Rüyada kadın hademe görmek, rüyada hademe görmek tabiri.
Hayırlı günler kardesim nasılsın?

uzun zamandır yazamıyorum umarım sıhhatin yerindedir

fazla uzatmadan ruyami anlatmak istiyorum.
Ruyamda okulun bahcesindeyim kapinin onunde. Bir takim insanlar konusuyorlar ama benim hic arkadasim yok yalnizim. Kizin bir tanesinim konusmasina denk geliyorum kiz, yeni
hademe gelmis okula hem de kansermis sakin gidip konusmayin diyor. Ben bunu duyunca kiza kiziyorum ve diyorum ki o da bir insan
hademe olmasi onu insan yerine koymayacagin manasina gelmiyor, ben gidip konusacagim hoşgeldin diyecegim diyorum. Ve kiz arkamdan bakiyor. Ben gidiyorum
kadin hademenin yanina, hosgeldiniz okulumuza nasılsınız diyorum ve öpüyorum kadini. Kadin cok seviniyor ciddiye alindigi icin yüzü gülüyor ben de mutlu oluyorum. Sonra size kolay gelsin diyip ayriliyorum yanindan. O kiz da hala kapida, kiza artist bir bakis atıyorum bak konustum ne oldu ki anlamina gelen bir bakis atıyorum ama havalanarak geçiyorum kizin yanindan. Sonra kapidan iceriye girdigimde bir kisi yaninda iki tane kucuk erkek cocugu elinden tutmus kapidan cikiyorlar. Sarışın renkli gozlu cok tatli iki tane cocuk onlari seviyorum nasil da guzel gozleri ve yuzleri var diyorum.
Rüyam bu kadar yorumlarsaniz cok sevinirim kendinize iyi bakin Allaha emanet olun hayırlı günler.
YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html