• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada hamile oldugunu görmek

M

misafir

Kayıtsız
Misafir
selamun aleyküm hayırlı günler dilerim. Ben İstanbul'dan Şeyma 21 yaşında bir bayanım. Giresunda üniversite öğrencisiyim, bekarım, ailemle yaşıyorum. Bir erkek arkadaşım var rüyamda onunla evli oldugumu ve hamile olduğumu gördüm. Doğacak çocuğumun hafız olacağını söylediler rüyamda bana. Daha doğmamış çocuktu fakat doğuştan hafız olacakmış. Karnımın büyük olduğunu gördüm fakat doğum yapmadım. Oldukça büyüktü karnım doğuma az kalmıştı cinsiyetini bilmiyorum etrafımda ailem vardı kucagıma sürekli başka bebekler veriyorlardı dogum daha kolay olurmuş diye, fakat doğuştan hafız olacağı bende çok merak uyandırdı.

hayırlı ramazanlar dilerim Allah yar ve yardımcımız olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Size de efendim...
Gebelik rüyaları ;sıkıntı ,yeni bir baslangic anlaminda yorumlanir Allahu Alem..
Bekar kizin kendisini hamile olarak görmesi, kendisi yüzünden ailesi ile arasinda bazi huzursuzluklar yasanacagi sekline tabir olunur.
ama doğum yapmis olsaydiniz bu SIKINTILARDAN kurtulmaya isaret olarak yorumlayacaktık.
Kardesim insŞaLLAH okulunuz biter bitmez hayirlisi ile Allah-in izni ile Allah-in emri peygamberin kavli ile evlenin...
artik bu o erkek arkadasiniz mi olur baskasi mi bilemem ama her zaman Allahtan HAYIRLISINI isteyin..
ve SAKIN bir yanlis yapmayin..
eger nefsinize hakim olup harama bulasmadan evlenirseniz insallahu rahman "Doğacak çocuğun hafız olacağını söylemeleri "muratla yorumlanir.
Hafiz muhafazadan gelir...Siz Allah'a ait hakları koruyun ki, Allah cc. da sizi muhafaza etsin.

Hakkı bâtıl ile karıştırmayın bilerek hakkı gizlemeyin"
Bakara suresi 42 ayet..

Bu nimetlere nail olmak istiyorsaniz HAK-tan ayrilmayin..
Bunca varlık var iken her birimiz gönül darlığı cekiyor huzursuzlugu yasiyoruz farkindamisiniz?
Kendini bir et parcasi bir bedenden ibaret görme...
Sen bu görünenden öte bir varlıksın
KENDİ DEĞERİNİ BİL SENİ SENDE GEZDİRENİN ADI ILE Kİ, EMANETLİĞİNİN ACİZNDE OL...
Selamet ile hayra kalin...

serdogdu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hamile olduğunu görmek

Selamun aleykum. Kardeşim, ben rüyamda hamilelik testi yapıyordum ve hamile çıkıyordum. Kendim şu anda bekarım fakat rüyamda evliydim. Biraz korkuyordum bu durumdan. böyle sıkıntı içinde uyanmışım :) Evde rüya tabirleri kitabına baktım pek tatmin olmadım, bir de size soruyum dedim. Şimdiden teşekkürler. Selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum Selam Kardeşim Bize sormak ile iyi ettiniz..
Hayirdir insallah..
Rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz;
gecici olan Gam,Keder SIKINTI-ya yorumlanır...
ayrica Rüyada hamile olduğunu, görmek ;önemsiz konular ve küçük sorunlar ile fazla vakit harcamak yerine;
geleceğinizi daha çok ilgilendirecek temel konularda odaklanmanızın daha yararlı olacağını belirtir
Bekar kizin kendisini hamile olarak görmesi kendisi yüzünden ailesi ile arasinda bazi huzursuzluklar yasanacagi sekline tabir olunur.
ama doğum yapmis olsaydiniz bu SIKINTILARDAN kurtulmaya isaret olarak yorumlayacaktık.

"Herkes bir ömür Cennetin anahtarını aradı.
Bir hazine ya da bir kimya, iksir…
Bu hazineyi hayal edenler bu hayal ile hazineyi kaçırıyorlar…
İnsanların arayıp durduğu bu kimya aşktır, gerisi çer-çöptür…
Eğer okuduklarınız bizimkiyle aynıysa, yırtıp atın kitaplarınızı.
Çünkü, aşk ilmi hiçbir kitapta yazmaz!”

acilangul1

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada hamile olduğunu görmek

Rüyamda hamileyim ama evli değilim annem bana kızıyor ve etraftakilere söylüyor sonra ben kötü bir şey yapmadım diyorum ama bundan da eminim.Baya sıkıntı çekiyorum üzülüyorum.sonra bi yerde kuzenim sofra hazırlıyordu ona yardım ettim. Ama o zaman hamile değildim.

Üst Alt