• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hasta olduğunu görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.

Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda bilmediğim bir hastalığa yakalanmışım.
Annem ve kızım yanımdaydı. Annem ben hastayım diye bana çok iyi davranıyordu. Hastalığımdan dolayı ağrım veya halsizliğimde yoktu. Siğara içmiyorum ama rüyamda annem bana birkaç karton siğara almış. Sigara içdiğimi görmedim ama siğara paketini ğördüm.
Sonra kızımla birlikte sıtatyuma maça gitmişiz. Dev ekranlarda Büyükşehir belediye başkanı sporla ilgili konuşma yapıyordu. Şu oyuncu şöyle dedi, sonra böyle yaptı gibi şeyler söylüyordu.
Bende söyledikleri doğru olsa bile bunlar ne gereksiz konuşmalar diyorum.

Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Ohh Gönül Dostum nerde kaldiniz..?
Rüyaniz Hayr olsun..
rüyada hasta olduğunu görmek:iki türlü Yorumu vardir..
-rüyayı gören hasta ise sağlığına kavuşacağına, hasta değil ise sağlıklı yaşamaya devam edeceğini işaret eder.
-Rüyada Hasta olduğunuzu gördüyseniz,sebebini bilmediğiniz geçici manevi, ruhsal, duygusal bir hastalığa yakalanabilir, Yakın bir akrabanızla tartışabilirsiniz.
Ani kararlar,ani tepkiler almamaya ,özen gösterin...

İbn-i Şirin’e göre rüyada görülen hastalıklar dinde zayıflığa delalettir..
Hayatiniz boyunca;sağlıkli, huzurlu ve mutlu olmak istiyorsaniz..Sabır ve Şükür etmeyi kendinize adet edinin!!
her hastalığın, bela ve sıkıntının sebebi sabırsız olmamizdir...

sıkıntılar,her şey üst üste geliyorsa demek ki ;bir yerde bir yanlış yapıyorsunuz..?
ne olduğu ise cevabi da Sizde dir...kim ne fetva verirse versin inanin son fetva sizin kalbinizde ve vicdaninizdadir!!!

insan nefis muhasebesi yapinca Rabbim ona rahmet kapilari açar..
Olan her Her İşte Bir Hayır ve hikmet Vardır... Olaylara bir de Gönül gözü ile bakin...

Bir kimse için kendisine verilen en iyi ve hayırlı şey sabırdır. ... Her şeyin başı sabırdır...
Sabrın manası rıza göstermektir. Yani: Bela ve musibetin Allah'tan geldiğine inanmak ve rıza göstermektir...Allah'a emanet olun..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam.
İşlerin yoğunluğundan foruma giremedim
Allah'a(c.c) emanet olun.

Üst Alt