• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada görünmez insan görmek

T

Tuğba

Kayıtsız
Misafir
Hayirli aksamlar ablacigim oncelikle bayramini en icten dileklerimle kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim...
Ben dun gece bi ruya gordum. Ruyamda okuldan sevdigim bi arkadasimla birrlikte yeni birisiyle tanisiyorduk. Ama arkadasim bu kiside bi gariplik oldugunu dusunuyordu kisi erkekti sonra biz bi sekilde dersanenin guvenlik kamerasinin kyitlarini izlemeye basladikve bi anda gorduk ki o kisi kamerada yok gorunmuyor yani ornegin ben onunla konusurken kendi basima konusuyormus gibi gorunuyordm kamerada . Sinif arkadasimla birbirimize korkmus bi sekilde baktik sonra onun kim oldugunu dusunuyorduk ve yine hatirlamadigim bi skilde onun mevlana oldugunu ogreniyordum o benm icin gelmis oluyordu bu ruya ne anlam icerir ablacigim beni bayagi korkuttu simdiden tesekkur ederim hayirli aksamlr.
Tuğba
17-lise ogrencisi
mersin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de Hayirli aksamlar bayramini en icten dileklerimle kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim...
Hayirdir insallah..
inançlı, ruhu temiz, ibadetini yapan hiç bir insana şeytan gelemez, yaklaşamaz, konuşamaz, onu kandırmaz.
İnancı olmayan, ruhu kirli, ibadetsiz biri zaten şeytanın yolunda gidiyor...demektir..
Evinizi,AKlınızı,bakışınızı,Kalbinizi temiz tutun lütfen...
Her şeye olan bakışınız özünüzden gelmektedir
rüyanızın, gerçek yaşamınızda bazı endişeler yaşadığınızı ifade ettiği seklinde yorumlanir Allahu alem..
Hayirli geceler..

Rizeli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam aleyküm,
Ben rüyamda birkaç görünmez kişi gördüm ve onlarla kavga ediyordum... Lütfen rüyamı yorumlarmısınız...!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Hayirdir insallah..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntı,celiski, endise,bosluk rüyalarımıza yansımaktadır.Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması
şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Rüyada görünmez insan görmek; gerçek yaşamınızda bazı endişeler yaşadığınızı ifade ettiği seklinde yorumlanir Allahu alem..

rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...
Hayirli geceler..

Denge_35

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam aleyküm,
Ben rüyamda birkaç görünmez kişi gördüm ve onlarla kavga ediyordum...
aleyküm selam.
ula arkideş ben rüyamda (bir değilde) birkaç görünmez kişi gördüm ve onlarla kavga ediyordum demişsiniz,gghhn.. bazı kişiler önündeki insanı görmeyip ona toslarken siz görünmez kişileri görüyorsunuz cfbrvoyoksa sizin (rüyanızda) kızıl ötesi gören gözlerinizmi var(dı)ilginç::.

Üst Alt