• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hapis yatmak

guraba

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hapsedildiğini görmek, rüyada hapis yatmak, hapis yatmak.

Selamunaleykum,
Ruyamda ne suc isledigimi bilmedigim halde omur boyu hapiste kalacagimi ogrendim, soyleki cevremdeki insanlara cikis kapisini sordum, ben buraya ait degilim dedim. Hapisin cikis kapisinin yolunu kendi cabamla bulduktan sonra uzun genis ve ileride sola donen bir yol gordum. Yolda beyaz takkeli bir genc ile konustum, bana buradan cikis olmadigini soyledi. Bu yol uzerinde herbirinin kafasinda beyaz namaz takkesi bulunan gencler vardi, herbiri ayni boyda ve muntazam bir sira ile yuruyorlardi. Hapishanenin cikis kapisini buldugumda orada askerler vardi, onlara cikmak istedigimi sucsuz oldugumu soyledim. Bana omur boyu burada kalacagimi soylediler.

Bu yorumda bana yardimci olursaniz cok memnun olurum.

Tesekkurler,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr olsun
Rüyada hapis olmak;
Sıkıntı,stress,belaya ve mutlu olamamaya ,ibadeten uzaklaşmaya yorumlanır. hapishane ve hapis kalmak hayra işaret değildir.

Rüyada hapse girdiğini görmek ;
yaşanılan ,yaptığınız ,yada sorumlu olduğunuz ama yapmadığınız bir eylem, ibadet ,sorumsuzluk sebebiyle hem kendinize hem ailesini zor durumda kaldığını, bu durumun aileyi mutsuz ettiğini simgelerken, hayatının manevi yönünü güçlendirmek ve dua ,ibadet, namaz ile ancak içinde bulunduğunuz darlik, sıkıntı, hapisten kurtulup yeniden mutlu günlere döneceğine yorumlanır.

günahlarından tövbe etmeli ve Allah yoluna dönmelisiniz.. Kişinin hayatı ile ilgili yanlış bir yolda ilerlediğine ve kendisine çekidüzen vermesi gerektiğine dair uyarı mahiyetinde de ele alınmalıdır.
kendinize çekidüzen vermeszeniz Allahu alem ebediyen haps edilebilirsiniz...
Ruh, beden kafesinde hapiste.. Daha Ne zamana kadar dünyanın, nefsinin esiri olacaksın...?

Ruhsal yorumu;
nefis muhasebesi yapması gerektiğinize yorumlanir..
ben, nerede ,ne yaptım, ben hangi hatayı işledim ,işliyorum..!Rabbim beni uyarıyor...
bu ilahi mesajlara muhatap olduğunu bil..

Bu tip rüyalar 'uyarı' ve 'ikaz'dır..Siz yine de Kendinize gelin kendinize..!!Yoksa Rabbim sizi Korku ,dehşet ,Stress ve deprasyon,kaza, bela ile sarsarak Sizi kendinize getirmesini bilir.
Cenab-ı Hak ihmal etmez, imhal eder (mühlet verir)!" diyen ne güzel demiş...

Dem bu demdir, gün bugündür. Görmemiz gerekeni görelim, almamız gerekeni alalım ve vermemiz gerekeni de verelim artık. İşin özü budur, kıssadan hisse vesselâm Selam ve dua ile ...

guraba

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum,

Beni tanimis olsaydiniz eminim yorumunuz degisik olacakti. Ama yine de yorumunuz icin cok tesekkur ederim.

Gönül sızım...
Ve aleykümselam,ben Rüyanıza binaen yorum yapmaktayım şahsınıza değil..!
Allah cc her şeyin en iyisini bilir

Meliike

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hapiste olduğunu görmek

Her gece çokça dua eder namaz kılarım. Dün gecede yine sabah namazını kılıp uyudum ve rüya gördüm. Rüyamda hapiste olduğumu ve o gün hapisten çıktigimi gördüm o kadar mutluydum ki çıkacağım için bu arada niye hapiste olduğumu da bilmiyorumdum. Yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt