• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada güzel bir gün ve gökyüzü görmek

gönlübol

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm...ben 36 yaşında bir çocuk annesi üç yıl önce eşinden ayrılmış ailesi ile birlikte yaşayan sakin dindar kendi halinde biriyim. görmüş olduğum rüya; güzel bir günde abim erkek kardeşimi araba ile gidip getirmemi istiyor anneme sende gel diyorum hayır siz gidin diyor. o esnada ayağımda çoraplarımın olmadığını farkediyorum şaşkınlıkla ararken bir ayakkabı yığını buluyorum ordan mavi yeni parlak bağcıklı bir ayakkabı seçiyorum arabaya doğru giderken arabanın üstünde çoraplarımı farkediyorum sonra ayağımdaki beyaz çorabın üstüne lacivert şeritli güzel bir çorap daha giyiyorum. erkek kardeşimle arabaya biniyoruz ben kullanıyorum yolda ilerlerken otoyolu olmasına rağmen yürüyerek giden insanlar ve küçük bir kız çocuğuda görüyorum.ben hızlı gitmeye çalışıp gaza bastıkça normal halde ilerlerken birden arkamda daha çabuk ulaşmaya çalışan iki kişi gökyüzüne yükseliyor ve hemen durup izlemeye başlıyoruz gökyüzünde müthiş bir patlama oluyor ama ölen yada yaralanan kimseyi görmüyorum. lütfen rüyamı yorumlar mısınız? kurallara uymaya gayret ettim eksiklerim varsa şimdiden afedersiniz. şimdiden alakadar olan mümin yada mümine kardeşlerimden Allah razı olsun Allah a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. adam gibi bir insan, kaliteli bir birey olarak yetişmesi için,hem Anne, hem Baba hem butun mahallenin olmasi gerekir iken tek basiniza cocuk yetistirmek kolay olmiyacak.. Allah Yardimciniz olsun.. Sizin ve evladiniz icin en HAYIRLISINI versin..
gordugum kadari ile de Siz cok duygusal, bir insansiniz..
her sey belli bir olcu ve dengede oldugu takdirde sagliklidir..
azi veya cogu saglikli degildir..

"mavi yeni parlak bağcıklı bir ayakkabı seçiyorum " bolluğun ve
zenginliğin rengidir ayrica HAYIRLI bir yol, gelisme, degisiklik, bir RIZK kapisina dogru yol ve baslangictir...

"rüyamda güzel bir gün ve gökyüzü gördüm " geleceginizin parlak, acik ve kismetli oldugu..
gök yüzüne baktığında güzel bir gök yüzü görmek girdiği işlerde başarılı olacağına, kapalı kötü bir gök yüzü görmek isteklerinin yerine gelemiyeceğine işarettir...
Hayirli gunler kardesim..
.

Üst Alt