• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hamile olmak

S

Sevgi Tekin

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm hocam.Sürekli rüyamda hamile olduğumu görüyorum ve erkek doğuracağımı söylüyorlar. Geçen gün gene gördüm. Hamileymişim ve 2 kadın aralarında konuşuyor.Birisi ben kız doğuracağım diğeri de ben erkek doğuracağım diyorlar. Sonra bana dönüp senin de bebeğin erkek olacak diyorlar. Bu tarz rüyaları çok sık görüyorum ve anlamı olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler hocam .Hayırlı günler.
Sevgi tekin,yaş 21 , bekar, üniversite öğrencisi, nişanlı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadahamilelik.jpg

Selamun Aleykum kardesim Hayirli ve Huzurlu basarili gunler dilerim efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..aslinda hepimiz su Fani dunyada misafir degilmiyiz?
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
kisinin kendisini hamile görmeleri: evlenmelerine isaret eder..
lakin ayni zamanda Hamilelik Gam Keder yuk ve SIKINTIDIR..
cunku hamilelik gerginliği oldukça SIKINTILI bir gecici dönemdir!!...hamilelik yeni bir doneme hazirlik değişim süreci
büyük gelismelere gebe olundugunda beraberinde de büyük zorlukları da getiriyor...

"2 kadın aralarında konuşuyor.Birisi ben kız doğuracağım diğeri de ben erkek doğuracağım diyorlar. Sonra bana dönüp senin de bebeğin erkek olacak diyorlar."
bu kadinlar dedikodu ,insanlarin on yargilari, tesbih ve benzetmeleridir..
insallah Allah-in izni ile Mutlu ve Huzurlu olursunuz..ilk baslarda
birbirinizi taniyip adapte alisana kadar her baslangic zorludur ama gerisi..bir lutuf tur..
insanı daima kötülüğe çağıran nefsin hevâsına karşın
onu daima iyiliğe çağıran nefsin vicdanı da vardır...Hamd olsun.
hayırlı günler kardesim..

zeko

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada hamile olmak

s.a rüyamda 5 cı cocuga hamile oldugumu göruyorum ve pskolojım cok bozuluyor cunku gercek hayatta zaten 4 cocuk annesıyım ve en kucugu 6 aylık. Allahım ne yapıcam ben sımdı nefes bıle alamıycam dıyorum, esımın gözlerınde sevınc ısıgı var cunku kız cocuguna hamıleymısım normalde kız cocugum hıc yok o sevınıyor ama ben nasıl bakıcam dıye dusunuyorum. Sonra bı anda elımde göruyorum bebegı kız bebekmıs ıcımden ne de kıymetlı olur bu evde dıyorum 4 erkek cocuktan sonra. Ve gercek hayyatta esımın ıslerı cok bozuk ruyamda dıyorum kı esımde aynı sekılde dusunuyor bu kız cocugu rahmet ve bereket yagacak gelmesıyle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam...
Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

kisinin kendisini hamile görmesi;Hamilelik gecici;Gam Keder yuk ve SIKINTIDIR..
cunku hamilelik gerginliği oldukça SIKINTILI bir gecici dönemdir!!...hamilelik yeni bir doneme hazirlik değişim süreci
büyük gelismelere gebe olundugunda beraberinde de büyük zorlukları da getiriyor...

"pskolojım cok bozuluyor "
bazen bazı duyguların tarifi imkansızdır yaşamadan anlaşılmaz denir;ayni sizde oldugu gibi bu gunlerde yorgun..
Yanliz ve ustunuzdeki bir cok sorumluluk altinda ezildiginize isarettir...
Bunlarda geçer ve geçecek..biraz SABIR..biraz da hayatti fazla ciddiye almayin..seklinde ruyaniz yorumlanir...

sevdigim hikmetli bir fikrayi Sizin ile paylasmak isterim musaade ederseniz..
Dünyanın en ünlü kalp doktoru Dr. Bakey’ın otomobili bozulmuş otomobilini tamire götürmüş. Tamirci otomobilin kaputunu açmış ve De Bakey’e dönerek:

- “Size bir şey soracağım neredeyse ben ve siz aynı işleri yapıyoruz.
Mesela ben şimdi itina ile kaputu açacağım bir bakışta problemin nerde olduğunu anlayacağım kapakçıkları temizleyeceğim gerekirse kabloları
motor yağını değiştireceğim hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım.
Söylesenize nasıl oluyor da siz milyon dolarlar kazanıyorken; ben meteliğe kurşun atıyorum?”
Bunun üzerine De Bakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş:
- “Bunların hepsini bir de motor çalışıyorken yapmayı denesenize!”

Allah evladlarinizi Size bagislasin..onlari KIRMADAN, incitmeden..büyütmenisi nasip etsin..
bir gün onlar kocaman olacaklar ve bu günleri hep hatirliyacaklarini UNUTMAYIN.. ona gore davranalim ins...
Kissadan Hisse...Hayirli gunler...

zeko

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için,

Üst Alt