• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hazineler görmek

calliptra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Rüyamda bir arkadaşım (gerçek hayatta tanımadığım biri) beni madene benzeyen gizli bir yere götürdü. Burada çeşitli hazineler, elmaslar vardı. Bu hazinelerden iki parça alma hakkı vardı. Çok fazla etrafa bakınmadan, hemen ayağımın altındaki inci kolyeyi (tespih gibi ipe dizilmiş ufak incilerden oluşuyordu) ve ona benzer başka bir kıymetli kolyeyi aldım. Dışarıya çıkıp arabayla dönerken, saklamamız gereken polise benzer bir görevli arabayı durdurdu. Ben şoförün yanındaki tarafta, ayaklarımı koymam gereken yere çömeldim. Gerekenden fazla süre geçince kafayı kaldırdım ( bu noktada yanımdaki arkadaşımın gereksiz uzun bekleyişi, rüyamda ondan şüphelenmeme sebep oldu.) ve dışarıdaki görevlini ile göz göze geldik. Bana dışarı çıkmamı söyledi. Dışarı çıkınca bendeki inci kolyeyi alıp, kolyeye övgü dolu sözler ile kendi cebine attı. Ben ne olduğunu anlamaya çalışırken, kim olduğu belirsiz, tesadüfen orada olduğunu düşündüğüm, biraz kilolu bir kadın diğer kıymetli kolyeyi aldı. Ben bari bunu kurtarayım diyerek kadının peşinden koştuğumda denize atladı. Bende peşinden atladım. Bu noktada rüya bitti.

Yaklaşık bir ay önce, bir arkadaşıma ortak araba işi için, iki kere, ayrı ayrı araba parası vermiştim. Dün, verilen sözlerin zamanında gerçekleşmediğine dair onu hafifçe uyarmıştım. Rüyamın bu durum ile alakası olabilir mi?. Yardım etmeye niyetlenen herkesten Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada hazine bulduğunu gören;
kişi ilim talebesi ise ilme nail olur. Tüccar ise ticaret yapar ve cömert davranır.
Sizdeki yorum farklı;
Sabır, Cennet hazinelerinden bir hazinedir..yakın zamanda sabrınızı taşırmaya ,kaybetmeye ,elinizden alinmaya yorumlanır..

Üzülme Evlat ; kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki! belkide kaybedilmesi gerekiyordur olmuyorsa olmuyor
Kaderi Zorlama yoksa daha sonra faturasını daha ağır ödersin... borç senet hücresine kendini haps edersin..
Bazen işi gidişatına bırakmak lazımmm..
sabrınızı boşa taşırmayın Allah sabrınızı daim,azminizi baki,eylesin amin.

Üst Alt