• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada hamile görmek

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm abla nasılsınız?

annem dün gece rüyasında rahmetli babamı görmüş anneme gelip 3 aylık hamilesin oğlumuz olacak demiş annemde bu yaşta ayıp değilmi çocuklara ne diycez demiş sonra ben gelmişim yanına benimde eşim hamile demişim

allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hosgeldiniz bana yazdiginiz ilk ruyayi hatirlarsaniz buna benzerdi rah. babaniz size gelip esinizin hamile oldugunu soylemisti.. Hayirdir insallah ben de bunlari yazmistim..

"Rah. babanizin mekani cennet olsun.. evet Size dogruyu soylemis..
Ruyada hamilelik.. gecici gam keder SIKINTILAR icinde oldugu...
Oglunuz ile ilgili bazi endiseleri var..
kardesim bilmiyorum gercekten cocugunuz var ise ve Cocuk annesinde ise sunu unutmayin..
Siz esinizden boşandiniz cocugunuzdan degil!!
Duygusal aci esyalarla degil sevilen kisilerin özen ve destegiyle iyilesir..

Birçok karı-koca boşanma sonunda ‘eş rolü’ ile birlikte ‘anne-baba’lık sorumluluğunun da bittiğini sanıyor.
Oysa boşanma süreci ve sonrası çocukların anne-babalarına en çok ihtiyaç duydukları dönemi oluşturuyor.
boşanmalar sonrasında hangi tarafta kalırsa kalsın çocukların diğerini özlediğini kendisini güvensiz ve sevgisiz hissettiğini UNUTMAYIN...

Çocuklar hayat piyangosunun çok pahalı alınmış biletleridir.
Bu bilete büyük ikramiye vurması ya da boş çıkması sizin elinizdedir.
Çocuklar donmamış beton gibidir. Üzerlerine ne düşse iz yapar.
Çocuklara yüz değil kulak Sevgi ilgi vermeli...
Hayirli Gunler... "

rah. babaniz annenize cok bagli ve duskun du sanirim halen ruyasinda bile annenizin sizin icin endise duydugunu biliyor ..
yani annenizde zamaninda bu tip SIKINTILAR, zorluklar cekmis ama ins. hepsi gececek bu SIKINTILAR ;yeniliklere, guzeliklere ,nimetlere gebedir seklinde ruyaniz yorumlanir.. Selamet ile Hayra kalin....

sulea

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm... rüyamda, hamile kalmak için son zamanlarına gelmiş evlenmemiş bir kadının evlenip hamile kaldığını gördüm. bu kadın yaşlı değildi. sonra o yerdeki bütün kadınlar biraraya toplanıyordu ve sadece bu kadına çeşit çeşit hediyeler veriliyordu..
Daha sonrasında kendimi bir kuytu köşede yalnız görüyorum ellerimi açıp dua ediyorum ya Rabbi ne kadar sıkıntıda olan müslüman varsa hepsinin sıkıntısını gider, ne kadar kabir azabı çeken müslüman varsa hepsinin azabını kaldır diye dua edip amin diyorum. Bunun üzerine kalbime şöyle geliyor kabirde azap çeken bütün müslümanların azabı kaldırıldı 25 yıl için. 24 yılı geçti 1 yılları kaldı diye..
ben 22 yaşında öğrenciyim ve öğrencilik sürecimde çeşitli zorluklar çekiyorum sürekli dua ediyorum. Rüyamdan bayağı etkilendim ve merak ediyorum yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ... :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada hamile birini görmek;
özellikle kadınlar ve kızlar arasında sık görülen bir rüyadır ve hayatı nasıl algıladığınız hakkında bilgi verir. Bu rüyalar duygusal savunma ve kendini koruma,
korku iç güdüleriniz konusunda değerli ipuçları vermektedir.

Rüyada hamile birisini görmeniz, genellikle insanın günlük yaşantısıyla ilgili sıkıntı ,kasvet,daralma ile Ruh halinizi haber vermektedir..
Hamilelik sıkıntı,ile ilerliyen yeni bir başlangıcın hazırlığıdır ve gören kişinin atacağı adımlar için bir gözden geçirmeyi manevi kazanç
ve kayıplarımızın muhasebesi yapmaniz gerektiğine işaret eder.

Ya da bazı durum ya da karar hakında ileri geri gidiyor olduğunu ve mevcut sorumluluklarından kaçmak istediğinizi göstermektedir.
bir adım ileri iki adım geri Sizi bir yere götürmez!olduğunuz yerde döner döner durursunuz...

Rüyada dua ettiğini görmek;
İnanç,samimiyet ve alçak gönüllülük anlamına gelir.Allah'a yöneldiğinizi O cc dan yardım aradığınızı, yardım ve desteğe ihtiyacınız olduğunu simgeler.
Allah cc.Cümlemizin Yar Ve Yardımcısı Olsun Selam ve Dua İle..
duaa..

sulea

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Amin...Zahmet edip uzun uzun açıklamışsınız Allah razı olsun :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Amin...Zahmet edip uzun uzun açıklamışsınız Allah razı olsun :)

aslında,uzun uzun açıklıyamadım vaktim müsaait değil ve yetersiz..Her İnsan Bir Derya'dır... Kimileri Kendini Tanımadan Kıyısında Yùzer, Kimileri İse Boğulsa Bile Derinlerinde Kulaç Atmak İster..
Ben,Sizin Ruh Halinizi daha yazmaya başlamadım bile...Ben Rüyadadan daha ziyade Rüyayi ve Sahibini okur, yazar,yaşarım ...
:tamam:.

Üst Alt