Selamünaleyküm ,Rüyamda bana birinin büyü yaptığını hissetmem ile başladığını hatırlıyorum iki kız ismi görüyorum , ardından korkup evden çıkıyorum ve arkadaşlarımın yanına gidiyorum, arkadaşım elinde bıçakla diğer arkadaşlarımı kovalıyor şakalaşırcasına tabiki , ardından arkadaşım bana geliyor bende ellerini tutunca bıcakla avucumu çiziyor . daha sonra ellerim kabarınca arkadaşlarımın yanında avucuma bakıyorum ve sağ elimde G harfi ve sol elimde Ş ile başlıyan türkçe olmayan bir isim beliriyo(rüyamın başlangıcında büyü yapıldığını hissettiğimde gördüğüm isim) . Ağlıyarak eve kaçıyorum , anneme durumu anlatıyorum ve koşarak babanneme gidiyorum bütün aile babannemde toplanmış sadece bizim aile yok , yere yatıyorum ağlıyarak babanne bana büyü yaptılar diyorum . Babannem ciddi misin noldu diyo ben anlatınca iki kaşın arasındamı göründü diyo evet diyince besmele çekip iki kaşımın arasını yalıycak şekilde dilini alnıma değdiriyor ve rüyam burda bitiyor . Umarım kötü birşey değildir . Yorumunuzu bekliyorum teşekkür ediyorum.