresinden baktım ve çok büyük bir hortumun heryeri yıkarak üzerimize doğru geldiğini gördüm. Babam ve abimle beraber kaçmaya başladık, hortum evimizi yıktı. Ama hala üzerimize doğru geliyordu. Her yeri yıktıktan sonra birden kayboldu gözönünden. Bize bir zarar gelmedi ama çok korktum evimiz her yer mahvoldu. Bir kaç gün geçti yıkılan evimiz düzeldi hatta daha güzel oldu bir şekilde. Uyandığımda etkisindeydim hala. Bana rüyam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok tşk edrim. Kolay gelsin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim haydi Bismillahirrahmanirrahim cekerek Allah a teslim olarak bu ruyanizi beraber yorumlamaya calisalim ?
bu tip ruyalar daha cok kisinin icinde bulundugu gam, keder, celiski, deprasyon stressli zamanlarinda giordugu bir ruh halinin ruya cesididir..
Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan etkilenmesi sonucu doğan rüya.
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Fırtına,hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin değişeceğini açıklar...
Rüyada fırtına ,hortum büyük değişiklik olarak yorumlanır. Böyle bir durumda kaldığını gören kimse kendisine yepyeni bir...durum icinde bulur...

bu değişiklikleri felaket kayip gibi görmek yerine güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınız yerine kendinizi yeni yaşantiniza HAZIRLAYIN.....

Rüyada görülen kasırga endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam HAZIRLIK gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır...
Selamet ile Hayra kalin Allah cc. dogumunuzu kolaylastirsin ins..Yar ve Yardimciniz olsun..
Kardesim kalbinizde asla kin, nefret TUTMAYIN.. ailenizin gecmiste yasadiklari Sizin meseleniz veya sizin yuzunuzden olmamistir.. her seyin bir Sebebi ve Hikmetti vardir..
Siz yinede Babanizi bagislayip evlad olarak onu sevmeniz, hurmet etmeniz Bu Sizin kendii guzel kisiliginiz ve insanliginizdandir..

De ki: "Her insan kendi seciye ve karakterine göre davranır..." (İsra, 17/84)
Kendinize ALLAH yolunda kardeşler edinin Çünkü onlar dünya için de âhiret için de lâzımdır. Hz. Ali

Üst Alt