• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gümüş kolye görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, nasılsınız? Dilerim Allah'tan iyisinizdir.
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Ben dün gece rüyamda, çok değerli sizlerden iyi olmasın bir hocam var. Değer verdiğim birisi kendisi hocadır ve bakımda yapar onu gördüm. Yanında 2 kişi daha vardı sakallı ve bakıma gelenler, gümüş kolyelerini bırakıyorlardı bir sürü kolye hepsi gümüş ışıl ışıldı. Ben birini çok be ğendim, bana al tak dedi. Bir tane gümüş kolye zinciriyle verdi, aldım elime. Diğerlerini sırayla astım, beğendiğimi aldım.
Bunun yorumu benim için çok önemli hakkınızı helal edin, Allah'a emanet olun duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Sizin de Geçmiş kandiliniz mübarek olsun
Hayirdir insallah..
Rüyada kolye görmek ;Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder!ayrica halka sosyal ilişkiler hakkında bilgi verir.
Rüyada gümüş kolye görmek 'asalet ve ahlak güzelliğine, süse ,insanlar ile iyi gecinmenize delalettir..

İnsanlarla nasil iyi geçinebilirsiniz ?
İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız,Siz de onlara öyle davranirsaniz ;Dünya ve kendinizle barışık olursunuz bunu da ancak inanc, iman ile basarabilirsiniz..
İş ve özel dünyanızda mutlu olmak istiyorsak olağanüstü esneklik,Hoşgörü, müsamaha, tahammül, görmezden gelme kolyesini boynunuza gecirmek zorundasiniz!!!

Erkek karısını bir buketle şaşırtabilir.Bir kutu çikolatayla mutlu eder.Bir altın kolye ile de şüpheye düşürür...derler ya
lutfen her söz veya davranışın ardında bir art niyet ARAMAYIN!!!
Yoksa kaybeden Siz olursunuz seklinde ruyaniz yorumlanir..
Rabbim her seyin en iyisini bilendir..
Hayirli gunler...

Üst Alt