• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada helva görülmesi

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada helva görülmesi mutlulukla tabir edilir. Rüyanızda bir dükkânda veya bir lokantada helva yediğinizi görmeniz; yakında yürütmekte olduğunuz işiniz hususunda sevindirici bir haber alacağınıza yorumlanır.

Rüyanızda size bir tabak içinde helva getirildiğini görmeniz; sizin komşularınız arasında sevildiğinize, rüyanızda sizin bir tanıdığınıza helva ikram ettiğinizi görmeniz; o kişi hakkında iyi düşüncelerinizin olduğuna, bir yoruma göre de rüyanızda helva görmeniz; elinize mal ve para geçeceğine işaret eder.

mstf

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada helva görmek yemek rüya tabiri

Selamun aleyküm, hayırlı akşamlar. Rüyamda kapının önünde büyükce bir helva görüyorum, ben kapının içindeyim yani evin içindeyim, helva kapının dışında kapının önünde, bu rüyanın yorumu ne olabilir açıklarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, hayırlı akşamlar Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada helva görmek, Helva rüyaları daima helal kısmet, hayır işi, hayırlı işleri işaret eder..

stresli dönemin sona ermekte olduğunu, uyanık hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için biraz daha fazla çaba göstermeniz gerektiğini ve sonunda muradınıza ereceğinizi belirtir.
lakin arada bir kapı,engel var..
biraz gayretle ha gayret!!O kapıyı ardına kadar açın!! içinde bulunduğunuz mekan,stress, gaflet,Başkalarını suçlama ,bahane ve O kapının ardına saklanmayi bırakin Artık!!
içinde bulunduğunuz gafletten çıkın artık harekete geçin nerde hareket orda bereket...olarak yorumlanir...

mstf

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun,yar ve yardımcımız olsun birde benim için dua ederseniz sevinirim hayırlı geceler.

Üst Alt