• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek

T

tezs

Kayıtsız
Misafir
selamün aleyküm
iyi akşamlar ben dün gece sabah karşı uyudum ve rüyamda bir tane erkek bebeğim olduğunu gördüm çok güzel yüzlü, çok tatlı, mis gibi de kokuyordum kokladım kucağıma aldım ve emzirdim. oysaki benim hep hayalini kurduğum ve çok istediğim hayırlı sağlıklı imanlı bir kızımın olmasıydı. rüyada erkek bebğim olduğunu görünce çok şaşırdım çünkü hiç aklımdan geçmemişti etrafımda çok fazla erkek çocuk var acaba onlardan mı etkilendim diye düşünüyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olucam...

esra izmir evli yaş 23

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
erkek çocuk görmek; sevinç ve zinette..rüya sahibinin kendi evladi oldugu takdirde mal sebebiyle fitneye düsmesine ...
Gerçekte evlât, insan için bir imtihan vâsıtasıdır. "Mal ve çocuklar birer fitnedir."
8/Enfâl,..
ne isterseniz HAYIRLISINI isteyin...
oglan çocuklarini görmek; mal hanim .es ve birbiri ardinca çikacak çok hayra delalet eder.
Rüyada bebek emzirmek bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama işarettir.

Erkek bebek emzirmek;gecici bazi SIKINTIlardan sonra rahmet bereket mutluluk ve surur ile yorumlanir..
Hayirli Gunler Kardesim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Erkek bebek emzirmek;gecici bazi SIKINTIlardan sonra rahmet bereket mutluluk ve surur ile yorumlanir..
Hayirli Gunler Kardesim..

Üst Alt