• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Haşhaş Görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm sayın yorumcum nasılsınız iyisisiniz? Allah'tan iyi olmanızı dilerim. Ben dün gece Allah hayıra çıkarsın şu şekilde rüya gördüm. Ben tek bir şekilde yola çıktım ve bir bahçeden geçtim bahçe yeşillik çok yeşillik ve bahçede bir tane köpek vardı. Uslu herhangi havlama falan Yyok. Yol geçtim sonra vişne ağacına rastladım salkım salkım vişne baktım ama başkasının bahçesinde olduğu için koparmadım ve bir yere gittim bir tepsi haşhaşlı pişmiş yufkadan tatlı yedim haşhaşı bilirsiniz değil mi hocam ben afyonluyum bizde boldur. Neyse yedim tatlıydı gerisini hatırlamıyorum aklımda kalan bundan ibaret. Yorumlarınızı sabırla bekliyorum Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin acilangul1acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah

Bakımlı ve yeşil bahçe dünya ve ahiret mutluluğu,Huzurdur!!
Kopek arada bir Sizin iyiliginiz icin Sizi inciten bir sadik dostur.
Mevsiminde olgunlaşmış vişne mal ve rızka, Mevsimi dışında yahut ekşi vişne üzüntüye ve hastalığa ,gecici SIKINTIYA delalet eder.
Vişne ağacı, insanın yaşamına SABIR ile girecek olan güzellik demektir.

Hashasi yedigini gören kimseye kolaylikla elde edilecek mali saglar.
bazen de işleri ağırdan almaya ve gaflete tabir edilir. ..
ayrica olaylara karsi gosterdiginiz tepkiyi de semboldur..KIZGINLIK ile bir yere varamazsiniz!!
Sakin, Sabirli ve anlayisli oldugunuzda ins. herseyin bir sakinlestirici ilac gibi mucizevi isledigini fark edersiniz...

soyle bir HIKAYE vardir..
Anlatildigina göre Zekeriyya (A.S) bir gün yahudilerden kacar, onlarda ardina düserler. Iz sürücüler kendisine yaklasinca kalin dalli bir agac görür.

"Ey agac yarilda beni icine al" diye yalvarir. Bu sirada acilan agac Hz.Zekeriyya (A.S),yi gövdesine aldiktan sonra tekrar kapanir.

Derken iblis ortaya cikar, iz sürücülerini iri gövdeli agacin yanina getirir, bir testere ile agaci keserek Hz.Zekeriyya (A.S),nin ölmesini saglamalarini söyledi. onlarda iblis,in dedigi gibi yaparlar.

Hz.Zekeriyya (A.S Allah´a degil, agaca sigindigi icin bu yanlis tutum, helakine yol acar ve testereyle ikiye bölünür.

Nitekim Peygamber´imizden (S.A.V) gelen bir rivayette:
Allah (C.C) söyle buyurur:

"Basina bir bela geldigi zaman bana siginan kulun, daha o hic bir istekte bulunmadan, diledigi yerine getirir
ve daha yalvarmadan duasini kabul ederim.
buna karsilik basina bir bela geldigi zaman bana degilde varliklardan birine siginan kulun yüzüne bütün gökyüzü kapilarini kitlerim." demistir.

(hikayeye devam edelim) Testerenin disleri beynine gecince Hz.Zekeriyya (A.S) feryadi koparir.
bunun üzerine kendisine söyle seslenilir:

"Ey Zekeriyya! Allah sana söyle buyuruyor":
"Niye belaya sabretmiyorsunda "ah" diyorsun. Eger bu sözleri ikinci sefer tekrar edersen adini Peygamberler defterinden silerim."

Bu agir ihtar üzerine Hz.Zekeriyya (A.S) agzindan hic bir feryad ifadesi kacmasin diye dudaklarini isirir, iki parcaya bicilinceye kadar sabreder.
Akli basinda olan kimse sikayetci olmaksizin, basina gelen belaya sabretmeli, dünya ve ahiret azabindan kurtulmalidir. zira belalarin (Imtahanlarin) en cetini ile Peygamberler ve veliler karsilasir.

ins. Siz de bu hikaye ve KISSA dan kendi hissenizi alirsiniz benim su an burada aldigim gibi..
Hayirli aksamlar..Annenizin ellerinden operim.

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun yorumunuz gerçekten çok doğru evet gaflette oluyorum bazen istemeden kalp kırıyorum en çokta eşimin kalbini ona güvenmekte çok zorlanıyorum ikinci eşiyim ve ilk eşine her gün gidiyor ama aslında ben gönderiyorum iki çocuk var orada gitme diyemem işi yok eski eşiyle bitmiş biliyorum çocukları için gidiyor ama ben gönder semde çok günaha giriyorum çok öfkeleniyorum. aslında marketlerine bile ben görüyorum bayram doğum günü ne olursa kendi evladıma ne olsam onları ayırmıyorum ama bilmiyorum bu durum karşısında ne yapıca mı bilmiyorum bana yardımcı olur-musunuz inanın kendimi işe veremiyorum kendimle konuşmaktan kendime yol göstermekten aklımı yiyecem tek sığınağım Rabbım işte sizler le tanıştıktan sonra hayatım biraz olsun değişti sizlerden başka bana yol gösterecek kimse yok ne olur kızmayın bana sevdim keşke olmasaydı ama sevdim zaten o mutsuzdu sevdim ve evlendim.Aleyküm selam allah'a emanet olun ne olur benim için dua edermisiniz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kardesim Size kardes gibi bir Nasihat Kazanma kusaginda kaybedenlerden olmak istemiyorsaniz her zaman Adil, durust, vicdanli ve Dogru olani YAPIN!!!
Esiniz Sizi sevmese idi Sizin ile evlenmezdi!!ama ortada evlilik bitmis ama Babaliktan bosanmamis ve bosanamaz!! bunu Yaparsa Rabbim Sizden rahmet, bereket ve Huzurunuzu alir..
O cocuklarin ayri da olsa BABA ya ihtiyaclari var!! Bunu unutmayin ve Allah tan KORKUN..
Siz ozunde cok iyi, merhametli ama sevdigi icin kiskanan ve KIZDIGINIZ da seytana KAPI araladiginizi UNUTMAYIN.
Sevgi paylastikca cogalir bencil oldukca kin ve nefrette donusur!!
Sevgi bir nimet iken adaletsiz ve vicdanli olmazsaniz Sevginiz ile imtihan edilirsiniz...
Hayirli geceler..

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm hayırlı haftalar Allah tan bereketli sağlıklı mutlu haftalar yaşamanızı dilerim.

Üst Alt