• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hamam görmek

İslami rüya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm
Rüyamda serin sakin bir hamamda oturuyorum sarışın mavi gözlü bir kız çocuğu güya tanıdığım bir çocukmuş bana şirinlik yaparak yıkanıyor ben ise gülümseyerek onu izliyorum çok şirin bir kız 7-8 yaşlarında.Üzerimde ise elbisem var hamam ne sıcak ne soğuk bana bir rahatsızlık vermiyor.Sonra kendimi deniz kenarında görüyorum, annem denizde yüzüyor ben ise ona bakıyorum.Az önce rüyamı anneme de söyledim. hayır olur inşallah dedi. Çok teşekkür ederim şimdiden Allah razı olsun cevaplarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Hayirdir insallah..
rüyada görülen hamam, kötü görülen bir eve yorumlanır. Bundan dolayı hamama girdiğini gören kimse devamlı olmayan bir üzüntüye düşer..

Rüyada Sarışın mavi gözlü kız çocuğu görmek;
birçok sıkıntı çektiğinizi fakat ...birisinin duasi veya sizdeki samimiyet ve temiz kalpliliginiz vesilesi ile Allah cc. tarafindan korundugunuzu da isarettir..Rabbim her seyin en iyisini bilir...

Hayatı biraz daha ciddiye almanız gerektiğini anlatır.
Rüyada kız çocuğu görmek birçok sıkıntı çektiğinizi fakat bu sıkıntıdan sonra mutlu olmak, mutluluğu yakalamak olarak yorumlanır.
Güzel bir kız çocuğu huzurlu, mutlu ve düzenli bir yaşama yorumlanır.

Kararlarınızda çok dikkatli olmalı, iyi düşünmelisiniz...Yolculuk,Kendinden,Kendine DÖNÜŞTÜR,
Önce düşün,sonra tAŞın...

Rüyada deniz ve nehirde yüzmek; rüya sahibinin dininin güzelligine ve itikadinin
saglamligina,maddi manevi refaha, huzura isarettir

"kendimi deniz kenarında görüyorum"
KUM sizin mantıksal dünyanızı, aklı başında olmanızı, düşünce dünyanızı yani manevi ve ruhsal durumuzu
SU ise sizin mantık dışı , akılla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsız, değişken, sabit olmayan, yani dengesiz kişilik yönünüzü ifade eder.
Deniz kenari;maddi ve manevi değerlerin birbiriyle bir araya geldiği bir yerdir.

Yüce Allah, cc.kâinâtı ve bütün varlıkları dengeli bir şekilde yaratmış ve kullarına da
her hususta ölçülü ve dengeli davranmalarını emretmiştir.
ölçülü, dengeli bir bakış ile hayatta bakmaniz icin bir uyari ruyasidir..

"Dostunu severken ölçülü sev, zîrâ günün birinde düşmanın olabilir. Düşmanına da ölçülü bir şekilde buğzet, çünkü günün birinde dostun olabilir."
(Tirmizî, Birr, 60)

insanoğlundan ne melek olması beklenmeli ne de haddi aşmasına müsâade edilmelidir. O her zaman insan olduğunun idrâki içinde bulunmalı,
iyiye tâlip olmalı ve şeytandan uzak durabilme azim ve gayretini göstermelidir.duygu ,dusunce ve KIZMALARINDA bile Her husûsta orta yolu tâkip etmelidir.
Hayirli gunler..

Üst Alt